Mina första kilklackar

Nu ska jag lära mig att gå i klackar en gång för alla! Med hjälp av kilklackar! Oerhört sköna och lätta var dessa, så de kan ju lätt tas med på resan också :) Har tidigare köpt vanliga klackskor som knappt har blivit använda för jag får så hemskt ont i fötterna :( Med dessa borde ju inte vara några problem iaf :)


249:- på Din Sko

Nybäddad säng



Finns det något härligare än att krypa ner i en alldeles nybäddad säng? (med rena lakan då alltså :P) Och finns det något tråkigare att göra än att bädda sängen med rena lakan? Helst skulle man ju ha en hushållerska som gör enbart det, för den andra städningen kan jag göra själv :P 

Just de här nya lakanen fyndade jag på Ellos rea för ett tag sedan. Det är bomullspercale, ett material som är svalare mot huden än bomull, och det kan ju vara skönt såhär på sommaren. Även om man bor i en iskall källare, men det är ju tanken som räknas ;) Sedan ska det också vara mer lättskött, då det inte drar till sig hår och smuts lika lätt. Ska bli härligt att krypa ner i sängen inatt :)

En sommardag...

Detta skulle ha blviit ett sånt inlägg där man tar en bild i timmen, men jag slutade ta bilder efter halva dagen så det får helt enkelt bli lite sommarbilder bara :)


Somrig frukost med corn flakes och jordgubbar, som dessutom avnjuts i solen. UNDERBART!


Dags att få lite sol, Ronja också :) <3


Och så läsa några kapitel i en bra bok. Det här är femte boken i Dexter-serien, har blivit lite tradition att läsa dem på sommaren :)


Och så ett dopp i poolen, här är min oerhört snygga badring med Kalle Anka-motiv ;P


Sen kom älsklingen så vi gick ut och hade lite picknick med glass och jordgubbar och melon. MUMMA!


Och såklart en bild på älsklingen, skäggig och dan ;P

Pippi på fåglar!



Två nytillskott i inredningssamlingen :) Till vänster färgglada kylskåpsmagneter i form av kolibris, och till höger en ursöt kapsylöppnare i form av oidentifierad fågelart ;P Både ingår i serier, så det finns fler produkter, bl.a. flaskpropp till vinflaskan och glasmarkörer. Jag är totalt förälskad i dessa två :) Köpta på Bluebox.se.

>> Studentbal





Två bilder från kusinens bal som var igår. Blev ganska nöjd med många av bilderna. Övning ger färdighet, och tyvärr hamnade fokus lite fel på en del bilder, men man lär ju sig. Jag brukar ju inte precis fota porträtt heller så man får ju ändå vara nöjd med resultatet. Vad tycks? :)

Nikon AF-S DX 35/1,8 G

Tog lite testbilder med mitt nya objektiv som kom idag :) So far är jag helt klart nöjd med köpet! Verkligen fin oskärpa i bakgrunden med 1,8 i bländare! Och dessutom väldigt bra färgåtergivning, rena och klara färger. Ska bli kul att använda det imorrn när kusinen tar studenten och se om det håller måttet även där :)




Beställt nytt objektiv!



Har äntligen beställt det nya objektivet som jag suktat efter i minst ett halvår :) Nikon AF-S DX 35/1,8 G heter det och det är ett litet objektiv med fast brännvidd och waaay mycket bättre ljuskänslighet än mitt nuvarande (18-55 kitobjektivet). Beställt med expressleverans så jag kan använda det på kusinens student och bal :) Hoppas de håller vad de lovat nu bara :P

<< Full fart framåt!


Tess & Ronja leker i trädgården :)

Drar på studentskiva :)


Jeanslegging - Vero Moda/Pieces
Blus - H&M
Jeansjacka - Only
Halsband - H&M
Klocka - Guldfynd

Redo för sommaren :)


Praktisk strandväska från Gina Tricot, som rymmer allt.
Och så har jag satt fast en tygblomma från H&M för att piffa till den :)


Nya vita tygsneakers, eftersom mina gamla från H&M har trillat sönder och samman efter tvätt.
Hoppas dessa håller bättre :)

Sommarlov!

Tjo! Det var ett tag sedan jag skrev, har haft fullt upp med att ha sommarlov, haha! Igår var vi ute och åt och hade trevligt med vänner. Gud, så mätt var det länge sedan jag var! Men ack så gott det var! Grillad kycklingfilé med hemmagjorda pommes och bearnaisesås :P Vi kubbade också lite och spelade Playstation Move på kvällen för att göra av med lite kalorier ;) 

Och i fredags åkte jag och älskling på en spontantripp till Väla :D Jag shoppade loss ordentligt må jag säga. Kom hem med kassar från Only, Gina Tricot, H&M, Stadium och Bik Bok. Och inte nog med det, när jag kom hem så låg det ett paket från H&M i min brevlåda :) Visar eventuellt något en annan gång. Just nu vill jag bara ut o njuta av den härliga sommarvärmen, denna nationaldag :D


Fick iallafall med mig väskan och den blå toppen hem :)

Unknown



Efter en massa bus och sol hela dagen blir det att ta det lugnt ikväll och titta på lite film. Den här verkar ganska bra :) Igår såg vi Priest, som var helt okey. Bättre än vad jag hade väntat mig, fast dock sämre än vad älskling hade väntat sig. Men han hade nog större förväntningar på den än vad jag hade också.




RSS 2.0