Bilutställning

Dag två av Östersjöfestivalen är här, och den började vi med att gå ner till piren för att kolla in lite gamla bilar. Väldigt många amerikanska bilar var det, framförallt många Fordar :) Några riktigt häftiga bilar. Och imorrn är det Classic car race på våran gata så då blir det nog att gå ner och kolla på det med :)


Blanka fina bilar :)

Det kallas låååång bil, en Lincoln Continental. 5,65m lång och 2,10m bred. That's a whole lotta car!

Världens första Porsche?

En riktigt snygg Opel GT :)

Vindrutan på en gammal bil, kommer inte ihåg vad det var för bil dock, men gammal var den :P

Många bilar hade en liten miniatyr-variant inne i bilen med :)

Karnevalsparad

Efter 9 timmars jobb blev det till att titta på karnevalsparaden på Östersjöfestivalen. Hade lite otur med bilderna i början så jag fick inte ihop så många bra :/ Men man får ju en ny chans imorrn då de kör samma parad en gång till, så jag funderar på att gå ner på stan och kika igen och försöka knäppa några fler bilder :) Här är iaf fyra bilder så länge.

My name is Inga, I come from Sweden!Pierre och Mimmis lilla fralla, Inga :) Hon är ett riktigt busfrö!

Men gud vad jag vill ha en egen liten vovve! Eller inte såå  liten kanske, men ingen stor iaf. Önskar att jag bara kunde skaffa en hund nu utan problem, men tyvärr är det inte riktigt så lätt :/ Först behöver man ett fast jobb, sen ett hus, och seeen kan vi börja tänka på vovve! Längtar!

Ett välbehövligt frisörbesök

Igår var det Johan som gick (läs körde) in till stan för att bli klippt av sin syster, och idag var det min tur :) (fast jag gick dock) Jag ville ha lite mer liv i mitt hår, eftersom jag tyckte att det var så platt och tråkigt, så det blev lite ljusa slingor och så klippte hon topparna på mitt slitna hår :) Skillnaden är inte så jättestor, men jag är jättenöjd, för nu har jag fått lite mer liv i det, precis som jag ville :) Och det ser naturligt ut, också nåt jag ville uppnå :) Förebilden är från midsommar.

Egna smycken

Igår var jag med min brors flickvän och tillverkade egna smycken i Sölvesborg. Fantasilös som man är tog det ett tag att komma på vad man skulle göra, det fanns så himla mycket att välja på! Men till slut så hittade jag ett snyggt kors som jag gjorde ett armband av och sen rullade det på. Jag gjorde totalt fyra smycken, ett halsband och ett armband till Johan och två armband till mig själv (alltså de två på bilderna).

Det var faktiskt ganska kul att göra egna smycken även om fantasin tryter :) Och så var det ju billigt med. Jag betalade bara 189kr för alla fyra smyckena. Och så får man ju ett smycke som ingen annan har :)

Sneakpeak
Här kommer en liten sneakpeak på den nya skänken/sideboarden som inköptes på IKEA igår. Även tavlan är ny, har gått och suktat efter den i flera år och älsklingen tycker med om den så nu fick den flytta in hos oss :) Funderar på om den ska upp på väggen eller om den får stå kvar på skänken. Antagligen åker den upp, eftersom både jag och Johan tycker att framförallt lampan skymmer tavlan för mycket. Lyktan är ju trots allt genomskinlig :) 

Nu återstår lite mer pyssel med vad som ska stå var osv. Det gäller att testa sig fram till vad som känns rätt :)

Äntligen IKEA!

Idag fick vi ett spontansamtal från Pierre & Mimmi om att åka till IKEA! Äntligen! Tänkte jag, men Johan var inte lika pigg på det. Men jag lyckades övertala honom :) Han är så snäll min man :) Så iväg bar det, och hem kom vi med bland annat en liten vit expedithylla och en annan vit bokhylla som blir sideboard.

Bilder på resultatet kommer en annan dag för nu håller jag på att baka vetebröd med hallon och mandelmassa :) Det receptet kommer kanske också upp nån dag om resultatet blir lyckat :) Så länge får ni njuta av en bild på mig när jag monterar expedithyllan, flåtig och grann ;)

RSS 2.0