New music coming soon...

Inom en snar framtid kommer det att släppas hela 2 nya album som jag måste ha.

Det första släpps den 7:e september, och det är Stone Sour's nya - Audio Secrecy. Från det albumet har jag redan hört 5 låtar - Mission Statement, Say You'll Haunt Me, The Bitter End, Digital och Miracles. Och efter att ha lyssnat på dessa 5 låtar ett antal gånger, vissa fler gånger än andra, så kan jag konstatera att det här albumet kommer att låta helt underbart! Jag tror att det kommer finnas något för alla, och mycket melodi och nyskapande. Jag längtar verkligen tills jag har skivan i mina händer :)


Det andra albumet som jag längtar efter kommer den 13:e september, och det är Volbeat's Beyond Hell/Above Heaven. Ur det albumet har jag bara hört 2 låtar - A Warrior's Call och Fallen. Båda låtarna är helt sjukt bra, och vad som gläder mig är att det är samma sound som deras gamla skivor. Visst kan det bli lite enkelspårigt när alla låtar har samma sound, men det gör inget när det är Volbeat, de är så himla bra ändå :)

 

Båda albumen finns att förboka här, vilket jag ska göra :)

Dofta gott-tips!


Jag luktade på Precious Pink från Sergio Tacchini i affären idag och gud vad gott den luktade! Blommigt, men inte för skarpt som vissa kan vara. Och flaskan var ju ganska fin också, tycker jag nog :) Så ett tips till er som är på jakt efter parfym - Precious Pink! :)

T i s d a g - 3 1 a u g u s t i

Hejsan! Nu har jag precis gjort klart min presentationsuppgift som jag berättade om igår. Blev ganska nöjd, förrutom att den söta lilla vovven jag skulle rita inte blev lika söt när jag väl skulle rita den på det riktiga pappret :/ Blev helt misslyckad, så jag blev lite ledsen. Men resten är jag nöjd med :) Tycker det beskriver mig väldigt bra faktiskt :)

Jag lovade ju att jag skulle försöka ta lite nya bilder på Ronja för att visa hur mycket hon har växt. Tyvärr blev bilderna jag tog idag ganska dåliga. Hade inget batteri på systemisen så jag fick ta med kompaktkameran och så vägade hon sitta still så det blev inga jättebra blder. Dock så hade jag tagit några dagen efter vi kom hem från Cypern som blev något bättre, så här är en av dom :)


Minstingen Ronja har snart vuxit ikapp Tess, hennes tassar är redan större! :)

Blivande Visual Merchandiser!

Nu är jag hemma från första skoldagen. Det ska nog bli bra det här. Verkar vara mycket intressant att lära sig, och hela klassen verkar jättetrevlig så jag ska nog trivas :) Dock var det ganska jobbigt att köra fram och tillbaka. Ingen rolig väg att köra på vill jag lova. Kändes jättedrygt. Fast det gick snabbare hem än dit tyckte jag, vilket var positivt, men jag hoppas verkligen att jag hittar något boende så jag slipper ligga och pendla, för det är sjukt drygt!

Imorgon är jag ledig, sen går jag hela resten av veckan sen. Dock bara 2 timmar på fredag, så please håll tummarna för att jag hittat ett boende tills dess! Jag behöver all tur jag kan få nu!

Vi har fått en inlämningsuppgift som vi ska göra klart tills på onsdag. Ganska kul, vi ska på ett kreativt och strukturerat sätt berätta om oss själva och våra framtidsplaner på ett A4-papper. Fritt fram att göra hur man vill :) Rita, klippa&klistra, skriva...ja hur man vill :) Ska bli skoj, det kliar i fingrarna på mig, men jag vet inte riktigt hur jag ska lägga upp det än så jag får fundera lite till innan jag börjar på det :)


Lilla Ronja har blivit stor nu, jag ska försöka ta lite nya bilder och visa er :)

Imorgon börjar allvaret!

Hej vänner. Jag har precis duschat och nu sitter jag i fåtöljen med datorn i knät och bara tar det lugnt. Tidigare idag var jag nere på Maxi och inhandlade det sista jag behöver inför skolstarten imorrn - rutade block och en mapp till viktiga papper. Ska bli spännande att börja plugga. Men man blir lätt nedslagen när man tänker på att man fortfarande inte har ordnat något boende. Jag har några på g som jag ska kolla på under veckan, men det blir att pendla första veckan iaf, sen har jag förhoppningsvis fått napp någonstans.

Väskan är packad och klar för första skoldagen. Almanacka, kollegieblock, pennor och andra saker man kan tänkas behöva. Det är inte mycket jag vet om skolan och utbildningen, utöver vilka ämnen jag ska läsa. Dock vet jag inte när jag ska läsa vad, och om vi börjar med kurserna direkt redan denna veckan eller om det är nåt spex eller så. Vi får helt enkelt se vad som händer.

