En rundtur i mitt lilla rum :)



Spelade in den här lilla videon tidigare idag. En rundvandring i mitt lilla rum i källaren. Men usch, hur mycket jag än tycker om mitt lilla rum så vill jag inget mer än att flytta till egen lägenhet, med älskling såklart :) Men tills dess så får ni kolla in hur jag bor just nu :)

Min nya skjorta!

Hej hopp! Nu har jag varit duktig och tränat,och dessutom har jag hjälpt bror min att skotta snö. Eller han skottade, och jag borstade bort snön från bilarna och borstade upp en gång åt hundarna i trädgården :) Så nu har jag precis duschat och gjort mig iordning, och här har ni dagens (eller morgondagens) outfit :)


Skjorta: Gina Tricot, 199:- ny
Svarta jeans: Only

Beställning från cdon

För några dagar sedan lade jag en beställning på cdon, eftersom jag ville ha en ny säsong av Scrubs (har köpt alla boxar och kollat på det från början). Dock så blev det lite mer än bara en Scrubs-box.

Har tänkt att ersätta mina bra vhs-filmer med dvd istället, eller blueray där det känns värt det. Började med dessa fyra. Patrioten hade jag dock bara inspelad på vhs, men den är ju riktigt bra så jag tyckte det var värt det :) Dessa fyra filmer kostade bara 49,50:-/st. Sjukt billigt! Har ni inte sett A Beautiful Mind så vill jag tipsa om den! Russell Crowe gör en jättebra rolltolkning och historien är så bra!

Och så fick det bli de här också. Ali har jag inte sett men Will Smith brukar ju göra bra filmer så jag chansade :) Kostade dessutom bara 59:- :) Sommaren med Göran såg Amelie & jag på bio i somras, och gud vad rolig den var! Haha, var bara tvungen att ha den :) Och så självklart en Johnny Depp-film :) Sweeney Todd på blueray, vilken bild! Eller som älskling uttryckte det: "Man ser ju varenda rynka i hans ansikte!" :P

Mitt sovrum just nu:



Efter ommöblering och grejande så ser nu mitt sovrum ut såhär. Hade tidigare sängen mot den röda väggen, men jag tycker faktiskt det blev ganska bra såhär också. Tar väl ett tag att vänja sig bara :) Dessutom har man hittat saker som tidigare stod gömda! Titta bara på de snygga "ljusstakarna" i fönstret på bild 2. Fick dom av min vän Sabina typ i tvåan på gymnasiet, sen har jag inte haft nånstans att ha dom där jag tyckt att det har varit snyggt att ha dom. Men nu får dom stå på första parkett i fönstret så de syns! :)

Digital fotoram tycker jag är en kul grej också :) Min fick jag i present av mina föräldrar för nåt år sen :) Och ni får ursäkta röran på hyllan, har inte orkat ta tag i den än ^^ Och så ska inte korgfåtöljen stå framför tv:n heller. Som jag nämnde igår så ska den gamla bokhyllan bort och där ska korgfåtöljen stå är det tänkt :)



Och så slänger jag in en bild på den nya tv:n också så ni får en uppfattning :) Dock är den här bilden tagen på TV6, så det är inte den mest optimala bilden :P Men jag är iaf nöjd med den, och det verkade älskling också vara ^^ Jag är ju inte själv så värst insatt, men jag tycker iaf att det är bra bild :)

Förändringar sker inte över en natt ;)

Hejsan svejsan alla glada! Har inte bloggat på några dagar nu. Har haft fullt  upp faktiskt. Eller nästan iaf. Älskling kom hit i torsdags afton, och på fredagen åkte vi in till stan för att kolla lite mer på alla fina tv-apparater :) Det slutade med att jag pungade ut med 7000:- för en 40-tums Samsung, och jag är väldigt nöjd :)

Så när vi kom hem med tv:n började vi direkt med att möblera om på mitt rum i källaren. En 40-tummare får nämligen inte plats i den bokhyllan jag hittils har haft så vi fick istället vända sängen och flytta ner min svarta bokhylla som bror har haft på sitt rum sen vi tog hem den från lägenheten i Helsingborg. Ganska mycket jobb med att vända på allt och dra sladdar och dammsuga i alla skrymslen och hörn, innan man till slut kunde lägga sig och njuta av en blueray-film :)

Och jag har fortfarande inte fått fason på rummet helt. Har spenderat ett antal timmar sen älsklingen körde, med att flytta allt från den gamla bokhyllan till den nya, som dessutom är mindre än den gamla, så allt får inte plats i den ens. Så en del har jag fått packa ner i bananlådor så länge. Tanken är ju att vi ska flytta så snart vi kan så det gör inget :) Nu har jag nästan fått över allt. Har fortfarande en del lådor, stereon, glas och flaskor kvar i gammelbokhyllan. Plus den gamla tjockis-tv:n och dvd:n och boxen som jag inte har någon nytta av längre :P Är det någon som är sugen på att köpa något av detta för en billig peng så hör av er ;)

Nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen (det lilla som är kvar av den) och imorrn kommer det kanske upp lite bilder ;) Gonatt!

