Nytt från Nelly.com



Kommer ni ihåg att jag nämnde att jag hade hittat en klänning som jag var sugen på att beställa? Här har ni den! Underbara färger och jättefin modell. Satt som en smäck ;) Det är avtagbara axelband men jag tror nästan den är finast med dom på, den sitter iaf bättre då haha :) Blev faktiskt jättenöjd med den så just nu lutar det åt att det blir denna som får följa med till Cypern om drygt två veckor :)

Jag har hittat dom!

Är lite smått överlycklig just nu. Anledningen är att jag har hittat gladiatorsandalerna jag letat efter så länge :) Jag hittade dom på skopunkten, och billiga var dom minsann också. Bara 199:- :) Dessvärre var de totalt slut i storlek 37 i de bruna så det fick bli ett par svarta ändå. Dock med förhoppningen att jag kunde beställa ett par bruna på nätet när jag kom hem men icke, de var slut även där :/ Så jag får nöja mig med svarta, men de var väl snygga de med? Eller vad säger ni? Bättre än ingenting iaf :)

Shopping with Ida!

Hejsan vänner. Nu har det fina vädret försvunnit helt, och det är faktiskt lite småkyligt när jag sitter vid fönstret här. Jag har iaf spenderat den fina delen av dagen utomhus, det mesta av den iaf. Jag och Ida har ju varit i stan och i Åhus idag. Jag är ganska stolt över mig själv för jag fick med mig allt jag hade på listan, förrutom gladiatorsandaler, som vanligt :/ Helt hopplöst! Men som sagt, allt annat fick jag med mig :)

Nu är jag riktigt trött och tänker bara slappa resten av dagen. Kanske lägga mig framför teven och titta på något kul. Imorgon ska jag jobba i butiken igen, men det blir nog mest vid datorn den här gången. Det var ett tag sedan nu, har ju bara kunnat uppdatera webshoppen när det inte varit så mycket folk i butiken innan.

Har hittat en snygg klänning på Nelly som jag funderar starkt på att klicka hem. Himla bra betyg har den fått av alla som köpt den, så jag är riktigt sugen :) De har ju fraktfritt nu också så man får ju passa på :) Har förövrigt också beställt en klocka från den här sidan för ett tag sedan, så jag väntar spänt på att få hem den :) Även en beställning från CDON väntar jag på. Hoppas att allt kommer denna veckan! :)

Say You'll Haunt Me

Idag hade Stone Sour's video till Say you'll haunt me premiär och här är den.

Säger bara en sak, killar i vit skjorta och väst - grrr ;)


Tycker för övrigt att Corey liknar Jason Statham i den här videon, right?

Underbara lediga dag!

Hejsan! Idag har jag bara legat ute i solen och gottat mig heela dagen. Eller iaf sedan jag vaknade vid 12. Kommer nog vara trött inatt, när jag inte kunde sova till två idag som jag brukar. Men men, jag får väl gå och köpa mig ett choklad i automaten om det skulle bli allt för jobbigt :) Eller så har vi nog lite glass kvar i frysen :)

Imorgon har jag och Ida storslagna planer. Vi ska åka till stan en runda, jag har en hel lista med saker jag ska försöka hitta. Och så ska jag lämna tillbaka lite grejer jag beställde från Lindex som jag inte blev nöjd med. Synd, för det var snygga grejer, men det blev ändå inte riktigt bra :/ Efter stan bär det av till Åhus för lite marknad :) Vi var på Åhus marknad tillsammans förra året också, vi kanske ska starta en tradition? :P

Nu ska jag snart gå och förbereda middagen. Bara jag och brorsan som ska ha mat idag, så det får bli enkelt, pommes och vårrullar :) Jag är sjuukt hungrig. Har bara ätit en glass och två melonskivor idag, så det ska bli gott med lite mat i magen :)


En blek Jelene i början av sommaren - lite mer färg har jag fått på kroppen nu :)

Golla!



Nu har jag införskaffat en ny kameraväska av märket Golla från Finland. Har tagit för vana att alltid köpa väskor av det märket till elektronikprylar då jag tycker att de gör snyggast väskor, som är av hög kvalité. Har sedan tidigare både datorväska och systemkameraväska i samma märke :)

Dock så skulle de kanske matchat egentligen, nu har jag olika färg på alla väskor haha! Datorväskan är beige/röd/vit och systemkamera-väskan är brun/orange. Dock hittade jag en systemkamera-väska på Onoff, som jag mer än gärna hade bytt till, eftersom jag ångrar mig lite i valet av brun/orange väska. Nämligen en lila :) Hade varit sjukt snyggt, men jaja. Det får bli senare :)

