Hard work, work!

Jaha och så var den här dagen nästan slut. Jag jobbade till halv 9. Sen kom jag hem, åt lite mackor, hoppade in i duschen, och satte mig vid datorn, och nu måste jag snart gå och lägga mig för imorrn vankas det jobb igen. Redan klockan 6 ska vi infinna oss för att räkna det sista. Men det verkar iaf som att vi blir färdiga i tid :)

Den här veckan händer det mycket faktiskt. Jobb på Maxi två dagar, sen är jag ledig onsdag-torsdag, sen är det jobb på Liv Interiör fredag-lördag :) Och på torsdag släpps The Sims 3: Drömjobb, som jag har förhandsbokat så på torsdag kommer det antagligen inte uppdateras så mycket här i bloggen ;) Kommer nog spela hela dagen iochmed att jag inte kommer hinna spela varken på fredag eller lördag :P

Nej, nu ropar sängen på mig. Gonatt på er, hörs imorrn efter jobbet :)



Off to work :)

Nu sticker jag och jobbar, snyggast bild haha. Men ja, där ser ni min oerhört snygga luggskruv ;P

M å n d a g - 3 1 m a j

Hejsan svejsan.
Har inte kommit ifrån datorn idag, har i princip suttit här sen jag kom upp imorse. Finns verkligen inget att göra idag! Om det är möjligt så är denna måndag ännu segare än en söndag. Jag ska iaf iväg och jobba några timmar snart, ska bli skönt att få göra något haha. Även om det bara är räkning, räkning och åter räkning som står på schemat!

Sitter här och är sjukt sugen att beställa S90:n, ni vet kameran jag har snackat så mycket om? Den är inte billig precis, men  jag vill verkligen ha en ny smidig kamera som jag kan ta med till Sweden Rock och få sådana riktigt bra bilder! Det kan jag ju inte med min nuvarande kompaktis, och sytemkameran är så himla stor att asa med och stå i publikhavet med. Tung att hålla upp när man ska ta kort, särskilt med det objektivet jag hade behövt ha med mig, dvs. mitt 70-200mm! Men jag väntar ett litet tag till tror jag, alternativt tar jag det på faktura. Har inte sådär jättemycket pengar just nu, men det kommer iaf att komma in snart (skatteåterbäring hell yeah!) så jag kommer ju ha råd :)

Har kollat lite på instruktionsvideos i flätteknik. Jag har ju börjat att "fläta" min lugg för att få väck den ur ansiktet, och jag gillar verkligen det! Tycker det blir jättefint :) Problemet är att jag suger på att fläta! Inte ens med videon framför mig klarar jag av det! Haha. Men en luggskruv har jag kommit fram till att jag kan göra, det är det jag brukar göra tydligen :)

Shutter Island


Så till slut fick jag se filmen Shutter Island, efter att ha läst boken, som jag verkligen fastnade för. Visst var boken konstig på sina ställen, men den var fängslande och spännande, så man ville knappt lägga ifrån sig den. Så självklart ville jag se filmen också, väl medveten om att de som sett den mest gett den dåliga omdömen. Men det är alltid spännande att se hur allt gestaltas på film, tycker jag.

Så vad tyckte jag då om filmen? Jo, för det första så hade de faktiskt lyckats få med det mesta ur handlingen från boken, med undantag för vissa detaljer, men så är det ju alltid. Slutet kändes lite som de hade fått stressa ihop för att filmen inte skulle bli för lång, för det var där som det var mest skillnader. Sen är det ju alltid svårt att på film gestalta "övernaturliga" saker utan att det blir skrattretande. Så var även fallet här. Teddy's surrealistiska drömmar blev bara konstigare när man såg dem på film.

Mitt slutliga omdöme på filmen Shutter Island är att den var väldigt konstig. Visserligen inte konstigare än boken, men när man ser det svart på vitt sådär så blir det mer påtagligt. Boken var helt klart bättre, så har ni sett filmen och tyckte den var allmänt konstig, så ge boken en chans. Jag lovar, den var mycket bättre! Ska jag sätta ett betyg på filmen blir det nog detta:

(4 av 10)

Recept: Kladdkaka

Det här receptet är det enklaste av alla kladdkakerecept jag har testat, och den blir riktigt god med :) Det bästa med det här receptet är att du bara behöver en kastrull, måttsats och något att röra med. Och såklart en form :) Men det går att blanda allt i kastrullen, och det är just vad jag brukar göra. Inget som ska vispas eller så, bara rör ner allt i den ordningen de står, sedan 15-20min i ugnen och vips så har du en god kladdkaka att njuta av! Enklare kan det inte bli!

S ö n d a g - 3 0 m a j

Hej allihopa!
Näst sista maj är det idag, snart börjar sommarmånaderna, fast just idag verkar sommaren vara ganska långt bort tyvärr. Tråkväder! Riktigt söndagsväder är det, haha. Och här sitter jag med datorn i knät. Har precis brännt ut en ny skiva till bilen, det var på tiden! Behöver lite ny musik att köra till :) Och nu för jag över musik till mobilen :) Jag ska ju jobba imorrn. Inventering, då är det ganska skönt att  ha lite musik i öronen, iaf på låg volym så man inte tappar bort sig i räkningen :)

Snart ska vi börja på lite middag här hemma. Vi ska bjuda mamsen på fläskfilé med hasselbackspotatis och bearnaisås. Och senare ska vi äta kladdkaka med antingen glass, eller grädde, har inte bestämt mig än :) Men älskling hjälpte mig att baka den innan, även om det inte precis behövs någon hjälp för detta är verkligen en superenkel kladdkaka att baka! Tänkte lägga upp receptet här sen :)


Den vanliga posen :) Bilden är tagen förra sommaren.

Just nu: Ny päls!



Haha, kolla som Tess ligger just nu! Hon brukar ju ligga på ryggstödet, men så gled hon ner, först med rumpan, sen med huvudet också :) Sötnöt! Börjar dock få ont i axlarna nu haha!

Red Dead Redemption

Ett spel som J har gått och suktat efter ett bra tag nu är Red Dead Redemption. Och det är även ett spel som skulle kunna vara i min smak. Gillar western-spel där man får rida häst och leka gangster. Haha. Lite som GTA är det ju, fast med hästar istället för bilar :)

Vi har inte köpt spelet än, trots att vi båda är ganska sugna på det. Själv prioriterar jag lite andra saker just nu, som t.ex. ny mobil och ny kompaktkamera :) Men vi får se om vi skaffar det nån gång. Lite sugen är man iaf :)


Eurovision: final

Om några timmar börjar Eurovision Song Contest, ska ni kolla? Själv har jag inte bestämt mig än. Eller snarare, vi får se om det finns något roligare att titta på eller hitta på. Men slutet vill jag nog se iaf, så man får veta vem som vinner :) Nyfiken i en strut haha!