Fiskespö

Dagens lärdom

Okey, det är kanske inte dagens lärdom, utan gårdagens men iaf. Jag har lärt mig att man inte ska äta halva mammas pizza som står i kylen, då blir hon arg :/

Mitt i veckan-outfit

Tröja: H&M 149:- ny
Leggings: H&M
Armband: Gina Tricot 99:- nytt
Halsband: H&M

En liten video :)

Har precis anslutit mig till videofy så jag slänger upp den här lilla videon mest som test, men den är lite kul. Vi är på fest hos Amelie och Ida frågar om hon får låna min kamera och ta ett kort på mig och Johan för hon tycker vi är så söta ihop haha. Men kameran är inställd på filmläge så hon råkar filma istället ;D

Coolt halsband



Snyggt halsband jag hittade när jag satt och kollade runt på smycken. Undre delen är vridbar, ena sidan är glad, andra ledsen. Så kan man ju anpassa smycket efter vilket humör man är på ;) Kostar 189:- hos bagsandfashion. Vill ha! :)

Lite av gårdagens shopping



Lovade ju att visa vad jag köpt igår så här kommer några av grejerna.

T-shirten kom i paketet på posten och är från H&M :) Kostar bara 99:- och är skitcool :D Man blir liksom glad när man ser den haha :D

Armbanden är från Gina Tricot och H&M. Tycker det är svårt att hitta snygga armband som man trivs med. Jag gillar inte såna hårda för de brukar alltid vara för stora för mina handleder. Det silvriga från Gina passar perfekt dock :) Ursnyggt också, eller hur ;) Det guldiga beställde jag, tyckte det såg urläckert ut på hemsidan, men jag blev lite besviken när jag såg det i verkliga livet...Men man kanske vänjer sig också :) Inte lönt att skicka tillbaka ett litet armband för 99:- liksom :)

Och så har vi sjalen som även den kommer från H&M. Jag är helt frälst i sjalar, vet inte varför, jag använder inte sjal sådär jätteofta ens, men jag vill alltid ha flera :P HAHA. Sjalar och väskor kan man väl kalla mina cravings ;D

Dagens låt: Careless Whisper



Dagens låt är en klassiker i ny tappning. Wham's Careless Whisper, nu av Seether :) Riktigt bra tolkning :) Finns ingen officiell video till låten så ni får se lite ur Twillight till låten istället :)

Shoppingdag



Lite dåliga bilder men ja, här ser ni hur jag har sett ut idag :) Har varit i Karlshamn och Karlskrona, shoppat med Emma, jag visar sen vad jag köpte :) Har även fått ett trevligt paket från H&M, vars innehåll jag kan visa senare också :)

Topp: Gina Tricot
Linne: Gina Tricot
Jeans: H&M
Ullstrumpor: H&M

Bloglovin'



Klicka på bilden för att följa mig :)

Upp!

Igår såg vi filmen Upp Måste erkänna att den var bättrre än jag hade hoppats på. Trodde faktiskt den skulle vara ganska seg och tråkig, men om jag ska vara ärlig så var den faktiskt ganska rolig :) Första 10 minutrarna var dock inte så roliga, men sen när filmen väl kom igång så var den riktigt roande :) Animerade filmer har ju faktiskt blivit mycket bättre på senare år än vad de var när t.ex. jag var liten. Då var ju allt bara samma, samma, samma ungefär. Nu är det lite mer variation och riktigt rolig humor :) Har ni inte sett Upp, så bör ni se den :)


En stor fågel som de möter på resan ;)

Hunden Dug är en av de bästa karaktärerna tyckte jag :)

Upp är en varm film som passar hela familjen :)

I platt-tv-djungeln

Hej hopp! Idag är en ny dag, det är inte samma dag som igår nej nej.

I fredags var älskling och jag inne i stan (läs Kristianstad), för det var clubdag på H&M och så ville jag kolla på ny tv till mitt rum :) Hittade ingenting på H&M :( Tråkigt. Så vi åkte vidare till Elgiganten och alla dom där affärerna. Hittade en Philips med skitsnygg bild. Nackdelen var att Philips inte gör så snygga tv-apparater (enligt mig), synd för annars hade den varit klockren verkligen! Vi åkte vidare, och jag hittade en Samsung som också hade riktigt fin bild, till samma pris som Philipsen. Var nära att köpa den, men älskling tyckte att jag skulle åka hem och fundera på det, eftersom jag var osäker på om jag skulle ha en 37" eller 40". Grejen är den att jag bara får plats med en 37:a i bokhyllan jag har nu på mitt rum. Men jag hade ju gärna haft en 40-tummare :)

