HTC Desire S


Nu kunde jag bara inte hålla fingrarna i styr längre, klickade precis hem en ny mobil :P Jag är så trött på min nuvarande X10 mini pro så det finns inte. Särskilt sedan jag uppgraderade till ett surfabonnemang, och man har märkt vilken sjukt dålig batteritid det är på miniluren. Desire S ska ha mycket bättre batteritid tydligen, efter vad jag har läst så jag hoppas det stämmer :) Det är visserligen inte den nyaste av mobiler, men det är den jag har fastnat för efter nogrannt klämmande och övervägande. Funderade ett tag på att vänta på iphone 5, men let's face it, jag är ingen iphone-människa :P

Nu längtar jag tills min nya mobil landar i brevlådan (eller den kommer antagligen till posten så man får hämta ut den, but you get the point liksom?) Ska bli skönt med en lite större skärm, förhoppningsvis något bättre kamera och en snabbare telefon! Come here my sweet little Desire! :)

Helgeåfestivalen 2011

Det blev en festival den här sommaren också, även om det mer kändes som höst igår. Älskling och jag var på Helgeåfestivalen i Knislinge, och jag måste säga att det var en riktigt bra festival! Framförallt bra band :) Kameran fick hänga med in också, vilket helt klart gav plus i kanten :) Här är lite smakprov :)


Plan Three överraskade och var faktiskt riktigt bra! Det tyckte Corroded också, som stod i publiken precis bredvid oss :)

Ett annat band som överraskade var Unsolved, från Kristianstad. Faktiskt helt okey :)

Och så var man ju tvungen att se Björn Rosenström med :) Rolig prick det där :)

Och så var det tillslut dags för Corroded, som vi väntat på hela dagen, och de gjorde oss inte besvikna. Synd bara att det började ösregna när de gick på scenen, men det blev lite häftig effekt på bilderna iaf ;)

School necessitiesNu är allt införskaffat till skolstarten nästa vecka. Ny almanacka och nya block, ny skolväska (^^) och igår var jag inne i Kristianstad och köpte nytt jojo-kort. Man kan ju tro att jag köpte almanackan efter färgen på jojo-kortet haha, men så är inte fallet :P Dock är det ju alltid trevlig när det matchar :)

Tänk, nu är det bara lite drygt 8 månader tills jag är färdigutbildad Visual Merchandiser! Helt galet! :) Åh vad jag längtar! :D

Rise of the Planet of the ApesJag och älsk såg den nya Planet of the Apes-filmen häromdagen. Den var riktigt bra, bra story och bra skådespelare. Jag gillade speciellt John Lithgow, som spelar Alzheimer's-drabbad väldigt bra. Jag tror att alla apor är datoranimerade i den här filmen, inte som de gamla då alltså, där det var riktiga skådespelare i kostymer som spelade aporna. Hoppas på en fortsättning, och utan att avslöja för mycket kan jag säga att det kommer det säkert att göra :)

Nya annonser uppe!

Nu har jag passat på att lägga upp några nya annonser på Tradera. Man får ta det lite åt gången :) Den här gången är det en jeansjacka, en vindjacka och dessa klacksandalerna ni ser nedan. Aldrig använda! Jag kan ju för fem öre inte gå i såna klackar haha! Nu har jag införskaffat två kilklackar iaf, ett par i sandalmodell och ett par i stövelmodell. Så därför tänkte jag försöka göra mig av med de jag inte använder :) Kommer nog fler sen, jag har stövletter också i garderoben som jag inte kan gå i :P Klicka här för att komma till annonserna.


Skynda fynda snygga klacksandaler, du som kan gå i dom :)

>> Sommar

Här kommer en liten samling sommarbilder tagna vid några olika tillfällen i sommar. Kan behövas lite extra sommarkänsla när det är så pissigt väder ute tycker jag! 


En kväll åkte jag upp till Kjugekull och tittade runt lite. Då tog jag den här bilden på en fårskock som blockerade min stig. Feg som man är vågade jag inte gå längre så jag vände igen :P

När jag och älskling var i Sölvesborg hittade vi "the golden opportunity". En himla massa fjärilar som svärmade i ett och samma blomhav. Perfekt fotoögonblick! :)


Var väldigt nöjd när vi åkte hemåt :)

Strandhäng med älsklingen <3


Igår fick jag med mig älsklingen till stranden. Första doppet i sjön iförgår och första doppet i havet igår! Wohoo!  Det var skönt i vattnet, inte lika varmt som i sjön så klart, men det var svalkande och inte så det gjorde ont i fötterna som det ibland kan göra :) Efter strandhäng bar det av till glassbåten för  en svalkande mjukglass i mysiga hamnen :)

En kväll vid Strandängen


Igår kväll bestämde älsklingen och jag att vi skulle åka ner till stranden och ta första doppet för iår. Fan vad illa att man inte har badat förräns i augusti då! Så nu skulle det banne mig bli av! Det var en riktigt mysig kväll, vattnet var varmt och det var fint ljus för att fota :) Alla bilder är tagna med mitt 35mm objektiv. Det sitter nästan alltid på min kamera nuförtiden :)


RSS 2.0