Ny plattis?Är lite inne på att köpa en ny plattång då jag börjar känna att min gamla Björn Axén-tång inte riktigt håller måttet längre. Den sliter verkligen på håret, och eftersom jag använder plattång i stort sett varje dag så kan det kanske vara värt pengarna att köpa en dyrare som inte sliter så mycket på håret?

Har kollat in denna från Ghd, men den kostar 2000 spänn! Just nu lutar det mellan den och Ga.Ma Cp1 som kostar 499:-. Så antingen pungar jag ut med 2000:- och får en riktigt bra plattång som antagligen kommer hålla i många, många år framöver. Eller så köper jag en lite sämre för 500:-. Grejen är bara att jag inte riktigt vet vad det är som gör ghd bättre än Ga.Ma. Hade jag vetat det hade kanske beslutet blivit lite enklare att ta.

Så är det någon som har upplysningar så bara hör av er :P

Jag är en papp-uggla!

Just nu är vi inne på kursen Kundpsykologi i skolan, och det är verkligen sjukt intressant. Vilken självinsikt man får! Och man får reda på saker om klasskompisarna som man inte hade en aning om! Hur kul som helst! Jag vet inte hur mycket vi har skrattat de senaste dagarna. Läraren är verkligen jätteintressant att lyssna på, och hon spejsar till det så det blir aldrig tråkigt :)

De senaste dagarna har vi pratat mycket om DiSC-modellen, där man tar reda på vad för slags beteende man har. Jag är då, som rubriken lyder; en papp-uggla! Jag är alltså både en papegoja och en uggla ;P Fattar nada? Kan förstå det :P För att uttrycka det kort så kan man säga att jag har två olika beteenden. Ett som jag har hemma, med familjen och de närmsta vännerna (och pojkvännen såklart), och ett som jag har i skolan och på jobbet. Så en riktig snackare här hemma och lite tystare, mer analyserande i skolan :P

Nu är risken stor att man börjar analysera alla omkring en så akta er ;P Jag har redan börjat med hela familjen och älsklingen (han är nog en Örn-uggla så isåfall passar vi ganska bra ihop :P) Inget snack om att detta kommer vara användbart i framtiden ;)

What a day!

Vilken dag! Det börjar med att jag försover mig en timme eftersom jag har ställt in larmet, men glömt att sätta på det! Stressa sig igenom morgonrutinerna och sen ta bilen till Maxi för att köpa lite gottis till alla på JC, eftersom det var min sista dag där :) DOCK så cpar bilen på vägen dit, och dör sisådär 4 gånger på vägen dit :S Fast till råga på allt så hinner jag ändå med tåget vid 9 (jag gick alltså inte upp förrän 8 så jag tycker jag var sjukt snabb :P)

Dagen går därefter bra, jobbar fram till 2 på JC, sen säger jag hejdå till alla och blir önskad lycka till med studierna i fortsättningen, och lovar att hälsa på :) Sen stressar jag först till Skånetrafikens kundcenter för att köpa nytt Jojo-kort, sen vidare till Resia för att hämta resekataloger till moster. Sen kilar jag mot tågstationen lagom tills tåget ska gå 14.36. MEN tåget är försenat, först till 14.50, sen till 15.00, och till sist till 15.15. Till slut kommer vi på tåget och rullar mot Bromölla.

Men lyckan varar inte länge, då tåget utanför Eko plötsligt tvärnitar och vi får veta att det var nåt tekniskt fel som orsakade det. Sedan rullar vi några meter till bommarna vid Bäckaskog och där stannar tåget igen. Denna gången pga. att det inte finns någon spänning på ledningarna. Vi får veta att de inte har den blekaste hur lång tid det tar att fixa och sedan blir de också tvungna att släcka hela tåget för att det inte ska dö helt. Sen får vi sitta där i ovisshet i ca. 1 timme innan de till slut meddelar att de har fått tillstånd att öppna en dörr för att släppa av oss, så att vi kunde bli upphämtade av våra nära&kära.

Jag säger då det, vilken dag! Det här slår ni inte ;)

I want everything?

På sistone har jag shoppat lite väl mycket kläder, över 3 000 kr bara på JC! Och jag vill inte ens tänka på hur mycket det blir med alla andra butiker inräknade också haha! Pappa säger att jag är en shopaholic, det kanske stämmer? ;P Så nu ska jag försöka begränsa mig till några få grejer som jag verkligen behöver.

  • En riktigt bra bh som inte kostar skjortan, max 200kr!

  • 2 slappa baslinnen, vitt och svart (tips på var man kan köpa såna, de ska vara lösa i passformen och ha brottarrygg? De jag har sedan tidigare, som det har gått hål på var från Gina Tricot)

  • En vit klocka, har spanat in en från Guldfynd, men jag väntar ett tag till, den kanske kommer på erbjudande? ;P

  • Marinblåa chinos från Lindex, de som kostar 199kr. Testade de i Karlshamn, men ångrar att jag inte köpte dom, och de är helt slut i Kristianstad! :(
Okey, jag kanske inte behöver chinos och klocka, men jag vill väldigt gärna ha det :) Haha. Är jag helt hopplös?


2011.04.04

Äntligen börjar jag få lite mer klarhet i vad jag ska köpa till min kära fästeman i födelsedagspresent! Han fyller år på söndag. Bra att bara börja få koll en vecka innan :P Men jag tror det blir ganska bra, jag hoppas det iaf :)

Idag fick jag sluta tidigare från LIA:n. Redan halv 5! Man tackar, man tackar! Särskilt välkommet var det en dag som denna då solen skiner och våren äntligen känns som den är här :) Överlycklig! Imorrn är sista dagen på LIA:n innan redovisning. Dags att börja bli nervös kanske? >.< Nej, det kommer säkert gå bra :)

Är förövrigt väldigt sugen på att testa att göra om ett par jeans till shorts, nu när jag har nya fina jeans från JC :) Ska testa om jag har några som sitter tillräckligt löst över låren, gillar inte när shortsen sitter åt! Blir det något fint så visar jag i bloggen :)

Två nya halsbandFick med mig de här två godingarna hem igår efter en kort shoppingtur i Karlshamn med älsklingen. Egentligen inte vad jag var ute efter, men det är ju alltid kul när man hittar nåt :) Döskallen inhandlades på Cubus för ynka 37kr (25% rabatt ^^) och kors-halsbandet kostade 129kr på Glitter :)
RSS 2.0