Nu har jag i princip bestämt mig att jag vill ha en Samsung iaf, de har sjukt bra bild och är snygga :) Men jag vet fortfarande inte om jag ska ha en 37:a eller en 40:a :/

Mina första cupcakes ;D



Älskling och jag har varit i farten och bakat igen, den här gången blev det cupcakes! Har varit sugen på att prova det ett bra tag men har tyckt att det verkar lite jobbigt :P Hursomhelst så var det inte så värst jobbigt, själva muffinsen var jätteenkla att göra, tog bara 20 min eller nåt :P Sen gjorde vi en grön frosting med vaniljsmak. Färgen blev lite konstig på bild, de ser mycket godare ut i verkligheten :) Ska bli gott att smaka dom sen :) Men först är det middag! Ska laga enchiladas till familjen :) Hoppas det blir gott :)

Snygg säng


Kollade runt lite på inredningssidor och hittade denna snygga sängen från ILVA. Ramen är av valnöt och det vita är läder! Tycker den är riktigt häftig faktiskt. Vad tycker ni? :)

Dagens låt: Snuff



Dagens låt är också en kortfilm, båda gjorda av Slipknot. Filmen är musikvideon till låten faktiskt. Hursomhelst, sjuuukt bra låt är det, och filmen är inte så pjåkig den heller :) Enjoy!

Gårdagen

Puh! Igår var en fullspäckad dag, hade inte tid att uppdatera då så jag berättar idag om gårdagen istället :P

Det började med att jag ringde ett samtal till Hemtex i Karlshamn, bestämde att jag skulle komma in och prata med butikschefen senare. Sen gick jag ner i källaren här hemma och tränade på crosstrainern. Sjukt jobbigt är det! Jag har klarat max 10 min på den! Igår blev det 9 min :) Sen hoppade jag in i duschen och gjorde mig iordning innan det var dags för mat :) Mamma testade ett nytt recept. Färsrutor med feta, soltorkade tomater och dijonsenap, och till det hade vi potatismos. Ganska mäktigt blev det!

Efter middagen körde jag till Karlshamn och träffade butikschefen som bestämt. Kändes ganska onödigt att åka in där, för den korta stunden. Tog fem minuter. Hon ville inte ens veta något, hon bara sa att det gick bra att jag var där vecka 12-15. Och eftersom att jag hade lagt på pengar för nästan två timmar (hade inga mindre pengar) så gick jag till Vero Moda för att fördröja tiden.

Därinne träffade jag på Emma & Jonna! Oväntat som fan. Så vi stod och pratade en bra stund, sen gick vi tillsammans och kollade i lite inredningsbutiker och så gick vi och tog en fika på Briggen. Dessvärre tog min parkeringstid slut när vi som bäst satt och fikade så jag fick rusa. Bilen hade hunnit bli insnöad igen så det var bara att ta fram borsten. Och inga vantar hade jag på mig heller så mina fingrar blev stelfrusna! Kunde knappt skriva ett sms sen! :P

Körde hem, bestämde med Amelie att jag skulle komma till henne för lite filmtittande runt halv 7-7. Bestämde mig för att vara lite duktig så jag skottade uppfarten också innan jag körde :) Väl hemma hos Amelie blev det två filmen som vanligt :) Först en skräckis som hette Km 31, och sen den omtalade Slumdog Millionaire. Skräckisen var inte så läskig, mest irriterande haha. Dock fick man se några creepy scener och äckliga monster. Uäh! Slumdog Millionaire var mycket bättre ;)

Efter filmerna blev det i vanlig ordning snack och "catching up" :) Amelie har ju varit iväg i Australien i en månad så hon hade en hel del bilder och filmer att visa :) Blev jag ännu mer sugen på att resa också. Haha. Så mycket man vill göra. Tid har man ju gott om, men pengar är väl problemet...som alltid.

Hursomhelst, onsdagen visade sig bli en händelserik dag, och mycket trevlig :) Och det här blev ett långt inlägg, hoppas det inte var tråkigt att läsa bara ;)

Världens bästa Lasse!



Har suttit och kollat lite på P3 guldgalan nu ikväll och till min stora lycka så kammade Lasse-mannen hem TVÅ priser! Årets artist och Guldmicken, som är det viktigaste priset under galan :) STORT grattis till Lasse!

Bilden är från när jag såg honom i Kristianstad i höstas. Då visste jag inte att man får fota med systemkamera på hans konserter, men nu vet jag så nästa gång jag ser honom så åker systemisen med! :)

Sims-kök 2



Kände mig inspirerad idag och byggde om lite hos en av mina många familjer i Sims ^^ Temat var havet, så jag valde blått som genomgående färg på väggarna, och mycket trä. Just den färgen på trä får mig att tänka på båtar :P Haha. Ett sånt kök hade jag nog kunnat leva med i verkligheten också :)

vad tycks? :)

Tvillingarna växte upp till dvärgar!