Jag hoppas nog att antingen Rumänien eller Cypern vinner. Irlands bidrag är också bra, men de har vunnit så många gånger redan så de andra länderna kan få en chans tycker jag :) Vilket/vilka land kommer ni hålla på?

L ö r d a g - 2 9 m a j

Hej vänner.
Jag lyckades få med mig älsklingen in till stan så jag fick klämma lite på både mobilen jag vill ha och den ena kameran. För att börja med mobilen, vilket söt liten sak! Blev minsann lite förälskad, men bestämde mig till slut för att vänta tills mini pro kommer ut i affärerna, då jag fortfarande är lite osäker på om jag vill ha ett qwerty-tangentbord.

Kameran jag fick chans att känna på var LX3:an, och precis som jag trott så tyckte jag att den kändes lite väl klumpig, och ingen skön form på den. Nu vill jag bara hitta en affär som säljer S90:an också så jag kan klämma lite på den med :) Förhoppningsvis känns den mycket bättre, och gör den inte det så får jag vänta helt enkelt :) Hojta till om ni ser den i nån affär häromkring :) Det är alltså denna kameran jag snackar om.

På vägen hem ifrån stan stannade vi på Eko för att köpa mjukglass, och där hade de agilityuppvisning :) Där var en jätteliten chihuahua som sprang, och gud vad den pinnade på! Haha. Skitsöt! Och en springer spaniel som skällde i takt med sina skutt haha. När jag var yngre ville jag faktiskt gå på agility, men våra hundar har aldrig varit så glada i sånt, men om jag skaffar en egen hund en dag så kanske :)

Ingen agilityhund precis :)

Vildingen fångad på bild!


Charmtroll är vad han är :)

F r e d a g - 2 8 m a j

Hej allihopa!
Idag kom jag upp till en helvild grabb med en fotboll, och en lite lugnare grabb med en fotboll. Det var min kusins fru som var här med sina två pojkar, den ena 3 år gammal och den andra strax över året :) Den äldste är helgalen, en riktig vilding :) Men snart kanske minstingen kommer ikapp han också ^^ En gång när jag skulle passa honom en kort stund så sprang han och hoppade i dammen. Haha, jag hann bara inte med honom, helt plötsligt var han bakom dammen och sen tog han bara ett steg ut och plums! Men nu har han iaf blivit avskräckt :P Som tur var så var det inte djupt där han plumsade i, utan det gick bara till midjan på honom, men han blev ju rädd ändå, stackarn :)

Ikväll kommer min älskling hit :) Åh vad jag ska mysa med honom! Haha. Tror jag ska övertala honom att åka till stan och klämma på lite kameror i helgen. Jag är såå sugen på att köpa en ny kamera! Och jag har hunnit fundera ännu mer sedan igår, så nu har jag börjat tveka igen. Älsklingen tycker att jag borde ha en kamera med HD-video, men frågan är, ska jag tumma på allt det andra som jag gillade med S90:an och skaffa LX3:an istället? Tveksamt...

Attans rabarber

Jag och brorsan har suttit och kollat på andra delfinalen i Eurovision Song Contest ikväll. Ska jag vara ärlig så trodde jag inte precis på Sveriges bidrag, särskilt med tanke på att det var ett riktigt starkt startfält ikväll. Personliga favoriter var Rumänien, Irland, Cypern, Georgien och Turkiet, även om jag inte riktigt tycker att Turkiets bidrag passar in i Eurovision.

Så det var ingen större chock för mig att Anna inte gick vidare ikväll, men hade vi tävlat i första delfinalen hade vi säkert gått vidare eftersom det inte alls var så många bra låtar då. Däremot blev jag riktigt förvånad när Ukraina och Israel gick vidare! Två av de sämsta låtarna ikväll, om du frågar mig. Så nja, nog tycker jag ändå att Anna kunde tagit den ena platsen där, men men. Detta måste ju dock vara första gången någonsin som Sverige inte ens får vara med och tävla? Känns riktigt skumt, kommer man ens att kolla på finalen nu när man inte har någon att heja på? Kanske får heja på Rumänien istället? :)

Tredje gången gilt!

Jag är verkligen sjukt taggad för Sweden Rock nu. Tänk att jag äntligen ska få se Stone Sour igen! Det blir tredje gången, och alla gångerna har min goa vän F varit med, kom vi underfund med igår :) Första gången jag såg dom var på Hultsfred 2006, och herre min gud vilken bra spelning de gjorde där! Jag var i extas under hela spelningen typ haha! Till den här dagen är det en av de bästa spelningarna jag har varit på :)

Andra gången var i Köpenhamn. Vi tog bilen ner till Malmö och åkte tåget över sundet, och jag kommer ihåg att det var svinkallt i Köpenhamn. Det var så kallt så vi tappade känseln i fötterna och blev tvungna att leta upp ett café så vi kunde få nåt värmande i oss, jag var beredd att dricka vad som helst för att få upp värmen, så jag drack faktiskt kaffe, som jag aldrig dricker annars! :P Även den spelningen gjorde de riktigt bra, men det var svårt att uppskatta när man hade en massa galna, skrikande och studsande danskar runt omkring sig :P

Nu kommer det alltså att bli tredje gången jag ser dom, och jag lääängtar! :)

I Köpenhamn 2007. Tyvärr fick vi inte så värst bra bilder, hoppas jag får bättre bilder iår :)

Concerts in memory

Här kommer en lista på alla konserter jag har varit på (intresseflagga woho!), men det är mest för min egen skull jag lägger upp det faktiskt. Tycker det är kul att ha alla datum samlade :) Nedstigande ordning från nutid till dåtid :)


Sweden Rock 10/6-10
- Stone sour

Lars Winnerbäck 21/11-09

Sonisphere 18/7-09
- Metallica, Dead by April

Metaltown 26/6-09
- Pain, Trivium, Disturbed, Volbeat, Slipknot

Lars Winnerbäck 10/7-08

Soilwork / Sonic Syndicate 27/10-07

Wednesday 13 21/4-07

Stone Sour 11/2-07

Lars Winnerbäck 29/7-06

Hultsfred 06
- Stone Sour, In Flames, Lordi, Backyard Babies, Soulfly, Deftones, Him