Wish me luck :)

T o r s d a g - 2 6 a u g u s t i

Hejsan! Nu är vi hemma från Cypern! Eller, vi kom faktiskt hem i måndags kväll, men jag har verkligen haft fullt upp sen dess! Jobba, leta boende, packa upp och så vill ju nära och bekanta höra allt om hur vi har haft det, så det är först nu jag fått lite tid över till att uppdatera bloggen.

För er som fortfarande undrar, resan var underbar! Det var så skönt att få lite avkoppling och slippa bry sig om att städa eller laga mat, bara få allt serverat :) Men vi har inte bara legat i solen, vi har faktiskt varit på lite utflykter också! Vi åkte buss, för det var det billigaste sättet att ta sig runt. Det kostade bara 2 euro för en dagsbiljett, som man fick resa hur mycket man ville med. Så vi åkte till Ayia Napa och Makronissosstranden och besökte gravarna från stenåldern som finns där. En annan dag åkte vi till Derynia, som är den närmsta staden till gränsen mot den turkiskockuperade delen av Cypern. Omtumlande upplevelse att se hur allt  har förfallit, och tidningsurklippen som vittnade om det hemska som har hänt där.

I Derynia. Det kändes som vi befann oss mitt ute i ingenstans.

En av de roligaste sakerna med resan har varit att testa på de lokala rätterna. Vi testade bl.a. meze, ett cypriotiskt smörgåsbord med olika rätter, bl.a. bläckfiskringar, svärdfisk, hummus, lamm, tahini och halloumi. Vi försökte att smaka på allt, men musslorna gick jädrar inte ner! Haha. Jag är lite rädd för mat med sån konsistens! men bläckfisk var faktiskt inte så äckligt som jag trodde det skulle vara. Faktiskt godare än svärdfisken!

En del av alla smårätter vi serverades till meze-bordet. Favoriterna var den friterade kycklingen, hummus, den grekiska salladen, halloumin och "chicken cream".

Fler bilder kommer att komma senare!

Bara ett nattpass kvar :)

Hej vänner. Idag känner jag mig faktiskt ganska pigg trots omständigheterna. Har ju jobbat natt fredag och lördag och det brukar kännas, men jag är så lycklig för imorgon vid den här tiden är vi på väg till flygplatsen för en veckas avkoppling i Cypern :) Ska bli såå härligt. Och ja, visst börjar resfebern komma smygande när jag tänker på det, men det ska nog gå bra :) Även om jag inte älskar att flyga så har jag ju faktiskt flugit ganska många gånger förr så jag vet ju att det inte är något hemskt. Men ändå så blir man ju lite nervös :)

Nu har jag som sagt bara ett nattpass kvar på Nymölla. Sen blir det eftermiddagar sista veckan, förrutom på tisdagen, då jag som sagt ska börja lite senare, kanske runt 8-9? Beror lite på hur sent vi kommer hem. Planet ska landa i Sverige kl. 17 men förseningar är ju inte ovanligt, och sen kan det ta ett bra tag att få med sig sina väskor och så, så jag räknar med att vi är hemma ganska sent.

Hoppas ni får det bra här hemma, vi hörs igen om drygt en vecka :)


Resa med älskling - yeees :)

O n s d a g - 1 1 a u g u s t i

Hejsan! Ligger just nu i sängen och ska försöka somna. Det blir sista tidiga morgonen för i sommar för min del, eftersom jag ska vara ledig måndagen efter friveckan och de första timmarna på tisdagen. Känns väldigt bra :) jag är verkligen ingen morgonmänniska :p

Blir det några stavfel nu får ni ursäkta. Jag skriver på min x10 mini och jag ser knappt texten haha. Det ska väl vara det enda negativa med att ha en liten mobil, annars är jag supernöjd med den :) väntar bara på att det ska komma ut lite fler roliga, och framförallt kvalitativa appar med lite snyggare grafik :)

Nej, nu ska jag vila huvuvdet mot kudden i några timmar. Sov så gott :)

F a l l e n

Volbeat's nya singel, Fallen, här live på Rock am Ring :)

Det kommer verkligen jättemycket bra musik nu, me like! :)

Min nya fina biil :)

Idag var det då äntligen dags att köra och hämta min nya bil :) Lite ledsamt var det att lämna min gamla bil där, den bara stod där och såg ledsen ut :/ Kändes som jag svek den när jag brummade iväg med min nya fina bil. Men vi får hoppas att den får det bra i flera år framöver hos någon annan :)

Var ute och fotade några snabba bilder ur olika vinklar och voila! Såhär ser min nya bil ut! Det är en Ford Focus Ghia, årsmodell 2006. Färgen syns kanske inte sådär jättebra på bilderna men den är iaf mörkgrå metallic :) Ååh, vill bara sitta i den hela dagen lång! Haha. Kanske ut och köra en runda också? :)

Måndag - W a i t i n g ...