Haha. Har suttit och spelat The Sims 3 nu ett tag och kolla vad som hände! Ett tvillingpar skulle växa upp till tonåringar, och blev dvärgar! HAHA. Uppenbart en bugg, de fastnade nånstans mellan barn och tonåring.

Testade att gå in i "utseendeplaneraren" eller vad man ska kalla det, för att se om problemet rättade till sig när de sparades igen. Det gjorde det, delvis. De håller fortfarande på att skifta emellanåt mellan dvärg och normalväxt :D Och under ålder står det att de fortfarande är barn. Mycket konstigt :P Får vänta och se om de växer upp till tonåringar igen sen eller om de ska se ut sådär hela tiden :P

Inspiration: Matplats



Jag går nästan konstant i tankar på egen lägenhet och hur den skulle se ut om jag fick drömma (och det får man ju ^^) Så här har jag plockat ihop två alternativ, ett lite modernare och ett lite mer traditionellt. Tycker båda är sjukt snygga, vet faktiskt inte riktigt vilken jag skulle välja till min egen lägenhet. Det är svårt :)

Vilken gillar du mest? :)
(stolen med svart sits hör ihop med väggvitrinet och det vita bordet, om det inte framgår av bilden :))

Priserna är uträknade på skåp, bord och 4 stolar.

Den lilla svarta



Har suttit och letat efter en snygg långärmad svart klänning, och så hittade jag denna skönheten. Är den inte snygg? ;) Nackdelen är att den ska kemtvättas :/ Men allvarligt talat, borde man inte kunna handtvätta den ändå? Den är ju faktiskt gjord av bomull och polyester som de flesta andra plagg. Den kostar iaf 299:- hos Nelly. Liten sugen är man :)

Dagens låt: The River



Hittade det här klippet idag, där Calle Kristiansson sjunger Bruce Springsteen's låt The River. Riktigt fin låt, och han sjunger den verkligen bra! Här nedanför hittar ni orginalet. Enjoy!

You asked for it ;)



Haha, här är en bild på min vän Anne från Holland. Och ja, Anne är ett killnamn därnere :) Det är en ganska rolig historia hur vi "träffades" (har ju inte träffat honom på riktigt), men vi "träffades" på msn efter att vi på något sätt har lyckats adda varann. Och jag har inte addat honom, och han har inte addat mig! HAHA. Känns som att någon ljuger ;) Han är hur som helst en trevlig grabb, med helt okey musiksmak :) Snygg tröja har han på bilden också (jag har en likadan ^^)

So what do you say now Anne? ;D

Army of TWO



En annan sak som älskling och jag har hittat på i helgen är att spela Army of TWO: The 40th Day, alltså tvåan i serien. Fast än så länge har vi bara demot, blir att köpa spelet nästa gång vi är i stan för det är ett riktigt bra spel precis som ettan. Det finns allt för få spel som man kan spela två stycken på, tycker vi. Army of TWO är skitbra, för där MÅSTE man nästan vara två, iaf är storyn baserad på att man är just två spelare :)

Man spelar som Rios och Salem. Älskling brukar vara Rios, för han är biffigast (det är han längst fram i bild), och jag brukar vara Salem, för jag tycker han är snyggare ;) HAHA. Det är inte snyggt med för mycket muskler tycker jag :) Iaf så är man ett team som jobbar tillsammans alltid, två polare, och det som är kul är att man måste hjälpas åt för att komma vidare. T.ex. om man måste ta sig över ett staket så lyfter den ena upp den andra, som i sin tur får dra upp sin kompis :)

Riktigt roligt spel om man är två stycken :)

En helt vanlig söndag

Hejsan svejsan! Söndag idag, har i sin helhet varit en söndag som alla andra, seg! Vaknade hemma hos älsklingen halv 11, frukost och sen in och sätta sig vid tv:n. Vi såg Journey to the center of the earth, med Brendan Fraser. Bra film, vi har båda sett den innan. Efter det såg vi slutet på en Scooby Doo-film, och sen slutet på Sweeney Todd ^^ Också en sjukt bra film. Liiite blodig kanske, men det är ju Johnny Depp och en film med honom blir ju lite bättre bara för att han är med :)

Sitter nu hemma i Bromölla och väntar på att klockan ska slå Köping ^^ Har hunnit med att laga lite mat till mig och brorsan också. Makaroner och köttbullar :) Haha.

Jo, och så tycker jag att ni som har blogg ska följa mig på bloglovin.se ;) Ett bra sätt att hålla reda på vilka inlägg man har läst och inte läst :) Länk finns längre ner på sidan, till höger :) Ciao!

Vart tog pizzan vägen?