Hultsfred 05
- Slipknot, Wednesday 13, Marilyn Manson

Metallica / Slipknot 30/5-04


Metallica @ Sonisphere 2009 <3

Canon S90 vs. Panasonic LX3

Första inlägget idag. Gud vad seg jag är, men jag har verkligen inte haft något att skriva om! Nu tänkte jag ändå uppdatera er lite om vad jag haft för mig.
Jo, jag har suttit nu ett tag och kollat runt på olika sidor på internet, de två kamerorna som jag skrev om här och här. Nu har jag blivit liite klokare iaf och vad jag har kommit fram till är följade:

1. Båda kamerorna tar riktigt fina bilder, dock upplever jag att S90:an tar snyggare bilder vid höga ISO-tal.
2. HD-filmning är något som verkligen hade varit kul att ha i kameran, men S90:an verkar ändå filma ganska bra, trots att den saknar HD.
3. Canon-kameran har längre zoom, vilket jag tror att jag har nytta av då jag kommer ha med kameran bl.a. på konserter.
4. S90 är något mindre än LX3:an=jättebra eftersom jag är ute efter en kompakt kamera som är lätt att ta med.
5. LX3:an känns "gammal" i menyerna, S90 har mycket snyggare menyer, som jag dessutom är mer van vid.

Så för att sammanfatta: Mycket talar till Canon's fördel, det lilla formatet, zoomen, det modernare stuket och även bildkvalitén vid ISO över 800. Dock brukar jag inte använda högre ISO än så, eftersom det ofta blir brusigt då. Jag funderar fortfarande över om HD-filmning är något som jag skulle sakna på S90:an, men på testvideos på YouTube verkar kvalitén ända vara nästan lika bra som på LX3:an. Så just nu lutar det åt att jag skaffar mig en Canon S90 :)

Allmänt kvällsbabbel :P

Nu är jag hemma igen efter mötet. Gud vad tiden gick snabbt! Kändes inte alls som att vi satt där i 2 timmar och pladdrade :D Haha. Nu står det iaf klart att jag kommer att jobba några timmar i butiken i sommar utöver mitt andra sommarjobb, vilket är jätteskoj :) Visst kommer jag att jobba mest och inte vara så mycket ledig, men det är ju det här som jag alltid har drömt om att jobba med, så det gör inte så mycket :)

Känner att jag är riktigt taggad på allt just nu. Jobb, utbildning, lägenhet, resa, jag vill göra allt nu :) Och jag hoppas, hoppas, hoppas att allt går enligt planerna. För gör det det så kommer säkert allt annat också att falla på plats. Åååh :)

Nu ska jag nog ta och spela lite Splinter Cell :) Kanske med älsklingen, om han vill :) Tjolahopp!

Jag & Johnny Depp


Linne: H&M [nytt]
Hoodtröja: H&M
Jeans: H&M

Ska snart bege mig till Sölvesborg på möte. Hade inget att göra så jag slänger upp en outfit-bild, även om jag har välrdens mest vardagliga kläder på mig :D Förresten känner jag att jag har glömt ta på mig smycken, så jag slänger på något innan jag drar :) Hörs senare!

Ett första utkast av receptet

Middagen blev lyckad, men det blev tyvärr ingen bild på det hela. Men receptet kan jag ju ändå dela med mig av :) Även om det antagligen kommer att förändras lite till nästa gång :)

Pastasås med bacon & purjolök
För 4 pers:

1 purjolök
2 pkt bacon
3½-4dl creme fraiche
1dl matlagningsgrädde
1 vitlöksklyfta
svartpeppar
paprikapulver


1. Stek baconskivorna hela och låt rinna av på hushållspapper.
2. Strimla purjon och stek i lite matfett, dela sedan baconet i småbitar och lägg i. Häll på creme fraiche och grädde och låt koka en stund.
3. Pressa ner en vitlöksklyfta och smaka sedan av med svartpeppar och paprikapulver.

FÄRDIGT!

Hur enkelt som helst och faktiskt riktigt gott, men det kändes dock som att något fattades så nästa gång provar vi nog att ha i kantareller också, fast det får vara nån gång när mamma inte ska äta, för hon tål inte svamp tyvärr...

O n s d a g - 2 6 m a j

God förmiddag.
Då var man uppstigen och dagen började återigen med tankar kring Paul Gray's död. Min vän från Holland hade hört nyheten och var lika chockad som jag blev när jag först hörde om det. Och han var rädd för att Slipknot skulle sluta spela nu när de saknar en av sina orginalmedlemmar. Hade inte ens tänkt på det så innan, men så kan det ju faktiskt bli. Grymt tråkigt om det blir så :/ Så såg jag på deras presskonferens, och där satt alla medlemmar och grät, utan mask! Tillochmed Craig, som typ aldrig har visat sitt ansikte förr (är ju inte säker på att det var han, men antalet stämmer ju annars), och då började även jag tänka att detta kanske är slutet för Slipknot :(

Nog babblat om Slipknot nu. Dagen är ung, men jag vet faktiskt inte vad jag göra med den :P Det är inte tillräckligt fint väder för att sola, men kanske för att sitta ute och läsa? Jag ska hursomhelst hjälpa mams med maten sen när hon har kommit hem. Vi ska experimentera, och prova att göra en pastasås med bacon i :) Blir den bra så kanske jag slänger upp receptet här sen :)

Nu ska jag ut och känna på vädret :) Ha det fint!

Personliga ramar



Kolla in vilka häftiga ramar de har fått in hos Bluebox. De ser ut som polaroidfoton, och är tillochmed böjda så att det ska se ut som att man bara har satt dit fotona direkt på väggen. Hur coolt som helst :) Du kan även skriva på dom med en avtorkningsbar penna så blir de ännu mer personliga! Lika häftiga till ett ungdomsrum som ditt vardagsrum :)

Priset är 249:- och här hittar du dom.

T i s d a g - 2 5 m a j

Hej svejs!
Nu är jag hemkommen igen efter 6 timmars jobb. Tanken var att jag skulle jobba med webbshoppen ganska mycket, men jag fick ändå vara en hel del i butiken då det kom upp en del saker som chefen var tvungen att fixa, och då fick jag ha hand om butiken medans hon var borta :) Det funkar bättre och bättre, i början vågade jag inte riktigt fråga kunderna om de ville ha hjälp, eftersom jag inte var "säker" på butiken, och sortimentet. Men nu börjar det som sagt släppa :)

Har varit riktigt seg idag, trött i ögonen och svårt att tänka klart. Lutar åt att jag går och lägger mig ganska tidigt, och kanske somnar med teven på sovtimer. Riktigt bra uppfinning det där haha :D Har blivit många kvällar jag har somnat med teven på i bakgrunden :)

Tänkte avsluta inlägget med en bild på Slipknot, med anledning av inlägget jag skrev imorse om Paul Gray's tragiska bortgång. Tycker det är så hemskt att han dog när hans fru väntar deras första barn tillsammans. Måste vara sjukt jobbigt för henne just nu, stackare :(


Från Metaltown i somras <3 Paul Gray syns längst till vänster på bas.

