Det tuffar på...

Det har återigen varit tyst i bloggen ett tag, och det beror på en mängd saker. Just nu händer det ganska mycket i mitt liv, och man har mycket att tänka på och mycket att göra! Men det mesta är ju roliga saker så det gör inget :) Johan och jag är på lägenhetsjakt, och letar efter nytt boende så snart som möjligt. Vi har redan varit och kollat på två lägenheter, men det var tyvärr inget för oss. Men idag ska vi iväg och kolla på en till och jag har stoora förväntningar på den :) 

Förrutom detta så är det ju såklart skolan som tar upp tid. Vi är inne i andra delen av butikskommunikation med Hans Fisker, och det är minst sagt uttröttande haha! Men det är ju självklart även kul och intressant :) Sen ska vi ju ut på vår tredje och sista LIA efter jul och jag har ju aldrig tid att sätta mig och ringa till nån butik! Så liite stressad är man över det med. Och snart är julhandeln i full gång och då känns det ju dumt att komma mitt i all stress med. Men det löser sig nog, sa optimisten :)

Har även varit duktig och bytt till vinterdäck idag :) Eller okey då, det var pappa som gjorde det mesta av jobbet. Själv fick man hoppa lite på fälgkorset och sätta på navkapslarna och greja med domkraften. Och såklart rengöra däcken innan de ställs in i förrådet :) Så nu är man redo för vargavintern! ;P

Bildbomb: Halloween 2011

Så var Halloween över (för de flesta av oss) och vi hade en riktigt trevlig afton i gott sällskap, komplett med utklädnader och allt :) Kvällen spenderades hemma hos Pierre & Mimmi, tillsammans med Emma & Robin samt två galna hundar :)

Vi hade....

En fånge och en präst. Notera de oerhört snygga tatueringarna på fången som moi har ritat ;D haha

En nunna och en svart katt :) Mimmi hade dessutom tillverkat sina öron helt själv! Jätteduktig är hon :)

Och Pierre skulle föreställa en biker, men han såg mest ut som ett miffo ;)

Vi pyntade även lite grann med spindelväv och sånt för att få rätt stämning. Kollar ni väääldigt noga i fönsterreflektionen så kan ni även se min utklädnad lite smått. (jag var polis :))

Inga! :)


Min fånge! ;) Mohaha!

Tack alla inblandade för en riktigt trevlig kväll! Nästa år slår vi på riktigt stort tycker jag :) Det är så kul att klä ut sig :)

Att öka försäljningen med enkla medel

En viktig sak i butik är såklart att kunderna ser produkterna och kan ta upp dem och känna på dem, för då är nämligen chansen större att de köper det! En av de första uppgifterna jag fick på min nuvarande LIA var att städa upp i rea-rummet. Ett litet rum som lätt glöms bort, och där det lätt blir stökigt. 

Nedan ser ni två bilder, en före och en efter. Det vi gjorde var att organsiera och dela upp, stora saker längst ner, eftersom det ger ett lugnare intryck och tar bort känslan av att sakerna ska falla över dig. Småsaker är jättebra att placera i korgar eller dylikt, så det inte ser så plottrigt ut. Och samla produktkategorier, badrumssaker tillsammans, kökssaker tillsammans osv. Tror ni försäljningen ökade efter den här makeovern? ;)

RSS 2.0