Såhär brukar Tess göra med allt där hon får plats. Får hon en form eller något sånt att slicka ren så ställer hon sig på den för att den inte ska flytta på sig :) Ganska smart hund, tycker ni inte? ^^

Ikväll blir det kalas här i Svängsta, både svärfar och hans bror fyller år :) Innan dess ska nog älsk och jag gå en runda :) Måste ju få lite motion också, med tanke på all mat och gott som kommer slinka ner ikväll :)

100115

Det känns fortfarande konstigt för mig att skriva 10 som årtal, det ser konstigt ut liksom. Men än så länge har jag iaf inte skrivit 2009 nån gång och det är ju alltid nåt :) Har ni vant er än?

Sitter just nu och fördröjer tiden hemma hos älskling, han var trött så jag får sitta och roa mig på datorn medan han sover en stund haha. Blir nog bara mys och att ta det lugnt ikväll. Titta på Let's Dance antar jag, sen får vi se :) Blir kanske nån film, älskling pratade om  den nyaste Transformers-filmen, kanske tittar på den då :)

Vad händer annars i helgen för alla andra?

I Choose You


Shoppat: Hårprodukter



Lyckades till slut bestämma mig och dessa 4 godbitarna kom idag på posten :) Snacka om snabb leverans! Beställde igår runt kl 2 och kunde hämta ut mitt paket runt halv 2 idag, dvs. mindre än 24 timmar tog det! Snabbaste leveransen jag har varit med om iaf :)

Det jag beställde är alltså:
  • Paul Mitchell Soft Style Heat Seal
  • Goldwell Extra Rich Schampoo & Balsam
  • Matrix Biolage Colorcaretherapie Shielding Shine Mist
Om någon är intresserad kan jag återkomma med hur jag tycker produkterna har varit :)

100113

Idag har jag träffat Ida :) Hon har ju varit iväg i Afrika i en månad, så vi hade en hel del att ta igen :) Var ute och gick en runda, det behövde jag verkligen kan jag säga! Ska nog ta mig en promenix här hemma också sen på crosstrainern :)

Efter promenaden hängde jag med hem till Ida, första gången jag var inne så jag fick se hennes rum som hon hade målat så fint i vitt och svart :) Mycket smakfullt :) Och så fick jag träffa kisemisarna :) Den ena var hela 17 år gammal, och det syntes inte att hon var en dag över 10! ;) Hursomhelst, jättesöta var dom båda två :) Men den lilla var minsann lite busig, attackerade min hand helt utan förvarning, och bara några minuter senare attackerar hon mitt ben också! Busen ^^

Vi hann också med att kolla igenom bilderna från Afrika-resan. Gud vilka fina miljöer alltså! Och djuren! Jag älskar djur, Ida också, hon hade tagit jättemycket bilder på lejon, flodhästar, giraffer, zebror och allt möjligt :) Jättekul! Tycker faktiskt att djur är bland det roligaste att fotografera. Och människor :) Tråkigt bara att det är så många människor som inte vill vara med på bild :(

Jag har också hunnit med att besöka tandläkaren idag. Gick skitbra! Hon flyttade ner mig från riskgrupp 2 till riskgrupp 1 :) De tyckte att jag hade så himla fina tänder ^^ Haha. Så det var jättebra, behöver jag inte betala 110 kr i månaden :) Får se vad den nya summan blir. Nu ska jag nog gå och städa lite på rummet mitt. See ya!

Kletigt tips



Tänkte bara ta chansen att tipsa om mitt wax som jag använder mig av. Det är som ni kanske ser av märket Schwarzkopf Taft, och är ett wax med s.k. silk touch. Dvs. det gör håret mjukt och glansigt, samtidigt som det ger stadga i frisyren. Fast så jättemycket stadga skulle jag nog inte säga att det ger, men håret blir lent och känns inte alls kladdigt, som det kan göra av vissa wax. Sen luktar det underbart också. Sitter själv och sniffar omkring mig när jag har det i håret, för det känns faktiskt utan att man behöver lukta håret :)

Sen är faktiskt mitt hårspray också ganska bra :) Håret blir inte stelt eller så, men det håller ändå sig ganska bra hela dagen :) För ett ganska billigt hårspray så är det ju värt pengarna iaf :)

Nya färgen



Såhär ser det då ut med nya hårfärgen. Blev nog inte så himla mörkt ändå, tyckte det igår efter jag hade fönat det, men det kan ju bero på att det var mörkt och så. De här bilderna har jag tagit i dagsljus, och det ser ju inte så mörkt ut, eller? :) Färgen jag har använt är H&M's egna, billigt och bra :) Det är faktiskt deras färg som har hållt bäst av de jag har provat :P Färg har en tendens att blekas bort på mitt hår :S Så vi får se hur länge detta håller :) Nyansen heter medium brown :)

Men usch vad mitt hår ser ut ändå. Slitet som fan, kanske dags att klippa sig igen? Jag trivs ändå ganska bra i kortare hår. Men älskling tycker att jag ska ha långt haha. Men det tål att funderas på :)

Beställa?