Dagens: 2 5 m a j 2 0 1 0


Tunika/klänning: H&M [ny]
Linne: Gina Tricot [nytt]
Halsband: Glitter [nytt]
Klocka: Ur&Penn
Leggings: H&M

Vet inte riktigt vilka skor jag ska  ha till detta, men det lutar åt mina gröna converse :)

Slipknot's Paul Gray död


Väcktes av ett sms från älsklingen, som sa att Slipknot's bassist, Paul Gray (längst till höger på bilden) var död! Chockad blev man minst sagt så det första jag gjorde när jag kom upp var att leta reda på nyhetsartiklar om dödsfallet.

Han hittades på ett hotellrum i Urbandale, Iowa. Ännu har man inte fastställt dödsorsaken, en obduktion ska utföras under dagen. Paul Gray efterlämnar sig sin fru Brenna, som väntar deras första barn tillsammans. Han blev 38 år gammal.

Söt klänning från Nelly



Som jag sa tidigare, Nelly har fått in jättemycket fint, bara en snabb titt och jag hittade denna ursöta klänning från Rare Fashion. Passar perfekt till alla sommarens fester, t.ex. midsommar eller grillpartyt :)

Kostar 399:- och finns här.

Fraktfritt hos Nelly!



Ni missar väl inte att Nelly för närvarande har fraktfritt när du beställer hos dem? Det gäller hela månaden ut, så passa på att beställa, de har fått in jättemycket fint på sistone. Jag funderar själv på att lägga en beställning, om jag har råd :)

Klicka på bilden för att komma till shoppen!

Converse All Star Light Hi

Vill ha! Antingen dessa svarta eller ett par vita. Ge mig? :) Haha.

M å n d a g - 2 4 m a j

Hej svejs!

Idag var återigen en sådan dag då jag bara somnade om gång på gång. Väcktes först runt 8 av ett sms från min chef, imorrn blir det jobb 12-18! :) Sen lyckades jag somna om, jag vet inte hur många gånger, men jag snoozade mitt alarm 5 gånger tror jag! :P Och somnade igen ett par gånger till efter det, haha! Jag är helt hopplös. Som tur är så brukar jag ändå komma upp i tid när jag ska någonstans :)

Det är ganska skönt väder ute idag också. Funderade tidigare på en runda in till Sölvesborg, men så tyckte jag att det var för fint väder för att ränna i affärer, så jag väntar en stund iaf, kanske åker in senare. Såg i det nya OnOff-bladet att X10 mini som jag skrev om tidigare hade kommit nu, så jag är lite sugen på att åka till nån elektronikaffär och klämma på den :)

Nu ska jag nog ut en runda i det sköna vädret igen, innan det är dags att påbörja middagen. Ha en skön dag allihop! :)

Bokstavshalsband



Här är mitt fina bokstavshalsband som är en av alla grejer jag köpte under min och mammas tripp till Helsingborg. Skrev ju innan vi åkte att jag var på jakt efter ett sånt halsband och nog fann jag vad jag letade efter :) Superfint, även om jag hade önskat en något längre kedja, men det går ju alltid att köpa en ny kedja. Det fiffiga är att J kan stå både för mitt eget namn, och min kära älsklings :)

Vad tycks? :)

Jack Sparrow on my wall...


Såhär ser min ena vägg ut nu. Fick ju till slut tag på den stora ramen som jag har letat efter varenda gång vi varit på IKEA det senaste året eller så. Och varenda gång har den varit slut! Men så denna gången hade de faktiskt den :D Så papsen hjälpte mig att sätta upp den igår, så nu hänger Johnny Depp äntligen på min vägg, istället för att ligga ihoprullad i ett hörn ^^

Jag har förresten en hel hög med planscher på mitt rum som jag inte har uppe, men jag har tyvärr inte plats för mer än en ram, så de andra får snällt ligga och vänta tills vi får våran egen lägenhet och har plats att ha dem uppe :)

Linne/klänning från H&M


Tredje delen av shoppingen på Väla kommer här. Ett urskönt linne, som också går utmärkt att använda som klänning (eller tvärtom, är osäker på vad det stod i affären) Hur som helst, jätteskönt, och bra med lite resår nedtill, det gillar vi :)

Ram till förstoringen!

Lyckades ju faktiskt få tag i en ram i rätt storlek på IKEA (om än vit istället för svart), till vår förstoring som vi fick med oss hem från modellfotograferingen för några veckor sen. Jag var ivrig att testa och satte i fotot redan igår kväll, och jag tycker faktiskt det blev riktigt fint. Hade nog inte kunnat bli bättre faktiskt! Jag är supernöjd att jag tog den vita ramen :) Såhär ser det ut:

Sköna baslinnen & hoodie



Två snygga baslinnen jag köpte igår på H&M. Fanns i en mängd olika färger och är jättesköna och alldeles lagom i längden tycker jag :) Och så en mysig hoodie, också från H&M. Älskar randiga plagg, som ni kanske vet :) Hade en randig hoodie innan som blev för liten, och har saknat den ända sedan dess så denna blev jag kär i direkt :)

Shoppat: Linne från ONLY


Här är ett av gårdagens inköp, ett supersött ljusblått linne från ONLY. Tror faktiskt att det kan passa till ganska mycket, och det höll även tjejen i butiken med om. Man kan ju ha det till jeans som på bilden, eller till leggings, eller jeansleggings, eller ja, det är helt enkelt ett användbart linne :)

L ö r d a g - 2 2 m a j

Hejsan svejsan!

