Drömhemmet

Bestämde mig för att ta en titt på Hemnet för att finna lite inspiration kring hur jag skulle vilja att mitt hem såg ut. För jag är inte riktigt hundra på vilken stil jag egentligen vill ha. Jag vet att jag vill ha det ganska modernt, men när det är modernt finns det en viss risk att det blir kallt och opersonligt, och det vill jag absolut inte! Så man vill ju finna en balans däremellan.

Jag tror jag vill ha en lugn bas med mycket vitt och beiga toner. Sedan vill jag nog ha lite färgklickar i form av blommor, ljus och textilier. Jag gillar mötet av vitt och trä, så ett trägolv är ett måste! Däremot är det snyggt med klinkers i hallen. Vill såklart även ha en egen walk-in-closet som är precis lika organiserad som den nedan :) 


Bilder från Hemnet

Funderar på att byta upp mig

Det är 2 ½ år sedan jag köpte min systemis Nikon D60, och på sistone har jag känt att jag har velat skaffa en ny. En som har live view framförallt, och gärna vinklingsbar skärm och filmfunktion. Har kollat runt lite och just nu verkar det som att Nikon D5100 är det rätta valet, men det är ju en hel djungel det här med systemkameror.

Någon som har nån input, kanske någon som har just den kameran som kan säga vad ni tycker om den osv? Alla tips och råd mottages gärna!

Jag kom med!

Jag kan inte tro det! Jag kom faktiskt med bland finalisterna i tvspelsweb's fototävling! Sju bidrag kom med och jag är en av dem! Iiiih jag är så glad! Rösta på mig här eller klicka på bilden så blir jag ännu gladare ;) 


Bare MineralsEleven.se hade ett jättebra erbjudande på Bare Minerals nyligen (vet inte om de fortfarande har det) och jag kände att det var ett bra läge att testa på deras produkter. Erbjudandet  var att om man köpte någon av deras hudvårdsprodukter så fick man köpa foundation till halva priset! 

Jag köpte Blemish Remedy, som ska hjälpa till att täcka och eliminera blemmor och även uppkomsten av nya. Och foundation valde jag den matta varianten i färgen Fairly Light. Återstår att se om det är något att ha :)

TIPS! Om du är/blir medlem i Gratisbio.se så får du 600% av köpesumman i poäng som du kan använda till biocheckar eller presentkort i en mängd affärer. Kanon! :)

<< Delicious kiwiTog den här bilden för att vara med i Tvspelswebs fototävling. Temat är frukt och man tävlar om ett valfritt fotofilter ur deras sortiment. Om jag hade vunnit skulle jag nog vilja ha ett Soft focus-filter :) Här kan du läsa mer om vad ett soft focus-filter gör. Håll tummarna för mig :)

Sånt här kan man roa sig med...När man egentligen skulle pluggat finns det plötsligt så mycket annat som är mycket roligare. Som att skapa outfits på H&M.com :) Jag har skapat en outfit för jobb, en för en dag på stan, en för party och en för en vanlig skoldag :)

Vad tycks? Vilken hade du valt? Jag är speciellt förtjust i nr. 2 och nr. 4, tror de är mest MIN stil :)
RSS 2.0