Min nyårsklänning

från H&M :)


Nu fattas det bara lite champagne, sen är jag redo för att fira nyår :)

Ja, jag vet att jag är sen...

Idag tog jag tag i julstädningen av mitt lilla rum i källaren. Dammsuga i alla hörn och vrår, ner med tavlan, upp med hyllan, upp med tavlan på andra väggen, upp med stereon i fönstergluggen (stod på golvet och samlade damm innan) och upp med prydnadssakerna på den nya hyllan, och såhär blev det:

Ett virrvarr av saker, jag vet, men man tager vad man haver, eller snarare kanske, vad man får tag i. Har ju en massa lådor med grejer uppe i garderoben, men förstår ni, dem orkar jag inte rota igenom :P Så det får bli som det blir helt enkelt. Så iår är mitt enda julpynt två små tomtar :)

God Jul! :)

GOD JUL!
från Ronja & mig :)

(Tess ville inte vara med på bild med tomteluvan)

A n d r a. a d v e n t

Då har man kommit hem från en spontan heldag i Helsingborg. Bestämde med P&M igår, och kl.9 bar det av. Först några timmar inne på Väla. Julklappsköp, men också en del till mig själv :) Fick med mig ett halsband, en väska och en tubhalsduk. Sen var det dags för en runda på IKEA. Där köpte jag skålar, ljuskoppar och en laptop-bricka att ha i sängen. Så nu känner jag mig liite lugnare iaf. Har köpt en grej till mamma och en grej till älskling. Men fortfarande behöver jag köpa nåt till pappa, och jag har inte en aning om vad :/

Imorrn blir det grupparbete hos Jenny i Kristianstad. Ska bli skönt att äntligen komma tillbaka och få bidra till arbetet, så nu ska jag slänga över alla filer på ett usb så jag är fit to go imorrn :P Yaaaay! :)

Cypern


Längtar tillbaka!
Vill till värmen igen. Eller bara iväg nånstans, fyfan vad skönt det hade varit!

Fotosugen!

Guud vad jag är sugen på att fota! Det var sjukt länge sen, har knappt rört kameran sen vi var på Cypern i Augusti :S Känns jättekonstigt! Dessutom vill jag ha ett nytt objektiv. Ett sånt här:
Har jag inte varit snäll iår? :)

Sjukling

Alltså shit vad länge det var sen jag skrev i bloggen nu. TRE VECKOR! Galet. Men det har väl sina förklaringar. Det har ju överhuvudtaget blivit väldigt få inlägg sen jag började skolan. Det händer helt enkelt inte så mycket i mitt liv just nu mer än skolan. I och med att jag är iväg så länge om dagarna, och den enda lediga tiden jag har är i princip på helgerna, så finns det inte så mycket tid till att blogga nu. Tyvärr..
Nu har jag varit sjuk i nästan 2 veckor också. Först blev jag förkyld och var hemma från skolan i två dagar, sen kände jag mig tvungen att åka till skolan och hjälpa till med det sista på grupparbetet, så två dagar i skolan, sen hade jag ingen röst kvar! Haha. Sen när jag väl hade blivit frisk från det, då fick jag maginfluensa eller nåt sånt skumt. I ett dygn gjorde jag inte annat än springa på toa en gång i halvtimmen :S
Som tur var så varade det inte så länge, utan det vara bara det dygnet sen var det över. Men då kom förkylningen tillbaka :S Så jag har varit hemma hela denna veckan, livrädd att gå till skolan och kanske bli ännu sjukare :S Men jag får panik på att bara sitta hemma hela dagarna. Jag vill ju vara i skolan och göra allt det roliga som mina klasskamrater gör! Eventuellt får jag stanna hemma imorrn också, men jag vill inte >.< Gaah! Snälla Gud, om du finns, gör mig frisk?
RSS 2.0