Modifierad kräftskiva med vännerli

I lördags hade vi vår egna lilla kräftskiva med några vänner. Det serverades tacopaj och västerbottenpaj för alla samt räkor och kräftor till de som gillar det. Som vanligt en lyckad kväll med många skratt :) Och återigen tömdes en flaska tequilla på bara några timmar :) Tack allihopa för en toppenkväll!

Portfolio

Jag har skapat en wordpress-blogg som ska få agera som min portfolio! Adressen dit är www.photobyjelene.wordpress.com så kika in vetja! Än så länge har jag inte hunnit lägga upp så mycket, men det kommer!Romantisk middag för två

Igår var älskling och jag ute och åt god mat på resturang :) Vi åt på ett ställe som heter Terassen, som ligger bara några kvarter från vårn lägenhet. Det ligger på en innergård, en trappa upp kan man säga, så det är ganska mysigt där. Men framförallt har de god mat, iaf det italienska. Sist vi var där åt både jag och älsk mozarellagratinerad fläskfilé och det var bland det godaste jag nånsin ätit! Igår åt jag kycklingfilé i sås av vitt vin och det var gott det med, även om det inte var lika gott som fläskfilén ;P Nästa gång ska vi kanske prova deras sjötunga walewska :)

RSS 2.0