Kollade runt lite bland hårvårdsprodukter igår och hittade de här tre "dyrgriparna". Okey, dessa tre är faktiskt inte så hemskt dyra om man jämför med vissa andra.

1. Paul Mitchell Soft Style Heat Seal
Bevarar frisyren länge och skyddar mot fuktigt väder. Är också värmeskyddande och ger fyllighet och glans.
Pris: 179kr

2. Matrix Biolage Colorcaretherapie Shielding Shine Mist
Skyddar mot värme och ger glans åt färgat hår samt kontrollerar frizzet och skyddar mot UV-strålar och fria radikaler.
Pris: 139kr

3. TIGI Bed Head Small Talk
En 3-i-1-produkt som gör håret fylligare och ger glans.
Pris: 199kr

Min egen sammanfattning av detta är nog att den från Paul Mitchell verkar ju bäst, så om den verkligen funkar så är ju det skitbra :) Den från Matrix, eller någon liknande behöver jag nu när jag har färgat håret, och Small Talk från TIGI är jag fortfarande inte helt säker på om jag ska ha, fungerar Paul Mitchell så har jag ju allt det som Small Talk har i den sprayen liksom...dock har jag läst att TIGI's produkter ska vara sjuukt bra, plus att de luktar gott :) Small Talk luktar t.ex. blåbär :)

Nyfärgad

Ja nu sitter man här, med en ny färg i huvvet :P Vet inte riktigt om jag är nöjd med den än, tyckte det blev lite mörkt :/ Kan ju hoppas på att den bleks lite med tiden haha. Eller så är det bara att jag är ovan att se mig själv i en så mörk färg. Fast jag har ju faktiskt varit mörk tidigare, såg ut såhär:



Tror jag ska ta och investera i några riktigt bra hårprodukter nu när jag har färgat det, för färgen blir ju lite tråkig när topparna är slitna och sådär. Någon som har nåt bra tips på produkter? Skulle även behöva nåt värmeskyddande och eventuellt nåt som ger lite glans :)

Californication



När jag ändå är inne på serier så tänkte jag tipsa om den här serien också, Californication. De av er som, liksom jag, gillar X-files känner förmodligen igen huvudrollsinnehavaren, David Duchovny, som spelar Fox Mulder i X-files :) Men den här serien är något heelt annat :P

Det handlar om författaren Hank Moody (som spelas av Duchovny), som är hopplös på alla sätt och vis :) Han kan inte stanna i ett förhållande utan att klanta till det med nån ung bimbo, han kan inte skriva något (han har haft en bra bok, den andra lyckades hans exfrus styvdotter sno och få publicerad i sitt eget namn) och han gör ständigt sin dotter Becca ledsen när han inte håller vad han lovar.

Trots detta så är faktiskt Californication en sjukt roande serie som konstant bjuder på dråpliga scener, som dock ibland kan kräva 18-årsgräns ;P Det är ingen serie man sitter och kollar på med sina föräldrar precis, om man nu inte har en helt öppen relation med sina föräldrar vill säga HAHA. Men den är iaf väldigt roande :)

Säsongavslutning av Dexter



Har ju berättat tidigare om serien Dexter. Jag har varit helt inne i den serien under 2009. Började året med att titta frenetiskt på säsong 2 och 3, de två klarade bror och jag tillsammans av under våren. Sen fick bror första boken i serien på sin födelsedag, men han hade inte tid att läsa den så då läste jag den istället :) Blev helt fast och beställde genast hem nästa bok, som dock bara fanns på engelska vid det tillfället, men det fick gå :) Så under sommaren fram till hösten läste jag alla fyra Dexter-böckerna, och började sedan kolla på säsong fyra, som jag tittade klart på igår kväll. Och vilket avslut! Jag låg och grät ärligt talat! (låg i sängen och tittade) Så hemskt var det! Nu längtar jag till säsong 5, hur ska det gå för Dexter nu??

Same, same but different :)



Ett foto taget i somras i trädgården här hemma. Vackra blommor, likadana, men ändå olika :)

Morgonstund

Hejsan hoppsan! Sitter här vid min laptop och väntar på att älsk ska vakna. Vet inte hur dags han gick och la sig, men denna gången vaknade jag iaf när han kom ner. Det gjorde jag inte förra natten, sov som en stock ^^

Har ingen aning vad som ska hända idag. Beror på om älsk och bror ska spela idag också :P Isåfall kanske jag spelar lite Sims :) Var ett tag sen nu, men jag har inte varit sugen på det...

