>> Vilmer II



Här kommer då två till av bilderna jag tog på lille Vilmer. Ett litet skratt döljer sig väl i ansiktet på första bilden? :) Sötnosen :) Är faktiskt lite fotosugen nu, har bara fotat lite vardagsbilder med systemisen på sistone. Amelie och jag hade drinkafton i torsdags kväll, men det blev inte så värst bra bilder, men de kommer kanske upp här nån gång ändå :P

Jobb-och-skoj-vecka :)

Imorgon börjar den längsta jobbveckan igen. Det var den veckan jag började med när jag började sommarjobba i juni. 56 timmars arbete har jag att se fram emot, och ändå ska jag hinna med både det ena och det andra. Eller ja, Amelie och jag tänkte köra en repris på våran Burlövs-tripp vi hade för nåt år sedan. Så det blir jobb måndag eftermiddag till kl. 22, sen sticker vi tidigt till Burlöv på tisdagen, sen är det förmiddagspass till kl. 14 både onsdag och torsdag och efter det sista passet där blir det hem till Amelie för drinkar och skitsnack in på småtimmarna för att förbereda oss för kommande helgpass :) Sen går vi på igen och jobbar natt fredag, lördag och söndag. Friveckan som kommer därefter kommer vara behövlig :)


Innan Östersjöfestivalen. Topp - Gina Tricot | Kavaj & blomma - H&M | Nitarmband - Guldfynd

Puttgarden


Vi åkte till Puttgarden och Bordershop i måndags som en liten spontangrej. Inte så mycket planerat, men det gick bra ändå :) Vi åkte tidigt, redan halv 6 kom Pierre & Mimmi och det bar av mot Tyskland. Det blev en trevlig dag med gott sällskap och många bra och billiga inköp :) Några flak cider och en del flaskor, mest likörer. Har kommit fram till att jag är en likördrickande brud ;P Borde räcka ett tag nu, men man vet aldrig, får kanske bli en runda till snart ;)

>> Vilmer

I tisdags var mamma och jag på besök hos Sandra, och jag hade en liten photoshoot med hennes söta lille pojk Vilmer. Han var faktiskt duktig och tittade mycket in i kameran. Det enda vi hade lite problem med var att få honom att skratta, men jag fick iaf nån bild där man kan se en liiiten hint av ett skratt i hans ansikte :) De bilderna kommer kanske upp en annan dag, så länge får ni kika på dessa två :)


VG i Marknadsföring!

Ja, så har vi då fått våra slutbetyg i sista kursen vi hade innan sommaren, och det var alltså Marknadsföring och till min stora glädje såg jag att jag minsann hade fått ett VG! Inte illa pinkat ;P Skämt åsido, var jag helt inställd på att få G i den här kursen så jag blev naturligtvis väldigt glad :) (Bör tilläggas att MVG inte existerar på våran skola, så VG är det högsta man kan få) Detta borde egentligen firas, men jag ska ju jobba imorrn bitti så det blir nog inget roligt firande. Kanske lite glass ikväll? :)

Okey, så halva studietiden har gått, vad har jag gjort, och vad har jag att se fram emot? Här kommer en kort sammanfattning:


+ 2 LIA-perioder till (har haft en)

Låter kreativiteten flöda!



Satte mig och fixade till en ny framsida till min almanacka idag. Det fick bli en bild på älsklingen som jag tog när vi var ute och åt med Pierre & Mimmi. Tycker den blev bra och den passar bra in på Johan eftersom han älskar öl ;P Och nu när vi inte hinner ses så mycket när jag jobbar helger och så, är det ju bra att ha en bild nära till hans som man kan pussa på :)

I'm awake and I'm alive!



Grymt bra låt! Ska fixa en skiva att ha i bilen, tror jag tar med denna :)

Bildbomb från söndagens dop!

Igår var jag och älskling på dopet av Emilia, Simon och Sannes första barn, och första barnet i våran bekantskapskrets! Inte trodde man för 5år sedan när man träffade Simon att han skulle bli den första att skaffa familj, men så blev det :P


Såhär såg jag ut, nya kilklackarna, ny klänning från Nelly och en liten axelremsväska bara :)

Stone Sour - Saturday Mourning



Hittade en "ny" låt med Stone Sour häromdagen. Och den är riktigt bra! Hur kunde jag missa denna? Kanske för att det är en iTunes-speciallåt för Audio Secrecy. Men nu har jag hittat den iaf, så jag är glad :)

Killeboms Marknad

Idag var jag och Ida en runda på marknaden på Killebom inne i Sölvesborg. Mest för att jag skulle köpa mitt vanliga marknadsgodis, nougat! Men det blev också lite marsipangodis och nåt annat chokladigt :P Tog några bilder när vi gick omkring så här är ett litet smakprov :)



Alla bilderna är tagna med mitt nyaste objektiv, Nikon AF-S DX 35/1,8. Är supernöjd med det! :)

Jeans & Clothes



Älskling och jag var inne i stan i onsdags och jag kunde ju inte låta bli att shoppa lite grejer till garderoben som den shoppinggalning jag är! Bland annat fick jag med mig dessa två plagg hem, ett par Lee-jeans på rea och ett svart linne med spets i ryggen. Ganska snyggt ihop också :) Båda såklart från JC :)




RSS 2.0