HTC Gratia White



Vill ha! Eller iaf något liknande denna. Samma storlek och samma färg, fast kanske lite bättre? En bättre kamera bland annat. Så man får väl vänta snällt och se om de kommer med någon ny minimobil som har allt det jag söker. Men den ska se ut som denna :)

Sommarbeställning lagom till sommarlovet :)



Det är rea på H&M nu. Massa fynd till sommaren. Och just nu är det ju även medlemsdagar med 10% extra i rabatt! Jag fyndade bikinin för strax över hundralappen, toppen för ca. 160kr, flip-flops för 26,50:- och halsbandet för samma minisumma :) Både toppen och flip-flopsen har jag dessutom spanat på innnan, så det blev ju fynd i dubbel bemärkelse där ;)

Snart klarat första året!

Snart är sista kursen för den här terminen avslutad, bara en tenta i Marknadsföring kvar! Ett väldigt intressant ämne, med många nya begrepp som man inte hade en aning existerade, men som kan vara väldigt värdefulla verktyg för en Visual Merchandiser.

Bland annat har vi läst om hur viktigt det är att företaget har en affärsidé att jobba efter, vad man ska tänka på när man ska marknadsföra en produkt eller ett företag, hur viktigt det är att ha koll på sina konkurrenter och hur man kan jobba med att förstärka sitt varumärke mot sin målgrupp. Men hur intressant det än är så tar det på ens krafter och det ska bli himla skönt att få ett par veckor ledigt innan sommarjobbet för att slappna av :)

Nu måste jag lägga nosen i böckerna igen, så jag verkligen har koll på allt viktigt till på onsdag :) Wish me luck!

Lee är ett exempel på ett starkt varumärke där det är metavärdet, alltså känslan som avgör köpet.


I regnbågens alla färger



Från Krusell kommer de här underbara mobilväskorna. Egentligen hade man ju velat ha en i varje färg bara för de gör en så glad :) Men jag kommer nog tänka lite mer långsiktigt och satsa på en beige eller svart, funkar ju till allt ändå... eller kanske en brun? Jag kan bara inte bestämma mig ;P De kostar hursomhelst 199kr och finns att köpa bl.a. på cdon :)

>> Sports Cars





Ett par bilder jag tog på Holje Marknad, då de hade bilutställning med både nya och gamla bilar. Bilder på gamla bilar kommer vid ett senare tillfälle :) Tagna med min Canon S90.

Påminnelse!

Mina tradera-auktioner går ut imorgon, passa på att göra riktiga fynd! Plattången nedan ligger just nu på ynka 81kr! Knappt använd! Även kameran som jag nämnde sist ligger på bra pris än så länge, bara drygt 400kr för en toppenbra kamera ;) Spana in mina auktioner och buda här.


Här kan ni göra ett riktigt kap ;)

In med det nya, ut med det gamla

Nu har jag rensat i mina lådor och lagt ut ett gäng annonser på Tradera. Kika in vetja :) Kan hända att det kommer in mer senare så håll utkik. Jag har en del grejer som jag skulle kunna sälja, frågan är bara om intresset finns.


Säljer bl.a. min gamla kamera som fortfarande funkar hur bra som helst :)

It's mine!



Avis? ;) Spelet släpps först imorgon i butikerna, men jag förhandsbokade för ett tag sedan och fick det idag :) Sugen på att spela? JA! Måste bara se till att min rapport i marknadsföring är färdig först, men seeen ska jag spela järnet resten av dagen :) Härligt!

Snygga!


Någon som vet var man kan få tag på dessa? :O Slut i min storlek på Halens :/

<< Vovvsi in the grass



Tyckte det behövdes en lite somrig bild idag, när det är så gråmulet väder ute. Man kan ju knappt tro att denna bilden togs för bara några veckor sen, bara ben och blå himmel så långt ögat kan nå. Kan inte det vädret komma tillbaka snart?