Kollade på näst sista avsnittet av Dexter igår kväll. Alltså den serien är så sjuukt bra, ska jag säga er. Helt galet spännande är det nu också. GAAH, jag kan knappt bärga mig till att se hur det slutar, men samtidigt vill jag vänta lite, för när jag har sett det avsnittet så är det verkligen slut :( Vet inte om de kommer göra fler säsonger men jag hoppas verkligen det :)

Vårväskan införskaffad



Är helnöjd med min nya väska. Den är något större än de väskor jag har haft innan, men till skillnad från min nuvarande favoritväska så har denna lite mer fack :) Framförallt tycker jag det är bra med mobilfack, sen är det även fack på utsidan, bakom nitarna :) Jag brukar annars köra på svart väska för det mesta, men denna känns ändå helt rätt :) Den känns som mig :)

I det vackra vinterlandet

Hejsan svejsan! Det är en vacker dag idag, solen skiner och snön gnistrar på marken :) En perfekt dag att ta med sig Tess ut i snön och fota lite tänkte jag, men Tess hade andra planer. Hon blev jätteglad när jag frågade henne om hon ville följa med, men när vi väl var ute i snön så ville hon bara gå in igen :/ Så det blev bara några bilder.

Dagens låt: Breaking Inside



Lyssnade på denna låten idag under inventeringen och kom på hur jävla bra den är! (ursäkta språket) Men den är iaf sjukt bra. Shinedown är väldigt bra, lyssna på dom! :) Filmen i klippet är också en väldigt bra film, men ganska sorglig. Särskilt en scen mådde jag riktigt dåligt av att se. Men den är värd att se, om ni inte har sett den, så det här var två tips i ett! :)

Söt sköldis

Detta är en av mina personliga favoriter. En skitsöt sköldpadda med en tvål som skal ^^ Den kommer från märket Koziol, som har jättemycket fina saker. Sköldisen finns också i fler färger här. Jag vill själv ha en sån och grönt är ju min favoritfärg också :)

Årets första jobbdag

Är nu hemkommen från Maxi, där jag har haft min första jobbdag iår. Inventering, började kl 6. Suuuck. Inte kul att gå upp klockan 5, men men, man får ju cash ;) Började dagen med att räkna olivoljor och sånt, massa dammiga flaskor. Mina händer var inte rena efter det vill jag lova! Sen gick vi vidare till juicerna. Sen blev det lite fika. Fralla med kokt medvurst, och prickig korv med gurka på :) Mumsigt när man har slitit bland hyllorna :) Sen var det dags att räkna choklad! En hel gavel, typ 2 meter hög med sån där marabou premium. Blev ju inte sugen på choklad!?

Sen var det dags att plocka fram nya varor, så jag och Malin hjälpte Vanja med chipsen. De var iaf lätta :D Blev några rundor ut med tomkartonger! Efter chipsen blev det hund- och kattmat som vi fick plocka upp. Något tyngre än chipsen ;P Blev alldeles varm i min tjocka huvtröja, så vi hämtade en Maxi-skjorta till mig ^^ Efter att hund- och kattmaten var färdiguppackad fick vi plocka upp bakgrejer. Knappt många kunder som frågade oss var allting fanns, och vi har inte precis koll så vi chansade hejvilt haha. Men det är kul när man kan hjälpa folk :) En man blev sjukt glad när jag hjälpte honom hitta ris som han skulle ha :D

Efter allt detta fanns det fortfarande saker att packa upp. Jag och Malin hjälptes åt med barnmaten. Sen fick vi hjälpa Mona att stapla lite på en gavel med chips och nötter, som Lukas hade tjatat på Malin att göra halva dan! Gör det själv, ville man sagt HAHA. Men det gjorde vi inte.

Jaa, det var väl hela dagen det. Halv 3 var vi färdiga, och helt slut i rygg, fötter och händer! Mest naglarna gör ont, för jag hade ingen kniv och fick riva upp alla förpackningar istället :/ Men som sagt, pengar! :)

Beslutsångest



Kan inte bestämma mig för vilken jag ska satsa på. De är ju snygga allihopa. Är lite kluven vilken färg som skulle passa mig bäst. Den i mitten finns även i samma modell som de andra två, men man får ju snyggare bränna i en trekantsbehå :) Någon chans att få råd? :)

Kommisarie Späck

Kommer en ny svensk polisfilm 2010. Med Leif André i rollen som Mårten Späck, och Johan Hedenborg som hans partner Grynvald Karlsson. Ni ser kopplingen va? Jajamen, det är en parodi på Beck-serien. Fredde Granberg (Hem till Midgård, Ronny & Ragge) har regisserat. Det här måste man ju bara se! :D Kolla in trailern, fulaste!