Nu har jag lyckats återhämta mig från gårdagen. Puh! Vilken dag det blev! Gick upp vid halv 8, och körde iväg mot Helsingborg runt kvart över 8. När vi kom fram till Helsingborg var det först en runda inne på IKEA som gällde. De håller på att bygga om därnere nu, och shit vilken förändring sen sist! IKEA lär säkert bli 3-4 gånger så stort som det har varit innan ^^

Fick med mig några grejer som jag skulle ha, den stora ramen, vägghyllan och ramen till förstoringen, fast den fick jag ta i vitt eftersom den var slut i svart, men det funkade fint det också :) Och så köpte jag även en svart lite mindre ram till någor random foto :)

Efter IKEA blev det en runda inne på Väla. Och trots att vi inte var där inne särskilt länge så hann jag bränna en del pengar. Hittade mycket fint på H&M, som vanligt. Och även lite annat smått och gott som jag kommer visa senare :)

Och så bar det av till mammas kusin, där jag även fick träffa mina nästkusiner som jag inte har träffat sen jag var kanske 4-5år :) Jättekul, och vi satt där länge och väl, och var inte hemma förrän runt 22-tiden. Som sagt, vilken dag! Jag var så trött när jag körde sista biten att mina ögon nästan ville slockna, men hem kom vi iaf, och där väntade min älskling på mig :) Tittade på De 12 apornas armé, sen slocknade jag ganska snabbt!

Härliga dag!

Hej svejs!

Det har varit tyst i bloggen idag. Anledningen är att jag har legat ute och gottat mig i solen :) Lite bränna har man lyckats få också, jajamen! Riktgt skön sommarvärme har det varit idag, sjukt härligt :)

Imorrn bär det av till Helsingborg, moster skulle tydligen också följa med, så vi hämtar upp henne ganska tidigt, runt halv 9 tror jag, för vi skulle satsa på att vara framme när butikerna öppnar vid 10 :) En runda på IKEA och en runda inne på Väla. Jag ska försöka att inte springa in i varenda affär, utan bara de där jag har ett "ärende". Ska t.ex. gå till ONLY och Vero Moda, och såklart H&M, och så tänkte jag smita in en runda på Glitter. Är ganska sugen på ett bokstavshalsband :)

Nu ska jag ta och bestämma mig för vilken väska som får följa med imorrn och packa ner allt jag behöver ha med mig :) Vi avslutar inlägget som vi började det; Hej svejs! :)


Tess, mitt i ett vårskutt :)

Eller kanske en sånhär?


Haha, ja nu har jag letat vidare och hittade även denna kompaktkameran, S90 från Canon. Den ligger i samma prisklass som LX3:an, och är snarlik, men vid jämförande av bilder tagna med de båda kamerorna så tycker jag att S90 hade bättre bilder vid hög ISO och även bättre färgåtergivning. Dock verkar alla andra tycka tvärtom så jag vet inte om jag behöver glasögon eller nåt :P

(Klicka här för att se jämförelse av de båda kamerornas bildkvalité.)

Skillnaderna mellan LX3 och S90 är följande:
  • Blixtsko på LX3, men inte på S90.
  • Filtergänga på LX3, inte på S90.
  • Något större bildsensor på S90.
  • Maximal bländaröppning 2,8 på LX3, 4,9 på S90.
  • LX3 filmar i HD.
  • Maximal slutartid på LX3 är 60 sek, 15 sek på S90.
  • Bildhastighet 30fps på S90, 24fps på LX3.

O n s d a g - 1 9 m a j

Hej vänner.

Nu har vi fått mat i magen, grillspjut med potatisgratäng och rödvinssås. MUMMA! Riktigt gott med grillat, och skönt väder blev det till slut :) Kanon! Sitter och umgås med mams & paps och deras vänner, vi kan kalla dem M&M :) Dricker rödvin och cider och har det gott :) Snart är det dags för glass med hallon & blåbär. YUMMIE!

Längtar till fredag :) Jag & mamsen ska som sagt åka till Väla och IKEA då, och jag har spanat in en del saker som jag vill testa/köpa när vi är där, så förutsatt att jag hittar de sakerna så blir det nog en jättebra tripp :) Och så ska vi ju hälsa på mammas kusin, det blir säkert trevligt. Jag har inte träffat henne sen jag var jätteliten ^^

En bild på lilla mig :)

Ny kamera?

De senaste veckorna har jag börjat fundera på att införskaffa en ny kompaktkamera, då jag inte längre tycker att min Canon håller måttet (mycket eftersom jag vant mig vid min systemkamera vid det här laget). Så därför har jag börjat spana efter en kompaktkamera med inställningsmöjligheter, såsom bländare och slutare.

Först tittade jag på Canon's G11, men efter att ha läst lite recensioner så verkar det som att Panasonic's LX3 är ett bättre val, både fotomässigt och ekonomimässigt. Så jag tänkte försöka hitta den i nån butik så man kan känna lite på den, hur den ligger i handen och så. Däremot tror jag att jag kommer vänta ett tag till med att köpa, men den här kameran är definitivt ett rimligt val när väl plånboken åker fram :)

Nostalgi: The Sims

Igår kväll kom jag att tänka på de första Sims-spelen, och hur mycket som egentligen har hänt sedan The Sims 1 kom. Alla mest kommer jag ihåg The Sims: Hot Date, där man kunde bygga resturanger och gå ut på date med andra simmar. Och kommer ni ihåg hur lite man egentligen kunde bestämma över? Man valde väl frisyr, hårfärg och kläder, ungefär? :P

En bild från Hot Date. Fru Rynkbak är med på ett hörn där också ^^

Sen kom The Sims 2, efter många, många expansions till ettan. Jag kommer ihåg vilken skillnad man tyckte att det var jämfört med ettan, vilken grafik! Även här kom det ju en rad med expansions, de jag kommer ihåg mest är nog Djurliv, IKEA-stuff och Studentliv. Även om det var jobbigt att gå på college så gjorde man det för då slapp man ju börja från noll på varje karriär :)

Lite snyggare var det ju, inte sant? :)

Och så kom då trean. Jag kommer ihåg att när jag såg de första bilderna så tyckte jag inte att det var någon större skillnad från tvåan, och jag tyckte på något sätt att simmarna såg mer tecknade ut. Men nu har jag lärt mig att uppskatta alla valmöjligheter man har, och hur mycket man faktiskt kan bestämma! Och även om jag ibland saknar vissa saker från tvåan, så är faktiskt trean det bästa spelet hittils, och det kommer ju att komma fler expansions som gör det roliga ännu roligare :)

Bästa Sims-spelet hittils? Vad tycker du?

Modernt kvarter

Hej vänner. Tillslut hamnade jag vid datorn, när vädret inte riktigt ville som jag ville. Så därför startade jag The Sims, och började bygga. Brukar mest tycka att det är inredningen som är det roliga, men just idag var jag så inspirerad att bygga så jag byggde faktiskt tre av de här husen idag! Det gröna, ljusgråa, och det rödbruna :) Alla med sin egen inhägnade pool och samma moderna tak.

