>> I min omgivning

Gick ut en runda för att bekanta mig lite med min nya omgivning efter flytten, och för att ta lite bilder såklart :) Vi bor väldigt nära vattnet och hamnen och det var lite kyligt om fingrarna, men några bilder fick jag iaf :)


Här vid småbåtshamnen samlas det hur mycket fåglar som helst! Fiskmåsar, änder och svanar försöker samsas om det lilla utrymmet som finns, galet :P

Solen går ner bakom BTH, det är ganska vackert här ändå :)

Nya tillskott i vardagsrummetDen här snygga tavlan fick flytta in hos oss igår! Motivet heter Manhattan, och visserligen är det en gammal bild (med tanke på att World Trade Center är med i bilden :P) men vi tycker att den är oerhört snygg och ger en mysig känsla :) Den ser lite liten ut på bilden, men det är vanlig poster-storlek, alltså 60x90 så den fyller ut väggen ganska bra ändå. Sen kommer det ju som jag nämnt tidigare att hamna ett vitt vitrinskåp bredvid som kommer skilja av lite mellan älsklingens datorhörna och matrumsdelen :) Längtar till IKEA nu!

Orkidén är en födelsedagspresent som jag fick av mormor & morfar :) Passar jättebra i vårt lila vardagsrum :)

>>OrkidéMina orkidéer växer så det knakar! Äntligen en blomma som jag kan ta hand om! :)

Marknadsundersökning

Hejsan svejsan! Som kanske många av er vet så är jag ute på praktik för tillfället, och det börjar dra ihop sig mot slutet på min period och jag känner att jag måste köra igång med uppgiften som vi faktiskt måste göra också :) Därför har jag nu gjort en liten enkät som jag skulle vara innerligt tacksam om så många som möjligt vill svara på. Det handlar alltså om Cubus, så det underlättar ju om du är kund där, då det ger ett rättvisare resultat i slutändan :)

Ni svarar på enkäten genom att klicka här: Starta enkät


Det börjar ta form...

Hej vänner! Nu händer det grejer i lägenheten ska ni veta! Ja, iallafall i vardagsrummet. Det är nääästan färdigt nu, saknas bara en tavla (har tänkt mig att jag ska köpa ett snyggt tyg o spänna upp på en ram) och ett vitrinskåp. Sen är det nog klart :) Idag har vi satt upp mina gamla lack-hyllor över tv:n. Inte det mest optimala kanske, jag hade ju gärna velat ha Bestå burs dvd-hylla över tv:n egentligen, hade blivit en bättre helhet tror jag. Men just nu tillåter inte plånboken några såna utgifter så man tager vad man haver :P

Det här vitrinskåpet har vi (läs jag :P) tänkt oss ska stå mellan datorbordet och matbordet, IKEA here we come again ;)

Färska bilder från lägenheten

Som utlovat kom stolarna vi beställde från Jysk idag och vi åkte dit direkt efter jobbet och hämtade dem. Vi stannade även till på Expert och köpte oss en dammsugare från Nilfisk, vi hade egentligen beställt en från Philips som kostade ungefär hälften så mycket, men den hade blivit försenad och vi hade kunnat få vänta hur länge som helst på den, och vi var verkligen i behov av en! Så ikväll har vi monterat stolar och städat lägenheten och möblerat om :) Och nedan ser ni resultatet.


På väggen mellan fönsterna har vi tänkt sätta upp en stor klocka med lösa siffror. Då kan man se den från hallen också, vilket kan vara bra om man ska iväg någonstans :)

Lyxig walk-in-closetI kvällens avsnitt av Äntligen Hemma gjorde Björn och Karin en lyxig walk-in-closet. Hade ju inte suttit fel med en sån i hemmet :) Tyvärr är klädförvaring en bristvara i våran lägenhet, vi har inte ens fått in alla våra kläder i garderoben än :P Och byrån är överfull! Iaf på min sida :) Men drömma kan man ju :) När vi väl skaffar hus så SKA jag ha en walk-in-closet :)

Är man störd eller?

Har spenderat den senaste timmen med att klippa ut lådmattor till alla våra lådor i köket. Vi köpte det på IKEA häromdagen för vi tyckte det skulle vara bra eftersom det skyddar lådorna och hindrar allt från att åka rundor när man öppnar och stänger lådorna. Och störd som man är så måste man ju lägga allt snyggt också. Gud nåde Johan om sakerna inte ligger såhär snyggt om en vecka ;)

Uppdatering!

Tjollahopp mina vänner! Jag är väldigt dålig på att skriva här nuförtiden, men det händer ju så mycket annat så jag hinner inte med bara :P Vi har börjat komma i ordning i nya lägenheten och det känns kanonbra! Kommer upp bilder så småningom, men för tillfället är det Styleroom ni får bersöka om ni vill se bilder :P

Hursomhelst tänkte jag bara uppdatera lite om hur det går med planerna och så. Vi var på IKEA igår (igen!) och köpte ett matbord (vi har ju varit utan matbord hittills och har fått sitta vid soffan och ätit alla måltider vilket inte är det bästa för ryggen om man ska låta gammal) men vi hittade inga stolar som vi båda gillade så det fick vi inte med oss några.

Men så gick jag in på Jysk när vi kommit hem och såg att de hade en stol för bara 175kr, och precis en sån modell jag hade tänkt mig! Så idag åkte vi till Jysk (tack gode gud att det ligger nära iaf :P) och stolen visade sig vara riktigt skön också så vi slog till på det :) Doch hade de inte den stolen inne så vi får vänta till på torsdag innan vi kan inviga vårt nya fina matbord, men vi har redan monterat ihop det, och så har jag satt en vas med lila tulpaner på det för att få lite känsla hur det kommer bli :) BIld kommer när det är helt klart!

Försök tänka er det här tillsammans. Tror och hoppas på att det kommer bli kanon! :)
RSS 2.0