L ö r d a g - 2 4 j u l i

Tjolahopp! Gud vad trött jag är idag! Skulle egentligen jobbat några timmar i butiken idag, men jag fick ledigt och det var behövligt må jag säga! Har bara tagit det lugnt idag. Var inne i stan en runda med älsklingen i regnet :P Fick med mig lite smått och gott hem, men det visar jag en annan dag :)

Annars har vi mest slöat vid teven och snackat om resan :) Jag  l ä n g t a r ! Kan inte låta bli att planera :) Idag beställde jag också en guidebok om Cypern som jag tänkte ha med. Man vill ju inte missa nåt skoj när man väl kommer iväg nånstans :)

Älskling köpte nya sandaler idag inför resan. Såna typ walking-sandaler som är lite allmänt medelålders-sandaler men de är ju faktiskt mycket skönare att gå i än vanliga flip-flops :) Själv letar jag fortfarande efter de perfekta gladiatorsandalerna. Verkar helt omöjligt att hitta! Jag får fortsätta leta överallt fram till resan. Har jag inte hittat några då vet jag inte vad jag tar mig till!


Ikväll har Ronja (och Tess!) käkat Piel de Sapo-melon, det var himla smaskigt tyckte de :)

Totalt utslagen!


Hittade den här gamla bilden på Ronja idag. Tagen 17/6 efter en hel dag full med lek :)

>> Hultsfredsgran


Den här granen fick mamma&pappa med sig hem från Hultsfred 2005, när de skjutsade mig och två vänner till Hultsfredsfestivalen. Sen dess har den fått stå och växa sig stor i våran trädgård :) Snart kanske de kan ha den som julgran ;D

Tess & Ronja <3


Ovanligt att få en bild på båda vovsingarna, men jag lyckades :)

Världens mest aktiva vulkan



Här på bilden ser ni vulkanen Kilauea på Hawaii, som är den mest aktiva vulkanen i världen! Den har haft utbrott konstant sedan den 3 januari 1983! Före detta utbrottet hade den haft inte mindre än 33 utbrott sedan 1952. I den lokala folktron menar man att vulkangudinnan Pelé ligger bakom utbrotten, och att det är när hon blir arg som ett utbrott sker. Den gudinnan måste vara väääldigt arg över något!

Nu börjar det!

Hej svejs! Tänkte uppdatera er lite med vad som händer just nu. Idag har jag jobbat på Nymölla. Puh, man kände sig inte direkt utvilad när man steg upp tio i fem imorse vill jag lova! Men det är faktiskt bara en dryg månad kvar av sommarjobbet! Känns som man precis började, men det är ju faktiskt en månad sedan nu.

Mycket händer just nu, men jag har inte haft tid eller ork att ta tag i allt. Jag har slökollat efter lägenheter, men inte riktigt tagit tag i det förrän idag. Nu har jag betalt anmälningsavgiften till MKB, så nu är det bara att gå in varje dag och sökasökasöka! Har redan sökt 3 lägenheter :) Jag har också sökt studiebidrag idag, så vi får väl se hur mycket pengar jag får. Eller får låna rättare sagt! Drygt att ha en så stor skuld hela livet sen, men vad gör man? Utbildning måste man ju ha...

Idag är det också en månad tills älskling och jag reser till Cypern :) Det är en del jag måste fixa innan dess också, hur ska man hinna med allt? Jag måste klippa mig, köpa en massa grejer (bland annat sandaler!) och växla pengar, för att nämna några saker :P Men gud vad skönt det kommer vara när man väl ligger där i solen och bara tar det lugnt! Eller okey, inte bara ta det lugnt. Förhoppningsvis hittar vi nån kul utflykt eller nåt så man kan upptäcka lite också :)

Tänk att få njuta av detta tillsammans med sin älskling, ååh vad jag längtar! :)


Söta lunchboxar från Rice!



Fick med mig lite smått och gott hem från jobbet i lördags. Bland annat dessa ursöta lunchboxarna från Rice! Precis lagom storlek för en middag, om man bara ska ha en box med sig, och jättesmart att ha allihopa tillsammans om man t.ex. ska ut på picknick :) 99:- kostar dessa och finns att köpa bl.a. hos oss på Liv Interiör :)

Just nu:


Ronja ligger och sover på datorbordet när brorsan spelar WoW ;P

Nytt till köket



Fyndade dessa salt- och pepparkvarnarna på Maxi häromdagen. 79:-/st, tidigare pris 139:-/st! Har sneglat på dem länge och velat ha dem, men har varit tveksam om jag skulle köpa dom nu, eftersom jag inte har något eget än. Men nu ska jag ju förhoppningsvis flytta till hösten så jag slog till! Antagligen såldes de ut för att de ska utgå, så det var lika bra att passa på :) Såå snygga, och de passar ju i vilket kök som helst :)