Är helt insnöad på den här hustypen just nu :) Vad tycker ni om dem?

Ett par bilder till :)


Många hungriga fiskar i dammen ^^

Och såklart ett foto på Tess också :) Kolla in baktassen, hon har haft en vit fläck där sen hon var en liten valp :) Lilla Scarface <3

Härliga vår!




Två foton jag tog nyss ute i vår trädgård. Plommonträdet står i full blom, undrar när plommonen kommer? :) Nu ska jag ut i solen en runda till. Man måste ta vara på all sol man får nu :)

Fredagsplaner

Ja inte har måndagen hunnit komma till ända innan jag börjar smida planer för fredagen :) Haha. Nej men, mamma och jag har länge tänkt att vi skulle åka till Helsingborg och shoppa på Väla och IKEA, och hälsa på mammas kusin som bor i dom trakterna :) Så till slut bestämde vi oss för att åka nu på fredag.

Har nu suttit och tittat runt lite på IKEA's hemsida, och hittade lite grejer som jag skulle behöva, när man ändå är där :) Den stora ramen  har jag varit på jakt efter de senaste 2-3 gångerna vi har varit på IKEA, men ingen tur. Hoppas de har den nu! Sen behöver jag ju en liten ram till förstoringen vi fick med oss hem från modellfotograferingen förra lördagen.

En tidningshylla hade inte heller suttit fel, precis som en till vägghylla. Har en likadan redan, men skulle nog behöva en till, men vi får se vad man hittar och bestämmer sig för :)

M å n d a g - 1 7 m a j

Oj, vart försvann den här dagen? Nu är klockan snart halv 7 och det enda jag har gjort idag är att spela Sims :) Och hjälpt min kära mor med diverse saker mellan varven också, men iaf. Gud vad snabbt den här dagen försvann.

Tror jag ska låta gamla datorn vila en stund nu. Städa undan efter middagen och sätta mig en stund vid teven kanske? Sen blir det nog lite Splinter Cell, kanske med älskling :) Grovt beroendeframkallande är det :)

Nej, nu väntar disken :)

L ö r d a g - 1 5 m a j

Hej vänner. Blev ingen uppdatering igår. Älskling och jag åkte in till stan och köpte NHL (som han har tjatat om hur länge som helst :P) och sen körde vi till Svängsta. Kvällen spenderades hemma hos vännerna P&M, med spel och tv-tittande, och några drinkar slank väl ner också :) Mycket trevlig kväll, som bjöd på många skratt :)

Ikväll är det kalas som står på schemat. J's kusin har fyllt 14 tror jag? Så klockan sex bär det av hem till dom, sen får vi se vad som händer efter det. Antagligen blir det bara myskväll med en film eller nåt kanske :) Bjuder på en bild från igår så länge tills jag har ork att lägga upp mer :)


Vi spelade ett sanning/konsekvens-spel, och P fick i uppdrag att smörja in älsk med hudlotion ^^

En storslagen film :)

Kom för inte så länge sen hem från bion. Tänkte jag skulle skriva några rader om vad jag tyckte om filmen innan det är dags för sängen, så här kommer det:

Den var riktigt bra, precis som väntat :) Den utspelar sig före Robin Hood blev den folkhjälte han idag är mest känd som, och visar hur han träffade sin Marion, och alla andra vi känner igen (Lille John, Broder Tuck osv.) En historia fylld med både action och kärlek, och storslagna naturscener. En mycket sevärd film, så missa inte den! :)

Sony Ericsson Xperia X10 mini

Längsta namnet någonsin haha. Det här är en av telefonerna som jag funderar på att köpa. Först funderade jag ju även på den vanliga X10:an, men jag tror att den blir alldeles för stor. Tycker faktiskt att min nuvarande telefon är ganska stor, och X10:an är större än den så...

 

X10 mini finns även som pro-modell, vilket innebär att den har ett qwerty-tangentbord (bilden till vänster). Den blir då aningen större än den vanliga minin. Har inte bestämt mig för vilken av dessa två jag vill ha, om det nu skulle bli så att jag köper en ny mobil. Har tänkt att klämma lite på dem när de kommer ut i affärerna :)

 

Och så är det ju fördelen med vanliga mini-modellen att det går att välja mellan en rad olika färger på baksidan av mobilen, t.ex. rosa, röd, gul, svart, vit eller silver. Själv hade jag nog valt röd eller silver :) Vilken färg hade du valt?

Robin Hood

Jag och älskling har bokat biljetter till Robin Hood imorgon kväll. Den har ju premiär ikväll, och vi hade egentligen tänkt se den på premiären, men vi fick inte tummarna ur rumpan att boka så nu tar vi och ser den imorgon istället :) Tror den kan vara riktigt bra. Det är ju Ridley Scott som har regisserat den, och så spelar ju Russell Crowe huvudrollen (precis som i Gladiator, och den är ju jättebra ^^) så jag har höga förväntningar på denna :)

The Sims 3: marint sovrum



Det blev några timmars Sims-spelande idag. Dock tog jag inga bilder på det jag renoverade idag, utan ni får se en gammal renovering. Ett sovrum i marint tema :) Tavlorna och lamporna är nedladdade, resten är orginalgrejer. Snyggt?

O n s d a g - 1 2 m a j

Och så var det Jelene som försov sig igen. Idag ända till halv 12! Jag måste vara oerhört trött av mig. Men nu är jag uppe iaf :) Dock hade man lätt kunnat sova bort hela den här dagen, vilket pissväder! Jag vill ha sommar nuuu!

Papsen och jag tittade på mobiler innan, och nytt abonnemang, som faktiskt lät riktigt bra! Så pappa kanske byter till det sen, när hans bindningstid har gått ut :) Själv har jag ingen bindningstid, men  jag väntar nog jag också. Men jag är väldigt sugen på en ny mobil faktiskt. Min Aino har inte alls levt upp till mina förväntningar :/ Funderar lite på Sony Ericsson X10, X10 mini, eller Vivaz. Vad tror ni om det? :)

Funderar på att spela lite Sims 3 idag. Blev sugen på det när jag beställde expansionen igår :) Längtar efter en expansion där man kan skaffa husdjur nu, hoppas det blir nästa :)


En renovering jag gjorde för ett tag sedan :)

Förhandsbokat: The Sims 3 Drömjobb


Har nu precis förhandsbokat nya expansionen till Sims 3, Drömjobb! Verkar vara en riktigt kul expansion. Här får du följa med dina simmar på deras jobb som bl.a. arkitekt, tatuerare, stylist, brandman, och många fler! Längtar tills jag får hem det :)

The Sims 3 Drömjobb släpps den 20:e maj, och kan bokas här.