Krusbär


En bild jag tog i somras. Faktiskt en av de första bilderna jag tog med systemkameran :)

Sherlock Holmes

Vi (jag, älsk, Mattias, Anna & Dennis) såg Sherlock Holmes på bio igår och jag tänkte slänga upp en kort recension av den bara, och visa lite bilder :) Vill bara börja med att säga att bion i Karlskrona var under all kritik, trots att den är nybyggd! Jag vet inte om det är så allmänt med SF's biografer, men de jag har varit på har iaf varit ganska dåliga, och denna var inget undantag. Stolarna var inte vinklade mot bioduken, utan det var raka rader från ena sidan till den andra. Sen tyckte jag personligen att man satt för nära bioduken, man kunde liksom inte se hela bilden utan att behöva flacka med blicken upp och ner över duken, vilket är sjukt jobbigt. Sen är det ju det här med benutrymmet, visserligen var det bättre än i Kristianstad, men långt ifrån vad jag är van vid i Bromölla. Och att man inte har nånstans att ställa sin läsk? Varför har de inte det? Tycker jag borde vara standard. Man har kanske blivit lite bortskämd när vi har en sån fin biograf här i Bromölla :) Men nu till recensionen:


En av många roliga scener ur filmen. Som ni kan se på bilden så är det Robert Downey Jr. och Jude Law som spelar huvudrollerna, som Sherlock Holmes och Dr. Watson. Jag hade väl störst förhoppningar på Robert Downey Jr. eftersom han gjorde en så bra insats i Iron Man, som jag tidigare nämnt, och han gjorde även denna rollen med bravur. Han är rolig på ett avslappnat vis, ibland räcker det med en min för att man ska börja skratta :) Jude Law gör dock också en bra rolltolkning :)

En till rolig scen :) Städerskan kommer in och hittar Holmes naken och fastbunden vid sängen, och skriker i högan sky.
Holmes: Madame, I need you to remain calm and trust me, I'm a professional. Beneath this pillow lies the key to my release.
Städerskan skriker igen och rusar ut ur rummet :D

Här är en scen där man märker att det är Guy Ritchie som har gjort filmen. Finns likheter med Snatch i slagsmålsscenerna. Och dessutom blev både jag och älsk förvånade över att Sherlock Holmes ens slogs! Trodde bara han var smart och löste brott liksom :P Men det är ett lite halvkul inslag i filmen :)

Kort och gott kan man väl säga att Sherlock Holmes är en helt klart sevärd film, och jag skulle nog ge den så mycket som 8 av 10 i poäng :) Så skynda iväg och se den nu! :) (på Filmpalatset i Bromölla har den premiär den 15:e)

The Best of 2009

Tänkte jag skulle sammanfatta året som gått med en best of-lista :)

Bästa köp: Min systemkamera <3
Bästa album: Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen - Lars Winnerbäck eller Undergrounded Universe - Renegade Five
Bästa konsert: Gud, vad har jag försatt mig i? Har ju sett sjukt många bra band detta året. Faktiskt 4 av mina favoriter! Men om jag måste välja en så får det nog bli Metallica i Hultsfred :)
Bästa resan: Till Göteborg med älsklingen :)
Bästa film: Kom Bolt iår? Den var ju sjukt bra iaf!
Bästa spel: Sims 3 ;) Haha, eller ja, Assassin's Creed 2 kanske :)
Bästa bok: Marley & jag av John Grogan. Har aldrig blivit så berörd av en bok som jag blev av den!
Bästa fest: När vi drog in till Killebom direkt efter jobbet i somras (ingen fest, men det är ett kul minne iaf) :D
Bästa vinst: Alltså, jag vann faktiskt en del under året, men det bästa och mest oväntade var nog biljetterna till Sonisphere :D
Bästa serie: DEXTER! :D
Bäst i Idol 2009: Calle! :) Och Mariette :)
Bästa festival: Sonisphere, för vi träffade så många vänner där :)

Nyårsafton i bilder




100101

Ser ju ut som sånt där dataspråk med ettor och nollor! Undrar vad det står :P

Hursomhelst, första dagen på det nya året. Gårdagen blev lyckad. Mysigt med trerätters och sällskapsspel :) Kan inte ladda upp några bilder än för älsklings laptop strejkar, så bilderna får ni se så fort jag kommit hem till min egen dator, vilket blir imorrn kanske :)

Ikväll blir det bio med älskling och halva hans släkt HAHA. Nej men det är vi och så Anna & Mattias och Dennis :) Sherlock Holmes blir det. Tror den kan vara bra. Robert Downey Jr. brukar ju vara ganska bra. Eller han var iaf det i Iron Man så jag har höga förväntningar på honom nu :)

Åt pizza innan också, både älskling och jag tog Mexicana, brukar ju äta den i Bromölla, och där är den jättegod. Men denna gick ju inte äta! Skitstarkt, man kände inte ens smaken av tacokryddan :O Älskling gillade dock den. Jag fick en bit av svärmors pizza istället :)

Nu ska vi bara mysa tills det är dags att åka iväg till Karlskrona. Blir första gången jag går på bio där, älskling också, så vi får se om den är nåt att hänga i granen :)




RSS 2.0