Stone Sour - Say you'll haunt me

Stone Sour's första singel från nya albumet som kommer den 3:e september.
Låter riktigt bra, eller vad säger ni? :)

En fin sommardag i gott sällskap

Efter jobbet igår så drog jag och Ida till stranden. Det hade varit mulet till och från hela dagen, men när vi kom till stranden så sprack det upp och var hur fint som helst! :) Och det var faktiskt ganska varmt i vattnet också, trots att det var havet :) Det blev en riktigt lyckad dag måste jag säga! När jag kom hem så var min kusin och hans familj här, vi grillade och umgicks fram till klockan 12 inatt :)


Två bilder från stranden :)

T i s d a g - 1 3 j u l i

Åååh jag får spader! Jag lyckades äntligen hitta ett par gladiatorsandaler som uppfyllde mina krav och såg fram emot att få hem dem, när jag öppnar min mailkorg och hittar ett mail där det står att sandalerna är slutsålda! Gah! De som var såå fina, och billiga och bra. Så nu fortsätter jakten på sandaler. Tips mottages gladeligen!

Idag har jag jobbat inne på Liv Interiör. Det gick väldigt snabbt, hade mycket att göra så det var bara kul :) Vi har fått in en hel hög med nya grejer från danska Rice. Det har blivit lite av vårt märke inne på Liv :) Såå härliga grejer. Imorrn är det jobb igen, liksom alla andra dagar denna veckan förrutom söndag. Då är jag ledig innan jag börjar min förmidaggs- och eftermiddagsvecka på Nymölla.

Längtar verkligen till den 25:e nu. Trots att jag jobbar så mycket har jag inga pengar haha :P Det är illa. Men det är ju bara för jag inte fick nåt förskott på Nymölla. Nu den 25:e får vi lönen för juni plus förskottet så dåå har jag pengar. Men just nu känns det ganska tunnt i plånboken :/ Illa!


Underbara Rice! Blir man inte glad av detta så säg! :P

Beställt från Ellos!



Lade en beställning hos Ellos häromdagen som borde komma i nästa vecka nån gång. Bland annat så beställde jag den här snygga jeansjackan på rea för 199:-. Känns som ett helt okey pris. Har tänkt ha med den när vi reser till Cypern i augusti :) Förutsatt att jag blir nöjd med den. Hoppas att den inte blir för kort.

Är jättesugen på att köpa en till klänning, hade först tänkt att jag skulle ha med den jag köpte på Gina Tricot, men eftersom den också är ljusblå så kanske det inte passar så bra ihop med jackan :P Men vi får se hur jag gör :) Den på bilden ser ju med fin ut :)

Killebom 2010.07.08


En till snygg min á la Jelutti ^^

Amelie kämpade med att få upp korken till vinflaskan, så när hon till slut fick upp den blev så glad att hon i förvirringen råkade göra fel tecken med händerna ;)

Hur man gör en perfekt mojito: It's all in the shake :P Om den var god? Det säger jag inte ;)

Både jag och sköna damen Amelie med Svampbob innan han massakerades.

Tack Amelie för en härlig kväll! Hade jättekul, som vanligt :)
Både radiobilar och helium på samma kväll, kan ju inte bli annat än bra <3

F r e d a g - 9 j u l i

Ojojoj, nu var det ett tag sen jag skrev här på bloggen. Jag har ju som jag nämnt tidigare, min långa arbetsvecka nu så de tider jag är ledig passar jag på att tillbringa med folk jag gillar, och helst utomhus också, så därför inget bloggande. Har inte rört datorn på ett par dagar nu, har inte hunnit :)

I tisdags träffade jag min goa vän Ida. Vi åkte till möbelaffären och kikade lite, sen till skoaffären och till sist en promenix i skogen med Tess och så avslutade vi med en pratstund i trädgården här hemma med ett glas saft :) Hur trevligt som helst. I onsdags efter jobbet drog jag och Amelie in till marknaden på Killebom för att köpa nougat. Mmm, så gott! Det är verkligen ett måste när det är marknad! Fick också med oss 3 filmer var hem, så vi får ta en filmkväll snart igen :)

Igår var det stopp på Nymölla, så vi fick gå upp och hjälpa till på Pm1. Spola rent i maskinen och trä i nya viror och sånt. Helt slut i armarna när man väl kom hem, och vaarm! Så jag slängde mig i poolen det försa jag gjorde :) 27,5 grader! Inte illa :) Sen stack vi hem till mormor & morfar för en fika, eftersom mormor fyller år idag, och då kunde vi inte komma. Sen hem för att duscha och käka, och sen drog jag till Amelie och drack lite vin och drinkar innan vi begav oss in till Killebom. Åkte radiobilar (yay, första gången jag fick köra själv), satt ute på havsudden och testade drinkar, käkade thaimat och köpte heliumballong i form av Svampbob Fyrkant som vi hade kul med innan vi blev hämtade :) Haha. Första gången jag testade helium också, det gick väl sådär :P