Hej och hå. Här sitter jag med datorn i  knät och väntar på att tiden ska gå. Vart tog sommaren vägen? Idag är det bara kyligt, och ingen sol så långt ögat når. Skönt att man ska iväg om en vecka :) Just nu är det drygt 30grader varmt på Cypern :) Lagom!

Väntar fortfarande på att min nya bil ska komma till Sölvesborg. Antar att den inte hinner komma fram innan vi ska till jobbet idag, så det blir väl imorrn man hämtar den. Iiih, jag längtar efter min nya biiil! Kommer självklart sakna min gamla pärla också, men den nya är ju typ tusen gånger bättre och något pålitligare :) Tänk att jag ska ha en 06:a :) Bara 4 år gammal ju!


I min gamla Ford Escort 1,8 si :)

Sista arbetsdagen

Hej vänner. Ursäkta dålig uppdatering. Jag har umgåtts med familjen och älsklingen nu i helgen. Och jobbat. Har jobbat sista dagen för sommaren på Liv Interiör. Lite tråkigt är det. Har verkligen trivts där, det är en sån fin liten butik :) Sista två dagarna jag jobbade fick jag dessutom pilla med sånt jag verkligen älskar att göra, nämligen skyltning :)

En massa nya grejer från Cult Design (som dessutom är ett av mina favoritmärken) som skulle placeras ut på tre olika bord beroende på färg och vad som ser snyggt ut ihop :) Blev jättenöjd med iaf det ena bordet, det som var rosa, turkos, vitt och lila. Det andra blev lite väl svart tyckte jag. Och jag hann inte riktigt färdigt heller, men då har ju de andra något kul att göra också :)

Nu väntar ytterliggare två veckor på Nymölla, med en semestervecka emellan :) Ganska lagom. Sen börjar skolan, och jag har fortfarande ingen lägenhet :/ Kommer väl bli pendling för min del...tråkigt. Men jag kommer iaf ha en ny fin bil att köra i :) Ska hämta den antingen imorrn eller på tisdag, yippie!


Det fina bordet med Cult Design. Visst ser det härligt ut? :)

Tips: Byxdressen



Den här snygga byxdressen har jag suktat efter ett tag, efter att ha sett den i flera tidningar. Riktigt snygg är den, men jag vet inte om det är min stil med byxdress. Annars hade jag lätt köpt den. Underbart mönster och riktigt snygg modell. Så ni andra som är lite mer våghalsar, skynda er iväg och köp! 199kr kostar den och den finns som sagt på Åhlens :)

O n s d a g - 4 a u g u s t i

Hejsan svejsan. Vad hittar ni andra på idag? Jag sitter och nötar Nightmare :) Kanske inte så smart för sen tröttnar jag väl på den, men just nu är den fortfarande helt sjukt bra ;D Har precis ringt om ett rum i Malmö. Får börja leta efter annat än lägenheter nu när det börjar närma sig med stormsteg och jag inte har fått någon lägenhet än. Vem kunde tro att det skulle vara så svårt att hitta lägenhet i en så stor stad? Jättemånga som söker har jag förstått. Och antagligen ännu mer nu när skolorna börjar med...

Nu är det också bestämt att jag ska byta bil :) Kanske tillochmed att det blir denna veckan, de skulle bara snygga till den lite innan de kör ner den till Sölvesborg :) Överlycklig! Och urfattig haha, men shit vilken fin bil jag kommer ha :D Kommer definitivt lägga upp bild på den här när jag väl har fått hem den :)

Resan närmar sig med stormsteg också! Bara 1½ vecka kvar nu :) Dags att börja inhandla de sista grejerna som ska med,  beställa ur taxfree-katalogen, växla pengar och börja fundera lite mer exakt över hur vi ska ta oss upp till Landvetter :P Gud vad jag längtar!

Vårt fina hotellområde :) Inget fel på den utsikten :)

N i g h t m a r e

En favoritlåt för tillfället <3


You should have known,

the price of evil

And it hurts to know that

you belong here, yeah

No one to call, everybody to fear

Your tragic fate is looking so clear, yeah

It's your f***ing nightmare!

Cirkus Olympia


Två jätteduktiga "balansartister", vet någon vad de kallas så kan ni ju berätta :)

Hundarna var väldigt underhållande, precis som hästarna och getterna, men de var svåra att få bra bilder på. Det mesta blev bara suddigt :/

Ett gäng energiska afrikaner som var riktigt grymma på det de gjorde :)




RSS 2.0