En fågel som moonwalkar!

Det här måste ni se! Den här fågelarten dansar för att imponera på sin partner och shit vad de kan dansa! :)

Vårt nya vitrinskåp :)

Så har vi äntligen fått vårt vitrinskåp på plats! Lägenheten börjar kännas mer och mer klar, även om man aldrig är helt klar (finns ju alltid nåt att ändra eller byta ut :)) Vi har även, som ni kan se på bilderna i inlägget härunder, fått tag på köksbord, så det känns jättebra nu. Det som fattas är väl nya vårgardiner till sovrummet och utemöbler till balkongen men det kommer :) En sak i taget (eller några ^^)Billy bokhylla plus vitrindörrar=snyggt och bra vitrinskåp :)

Lägenheten har fått påskkläder

Vi äger inte så mycket påskpynt än, men idag var vi iaf på stan och fixade påskris och ägg och en påsklilja från svärmor på torget :) Så nu får det nog vara färdigpyntat. Det ska ju trots allt inte vara uppe så länge så man vill inte sprida ut det över hela lägenheten, eller jag vill inte det iaf :) Så det fick bli lite i vardagsrummet och lite i köket.

Såhär ser det ut just nu i våran lägenhet <3


Påskris med gula fjädrar och färgglada ägg som jag fyndade för 10kr på Fyndkällarn här i Karlshamn :) Ser lite lagom crazy ut tycker jag :)


En liten påsklilja får pryda vårt lilla matbord i köket :)

Fler bilder finns på styleroom :)

Förändring på gång...

Hejsan svejsan! Just nu kanske bloggen ser lite konstig ut för er, och det är för att jag kämpar med en ny design. Inte helt lätt då jag inte lyckas få upp menyn där den ska vara :S Den hoppade ner under inläggen för x antal månader sedan, och har inte orkat fixa det, framförallt inte vetat hur jag ska fixa det, för allt i koden verkar vara rätt. Men en ny header är på plats iaf och nu kämpar jag med att få inläggen att se ut som jag vill ha dom. Det kommer antagligen se ut lite som jordens undergång här ett tag så ha tålamod! Jag är ingen expert på kodning. Tyvärr :P

(Tryck på f5 om ni tycker att bloggen ser alldeles för knasig ut) :P

Vårstädar och gör fint :)Såhär blev resultatet av min vårstädning i köket! :) Nya knoppar på skåpsluckorna lyfte hela köket :) Så för ynka 190kr fick vi ett modernt kök i vår lilla lägenhet :) Och så har vi även skaffat ett köksbord äntligen. Ett litet för två personer fick det bli, men det visar jag en annan dag eftersom det ska upp tavellister också :) Åh vad jag tycker om att ha egen lägenhet <3

Ballerina

Har suttit och spanat på vårskor ett tag nu. Vill ha något nytt att springa runt i i vår och sommar, men vet inte riktigt vad. Det blir såklart Converse, men vill gärna ha nåt annat som inte är sneakers också. Vad ska man ha?

Har även kollat in dessa snyggingarna som finns i en rad färger, men jag kan inte bestämma mig för vilken färg jag ska ha! Jag tänker mig att de orange kan vara skoj. Snyggt till ljusa chinos t.ex. Och till jeans såklart, där är de blåa lite tråkiga kanske. Samtidigt så funkar ju alltid svarta.... Hjälp!

TowelsNya handdukar som jag fick i present när jag fyllde 24 för ett par veckor sen :) Har just nu de rosa i badrummet, kanonfint, får vårkänslor varje gång jag ser dem :)
RSS 2.0