En julig lista

Såhär dagen innan julafton tycker jag det passar bra med en lista om julens alla härligheter :) Här har ni mina favoriter på julen, vad är era favoriter?

Pepparkakor - Lussebullar
Ischoklad - Marsipan
Köttbullar - Prinskorv  Brunkål!
Julkorv - Julskinka
Lax - Sill
Revbensspjäll - Janssons frestelse
Ris a la malta - Risgrynsgröt
Rullsylta - Pastej
Glögg - Julmust
Ge -
Hemma - Borta
Utomlands - Sverige
Mysteriet på Greveholm - Dieselråttor och sjömansmöss
Chokladkalender - Paketkalender
Plastgran - Äkta
Arne Weise - Ernst

Skolarbete och vanligt arbete

Hej vänner! Skolan är slut för det här året, och nu väntar hemarbete fram till den 2:e januari. Vi har fått en uppgift i Konceptdesign, där vi ska utforma en kampanj för en bilhandlare. Spännande uppgift! Idag var jag inne i stan och kikade runt bland alla bilhandlare för att samla information och inspiration. Hann knappt mer än komma hem så blev man inringd att komma och jobba på Borett! Första gången jag jobbar där sedan LIA:n, men jag kom ganska snabbt in i det igen :)

Så nu ska jag jobba även imorrn och sen måndag och tisdag också :) Kul, men det blir ju lite svårare att göra sin uppgift. Jag hade egentligen tänkt att jobba undan snabbt och få det klart innan jul, men det kan jag nog glömma nu :P Sen har vi en uppgift till där vi ska läsa en hel bok och hitta 3 argument utifrån denna bok, varför en butik ska anställa en Visual Merchandiser :P Får väl gå och lägga mig nu så jag orkar upp tidigt imorrn innan jobbet och pilla lite med uppgiften :)

Ny inspiration

Hejsan vänner! Det har ju varit tyst i inredningskategorin ett tag, jag har ju inte haft något att jobba med! Men nu när vi äntligen ska flytta(!) så flödar tankarna och funderingarna. Jag hittar inget sängbord som jag helt och absolut älskar, så därför är tanken att jag ska bygga mina egna! :)

Jag har tänkt att det ska vara 4 kuber, 2 på var sida om sängen, som staplas ovanpå varandra, och så ska de vara måttanpassade efter IKEAs Branäs-korgar. Alltså samma mått som Expedit-serien :)  Vad tror ni, kan inte detta bli bra? :)

Hallelujah!

Älskling och jag gjorde en liten spontantripp till IKEA igår med Emma & Robin för deras rea startade igår och jag tackar gudarna för det, för kolla vad jag hittade på fyndavdelningen!
Tadaa! Soffbordet i Expedit-serien som har utgått ur sortimentet! Och ni kan aldrig gissa vad det kostade heller! Ordinarie pris för detta bord är 799kr. Vi gav inte ens en tiondel av det priset, 75 ynka kronor! Lite misstänksam blev man ju på det priset så självklart har vi öppnat lådan och kollat både en och två gånger, och allt ser sprillans nytt ut och inga skavanker eller nånting! Ibland ska man ju ha tur, eller hur? ;)

Lite julstämning?Tog de här bilderna för nån vecka sedan, tror det var vid första advent. Och tänk, att nästa helg är det julafton :) Man får väl lov att hoppas på lite snö tills dess, men gärna att det kommer kanske dagen innan julafton eller på julafton, för jag slipper det gärna när jag ska ut på vägarna :P Har ni fått julstämningen på plats än? :)

Och just det. Vi har hittat en lägenhet! Vi flyttar in i februari :) Längtar! <3