Idag har jag bara legat ute i solen och chillat. Badat i poolen, som idag höll nästan 30 grader! Helt sjukt skönt att bara ligga där och slappa i en badring :D Inatt är det jobb igen, så jag ska nog gå och lägga mig en stund snart så man orkar hålla sig vaken :) Men först vill jag bjuda på lite bilder från gårdagen/kvällen :)


På Havsudden, bara en av mina otrligt snygga miner som fångades på bild :P

Gladiatorsandaler

Nu behöver jag er hjälp igen. Det är nämligen så att jag är på jakt efter ett par snygga gladiatorsandaler. Har egentligen varit på jakt sedan förra sommaren, men har fortfarande inte hittat några som jag är helt 100% nöjd med :/ Jag ser ju andra som har jättesnygga gladiatorsandaler, så någonstans måste de ju finnas, men var? Har ni något tips på var jag kan leta? Jag vill ha ett par bruna, med dragkedja baktill på hälen.

Två taxars upptåg


Fina Tess vilade en stund i skuggan :)

Ronja hittade en grästuva som var jätterolig :)

Och sedan ville hon hjälpa husse att gräva upp stenar. Problemet är bara att hon var lite överambitiös och slutade aldrig gräva ;P

T i s d a g - 6 j u l i

Hej kära vänner.
Sitter ni också inne och ugglar precis som jag? Hade planer på att åka till stranden med min goa vän Ida idag på förmiddagen men vädret är tyvärr ganska trist så det blev inget av det. Vi ska hitta på något lite senare istället :) Surt att det är sånt här väder på min lediga dag, buhu :(

För övrigt så är jag helt uppslukad av tanken att älskling och jag verkligen ska resa till Cypern i augusti :) Kan inte sluta tänka på det, och jag började tillochmed skriva ner vad jag ska packa ner i väskan igår kväll innan jag somnade, haha. Lite tidigt att börja tänka på redan nu kanske :)

Den här veckan jobbar jag som mest, 56 timmar totalt. Vet inte om jag kanske kommer jobba mer än det någon vecka i sommar när jag jobbar både på Nymölla och Liv Interiör, men detta är helt klart en lång och jobbig vecka! Jag är ledig idag, och på fredag till kl. 22. Imorrn kanske man drar in till Killebom och går på marknaden efter jobbet, Amelie ville ha marknadsgodis och jag är nog själv ganska sugen på det också :)

Nu ska jag nog gå och leka med vovvarna, kanske ta någon bild och så. Sen ska jag ner och hämta ut mitt paket på Maxi så fort det har kommit fram :) Wiiee!


Leksugna vovvar :)

Sony Ericsson Xperia X10 mini pro



Snart är den i mina händer :) Jag hade stora problem med att bestämma mig för vilken jag skulle ha, den vanliga minin eller pro. Men efter att ha testat pro-modellens tangentbord så blev jag lite förälskad. Så himla mycket lättare att skriva sms på ett riktigt tangentbord. Det tråkiga är väl att man inte kan byta skal på pro, men det klarar man sig nog utan :) Längtar tills jag får den :)

Resa bokad! :)

Äntligen! Efter många om och men så har vi hittat vår resa :) Cypern fick det bli till slut. Hade från början tänkt mig någon av Greklands öar, men Cypern har jag också velat till länge så det här blir perfekt :) Vi åker den 16 augusti och är iväg en vecka, underbart!

En bild från hotellområdet, nice ;P

G r i s - r o s a!

Tidigare idag:

Jag: Du är ju jätteröd!
Han: Va? Är jag?
Jag: Ja, helt rosa. Som en gris.
Han: Grymt!


Haha! Sen brast vi båda ut i skratt när vi insåg vad han precis hade sagt :P Ibland får han allt till det min älskling ;)

Ny plånbok införskaffad

Var en runda in till stan med Amelie igen idag. Mest för att kolla in nya X10 mini pro, men jag blev inte så mycket klokare trots att jag fick klämma på båda mobilerna :P Dock lutar det just nu liite mer åt pro-modellen :) Något jag dock fick med mig hem var en ny plånbok. Det blev alltså ingen Björn Borg-plånbok. Bestämde mig för att inte chansa, när jag inte vet hur den såg ut inuti med fack och så, och denna var verkligen perfekt i både storlek och fackmässigt så den fick det bli :) Såhär ser den ut (baksida och ena sidan av insidan):



279:- på Åhlens.




RSS 2.0