L.O.G.G.


Jag gillar verkligen H&M's egna märke L.O.G.G.! Det brukar vara så bekväma kläder, som passar min vardagliga sommarstil väldigt bra. De här topparna är verkligen ursöta, men samtidigt sådär slappa som man vill att sommarkläder ska vara :) 149:- kostar dem.

M å n d a g - 1 0 m a j

Återigen har det blivit en ny vecka, och jag började den med att försova mig ända till 11. Bra jobbat! Nu är jag helt seg i huvudet bara för det. Jaja, inget att göra något åt :)

Började spela Heavy Rain igen igårkväll, det blir tredje gången nu, har redan klarat ut det två gånger :) Så himla skoj att testa olika val och se hur det påverkar berättelsen. Fick ju faktiskt två ganska så olika slut de två gångerna jag klarade ut det. Ska bli skoj att se vad mer som kan hända :)

Bjuder på en annan bild från modellfotograferingen i lördags. Luggflätan har min kära svägerska gjort. Fick inte till luggen som jag ville ha den, så en fläta var ett måste för att få bort håret från ansiktet :)

Gamla pärlan



Det blev en nostalgikväll idag, sitter fortfarande och tittar på gamla bilder. Gud vad mycket bilder man har! En massa härliga minnen som kommer tillbaka till en :) Hittade lite bilder på min gamla moppe. Så fin, så fin. Vi var först inne på att köpa en begagnad, var runt lite överallt och kollade på olika mopeder, men till slut så blev det en ny ändå :)

Jag körde inte den sådär jättemycket, men man har ändå en del minnen. Som när jag och min vän Emelie körde till Åhus på våra moppar och köpte glass :) Eller när jag skulle tanka och automaten käkade upp min tjuga utan att jag fick någon bensin, och en vänlig kille gav mig en tjuga så jag kunde få lite bensin till pärlan :) Härliga tider!

Lilla Tess :)



Såhär liten och ynklig såg Tess ut tidigare idag, ihopkrupen på fåtöljens ryggstöd :) Sötis!
(vet om att det står lbogg istället för blogg, men jag orkar faktiskt inte göra om hela bilden :P)

Älskling <3



Sitter och kikar på gamla foton och hittade den här på älsklingen från 2007 :) Helt inne i bandet som spelar på scenen (Soilwork). Min schnygging! ;)

Från H&M! :)



I fredags kom det ett paket från H&M till mig och mamsen. Idag hämtade jag ut det, och i det låg den här underbaringen :) Perfekt med den lite större väska om man ska iväg bara någon dag och inte vill asa på en stor bag. I den här får ju det mesta plats. Kan också tänka mig att den passar ypperligt att ha som skolväska :) 299:- kostade den och du hittar den här.

S ön d a g - 9 m a j

Hej vänner! Det har varit tyst i bloggen några dagar nu. Nästan hela gårdagen gick åt på fotograferingen. Vi var inte hemma förrän kl. 22! Fast då var vi och åt på Max också efteråt :) Det var iaf en hel del väntan. Själva sminkningen och fotograferingen tog inte lång tid, kanske 1½ timme totalt, de resterande 5½ satt vi bara och väntade. Lite drygt, men det var en kul upplevelse iaf :)

Idag ska jag laga middag tillsammans med brorsan och älsklingen. Det blir risotto. Mumma!


En av alla bilder som togs igår :)

. H & M . A U T U M N



Fick H&M's höstkatalog i brevlådan idag, och självklart var man tvungen att slita upp den och kika lite :) Dock tycker jag att höstmode är väldigt tråkigt, eftersom jag gillar mer färg. Hittade ändå en topp som var fin, och kanske lite underkläder. Kommer väl fler snygga kläder sen antar jag :) Har ni fått någon höstkatalog än?

T o r s d a g - 6 m a j

Det är redan torsdag, och modellfotograferingen närmar sig med stormsteg. Spenderade kvällen igår med att testa lite olika outfits som skulle kunna passa och jag troor att jag har bestämt mig för vad jag ska ha på mig :) Ska bli skitskoj!

Vi är ensamma hemma idag, jag & Tess. Brorsan är på praktiken, mamma jobbar och papsen är i Tyskland och köper alkoholhaltiga drycker :) Har skickat bud med han att köpa en Captain Morgan. Har hört att den ska vara jättegod, så jag har velat testa den länge, men den är ju så sjukt dyr på systemet. Nu hade de tillochmed erbjudande på den på färjan så jag tror minsann det var mer än halva priset jämfört med svenskt pris :) Inte fy skam.

Senare ska jag fixa middag. Färdig lasagne ;P Bara att sätta in i ugnen, himla bra tycker jag ^^ Sen ska jag & mamma göra en smörgåstårta till brorsans kalas som är imorrn :) Nu ska jag ut och hämta posten och sätta mig i uterummet och njuta av solen :)

Haha, älskar såna här bilder :)

SRF 2010!


Har precis bokat en biljett till Sweden Rock Festival. Nu är det ganska tomt på kontot! :O Men jag kunde bara inte missa chansen att få se Stone Sour igen :) De är så sjuukt bra live, älskar dom! Tur att man har en del vänner som redan ska dit, så man har någon att gå med. Fina Ida har lovat att jag får haka på dom :)

Sen får man ju passa på att träffa bönan Felicia också :) Blir inte så ofta iochmed att hon bor så långt bort! Men varje år kommer hon tillbaka för SRF så har man tur kan man få träffa henne då ;P Om inte telefonnätet är helt överbelastat, vill säga..

Lika som bär



Är jag den enda som har tänkt att Zac Efron är sjukt lik Jared Leto? Samma isblåa ögon, och nästan likadana frisyrer. Och så är de ju inte helt fel att titta på någon av dem ;)

Vem tycker du är snyggast? :)

Jag och dessa soffor :P


Här kommer ännu en soffa, denna gången från ILVA. Jag har gått och kärat ner mig i ljusa soffor alltså. Jag gillar inte det! Visst är det snyggt med en vit, eller beige soffa, men kanske inte det mest praktiska om man planerar att skaffa djur eller barn :) Men som sagt, snygg är den! 11.999:- går den loss på och du hittar den här.