Lite ledsen i ögat :(

I somras jobbade jag i en inredningsbutik i Sölvesborg som heter Liv Interiör. Första gången jag jobbade i butik på riktigt, och jag lärde mig så mycket under min tid där. Så visst är det väldigt tråkigt att höra att de nu lägger ner butiken, bara ca. 1½ år efter öppnandet. Jag var inne nu idag tillsammans med mamma, för att handla upp det sista på mitt presentkort som jag fick av dem när jag slutade. Väldigt ledsamt att butiken bara ska försvinna, den är verkligen jättefin, och framförallt har de mycket fina grejer! Med mig hem fick jag en knäckeburk från Cult Design och en stor väggklocka i krom, mamma fick med sig en hel del från Cult Design till förmånliga priser. Så för er andra som bor i närheten, och inte har varit där än, passa på!


En bild från butiken, som jag tog när jag jobbade där.

Äntligen Hemma 10/5

I dagens avsnitt av Äntligen Hemma stylade Lulu Carter om ett vardagsrum, som skulle bli mer harmoniskt och lugnt. Tjejen som bodde där hade försökt med mörka träslag och dova färger, men ofta blir det mer harmoniskt med ljusa färger. Slutresultatet blev riktigt bra tycker jag! Ett vardagsrum jag hade kunnat bo i :) Gillade skarpt tavelväggen, just den zebra-tavlan har jag själv tittat på många, många gånger, jag är ju lite smått förälskad i just zebror :)


Jordnära och lugna färger ger ett harmoniskt intryck

>> Waterfall



Tog den här bilden igår hemma i trädgården. Ville öva mig på att få till sammetseffekten som alla snackar om, på vattnet, och jag tycker det blev helt okey. Tänk om man hade haft ett riktigt vattenfall att öva på! Det hade ju varit kanon! Nu vill jag bara ha ett stativ också, och ett ljusstarkare objektiv, sen är jag nöjd för ett tag framåt. Fotar ju mest på sommaren, tycker man får mest inspiration då :)

Tangled



Älskling och jag såg den här filmen i fredags. Tangled, som handlar om prinsessan Rapunzel, ni vet hon som bor i tornet med häxan och som har milslångt blont hår? Den var faktiskt helt okey, en klassisk Disney-film som innehåller allt, humor, kärlek och spänning ;) Bäst är nog hästen Maximus. Haha, gud vad vi skrattade :D Så ett tips till er andra som också är lite barnsligt lagda, se Tangled ;)

Little Thor!



Haha, har ni sett bilreklamen med Little Darth Vader? Älskar den! Här är en variant på den, fast med Little Thor istället ;) Klockren!

Hey now, this is my desire


Nikkor 18-55mm f/5.3 s1/200sek

Consume me like a fire
Cause I just want
Something beautiful to touch me
I know that I'm in reach
Cause I am down on my knees
Waiting for something beautiful...

Jaa gräset är ju grönare på andra sidan



Visst är det störigt när en viss butik som man gillar inte finns någonstans i närheten av din bostadsort? Så är det för oss som bor här i trakterna kring Kristianstad. Gina Tricot finns som närmast i Malmö, Helsingborg eller Karlskrona, vilka alla ligger ca. 12-13mil härifrån :/ Det hade verkligen varit perfekt om det hade funnits en Gina-butik antingen i Kristianstad eller Karlshamn, helst Kristianstad eftersom det är något närmre :)

Så jag sitter och suktar över webbshoppen istället och drömmer om en utflykt till Väla ;P Strandväskan är helt perfekt, var på jakt efter en sån redan för ett par år sedan men har inte hittat någon sådär perfekt förräns nu. Denna faller mig verkligen på läppen, vill haaa!

Slipknot - Snuff

Har fått ett återfall på den här låten. Sååå sjukt bra! Det är nog en av de allra bästa "rock-balladerna" någonsin. I samma klass med Metallicas Nothing Else Matters <3 I loooove!

Fyndat i nyfunnen butik

När jag surfade runt och letade efter Cult Design-prylar på nätet häromdagen så hittade jag en för mig ny heminredningsbutik. Tindrastore heter den, och de har en massa fina grejer, speciellt har de mycket grejer från Cult Design som inte finns i några andra webbutiker jag har kollat i. Jag fyndade de fina gracilisäggen som fanns förra påsken, eller förrförra kanske det var? Och de ursöta påskkycklingarna Perssons Pack från iår, även de på rea :) Så ett tips till er andra inredningsintresserade, Tindrastore.se :)


De fina äggen och de urgulliga små kycklingarna som snart är mina :)




RSS 2.0