Fint till midsommarbordet



Jag vet, midsommar är ganska långt borta än, men ska man ha grejerna till midsommar är det lika bra att beställa i tid :) De här skålarna tycker jag är ursöta, och passar jättebra på midsommarbordet. I vår familj äter vi alltid sill och nypotatis med gräslök och gräddfil på midsommar, så här hade de varit jättebra :)

Setet kostar 249:- och finns att köpa här, där även bilden är ifrån :)

Snyggast bilder ;P


Såhär blev det efter klippning och slingning. Känns jättekort, men detta är ju faktiskt hur jag brukar klippa mig, sen dröjer det bara en evighet innan jag klipper mig igen så därför blir det jättelångt :) Min lugg var nere vid hakan, så den klipptes av en rejäl bit :) Hann inte med att ta någon före-bild, men det är iaf STOR skillnad :)

T i s d a g - 4 m a j : @ work

Hejsan svejsan!

Då var det tisdag, vilket innebär jobb, så just nu sitter jag och har lunch. Har smällt i mig en halv(!) portion thaimat från torget här utanför och jag är verkligen proppmätt! Mår lite smått illa :/ Men äta bör man, annars dör man :)

Ska snart fortsätta där jag slutade. Håller på at lägga in nya produkter i webbshoppen, från Rice :) De kommer att komma in under veckan, så än finns de inte att köpa, men titta in senare i veckan så kanske de har kommit! Jättemycket fint verkligen :)

Jobbar till kl. 18, sen bär det av för klippning direkt :) Ska bli skönt att få väck allt det slitna och även få lite ljusa slingor i håret nu till våren och sommaren :) Så det kommer nog upp lite bilder på hur det blev senare ikväll, eller imorrn :) Ni vet hur seg jag är ibland haha!

Nu är snart min lunch över så jag måste kila. Ha en toppentisdag ;)

Modellfotografering

Fick ett samtal tidigare idag från Modellfotograferna, som undrade om jag ville komma till Krstd och bli fotad i helgen. Tyckte det lät jätteskoj, så jag tackade ja :) Får också ta med mig några vänner, men än har jag bara lyckats få med en vän, samt en annan som vill följa med, men som kanske inte kan pga. regler de har om man är under 18år. Hoppas att det kan lösa sig! Tråkigt är det dock att de flesta jag har frågat inte har kunnat/velat följa med. Själv tycker jag att det är en kul grej, och man får kanske inte den chansen igen, så varför inte ta den? :)


Två modeller? :)

Ändringar i bloggen

Sitter och fifflar med bloggdesignen igen. Tänkte jag skulle byta färger bara, men så hittade jag inte photoshop-filen med headern så jag fick istället göra en helt ny header. Vad tycks om den? :)

Sen är jag lite kluven angående vilken färg jag ska ha på bakgrunden. Grön, som jag har haft hittills, eller en lite mer rosa/korallröd? Är inte riktigt 100% nöjd med den nyansen på bilden nedan, men något åt det hållet iaf. Vad tycker ni?

Snäckskal & turkost

Såhär blev mitt lilla arrangemang med snäckor och ljus. Tycker att turkost tillsammans med snäckskalen ger en så härlig sommarkänsla :) Och ett vitt fat var ju ett måste, hade inte alls blivit samma känsla med t.ex. ett svart fat. Men visst är snäckskalen vackra? :) Pricken över i hade varit lite sand i botten, men det har vi tyvärr ingen. Kanske kan fixas senare :)

M å n d a g - 3 m a j

Hej vänner!

Måndag igen, vilket inte betyder sådär jättemycket för mig just nu. Jobbar ju bara på tisdagar för tillfället :) Så imorrn blir det jobb, men idag tar jag det ganska lugnt. Tänkte byta sängkläder i sängen iaf, och städa lite. Ser ut som ett smärre bombnedslag på mitt rum just nu :)

Har också fått i uppdrag av mamma att göra ett litet arrangemang med snäckor att ha på bordet i uterummet tror jag(?). Ska iaf lägga lite snäckor från Thailand på ett fint fat, kanske något ljus och så. Får se vad jag kan komma på för nåt fint :) Uppdaterar lite senare :)

Drömmer mig tillbaka till i somras - Volbeat @ Metaltown <3
(snyggast frilla på snubben framför mig)

S ö n d a g - 2 m a j

Hej vänner!

Iron Man 2 var bra, helt klart sevärd. Men dock så tycker jag ändå att ettan var bättre. Den hade mer humor i proportion till nivån action, så ja, den var helt klart bättre :) Slutet på filmen bäddade för ännu en uppföljare tyckte jag så vi får se vad som kommer i framtiden :)

Hittills idag har vi bara tagit det lugnt, älskling körde nyss hem :( Ikväll när mamsen kommer hem blir det räkor, avokado, ägg och vitlöksbröd. Mumma! Funderar på att rensa bland mina kläder och skor och kanske lägga upp lite annonser. Har en del relativt nya och oanvända saker som inte gör någon nytta i min garderob. Då kan de lika gärna få komma till ett nytt och bättre hem där de blir använda, tycker ni inte? ;)


Ingen ovanlig syn hemma hos oss :) Är det inte jag så är det papsen ^^

Iron Man 2

Ikväll blir det ett besök på bästa biografen Filmpalatset tillsammans med älskling, hans bror & syster, samt deras ena kusin :) Egentligen skulle våra kära vänner P & M följt med, men M mådde inte så bra :/ Får hoppas att hon mår bättre snart!

 

Vi ska iaf se Iron Man 2. Tror den kan vara bra, ettan var ju riktigt bra faktiskt. Action, men med humor, vilket jag gillar skarpt! Tycker inte alls om filmer som bara en ren action, men när man blandar in lite catchiga repliker så blir det med ens mycket intressantare :) Här kommer trailern till filmen:

 

Konstiga pizzor?

Har precis svullat i mig lite mer än en halv pizza och mår väl sådär :P Usch så mätt jag är! Pizzerian vi brukar köpa av fyller 30år iår, och har därför ett erbjudande som ger 30% rabatt på alla pizzor. Då är man ju bara tvungen att testa de lite dyrare pizzorna som man kanske inte annars skulle testa.

Jag testade Sorrento, som är en pizza med skinka, champinjoner och....choklad! :P Det lät bara för konstigt så jag var ju tvungen att testa hur denna kombinationen smakade. Svaret är: det smakar som en blandning mellan pizza och crepes med choklad :P Smakar lite efterrätt. Inte äckligt, men samtidigt så kommer jag antagligen inte välja den här pizzan igen, då det var en ganska konstig smakkombination :)





RSS 2.0