So close, no matter how far...



Svårt att tänka sig att det bara är 9 månader sedan denna bilden togs. Så liten och fullständigt förtjusande Ronja var ;P Hon är dock fortfarande söt, men hon har växt till sig ganska rejält :) Och alldeles hyperaktiv när andan faller på haha. Tänkte försöka vara snabb med kameran när hon får ett av sina ryck och visa hur galen hon är :P Haha!

Att köpa eller att inte köpa...



Har kollat in de här jeansen ett tag på JC och idag tog jag tag i att testa dom. Sjukt snygga även på, så jag blev lite köpesugen minsann :P Och det vore ju synd att vara två månader på JC och inte köpa ett par riktiga jeans :P Har dock redan köpt två par Crocker, men det är ju inte riktigt samma sak :) Ska fundera på detta över helgen, men vad tycks, snygga?

Bones



Införskaffade två nya säsonger av bästa kriminalserien Bones för några dagar sedan. Det är David Boreanaz, som spelade vampyren Angel back in the days, som spelar FBI-agenten Seeley Booth, och Emily Deschanel som hans partner, rättsantropologen Temperance Brennan. Har ni inte sett den så bör ni göra det, älskling och jag har helt kärat ner oss i serien och har på bara några månader gått igenom tre säsonger och ikväll blir det att inleda säsong 4 :)

Nya Converse till våren :)



Fyndade ett par marinblåa Converse på Tradera för 510 spänn. Helt okey pris tycker jag :) Och jädrar vlken skillnad mot mina gamla Converse, som är helt nertrampade i sulorna. Lite sugen på ett par låga också, men vi får se, jag trivs väldigt bra i den höga modellen.

Ny vårgarderob?

Varför kommer det alltid in nya snygga saker på H&M's webbshopp efter att jag har beställt? Jag tror att de i hemlighet övervakar mina köp och sen bestämmer att de ska släppa en ny kollektion först efter jag har lagt in min beställning. Ja, så måste det vara! ;P

Hursomhelst, igår kom min påse i brevlådan med 2 toppar, en klänning och ett par shorts. Och jag som bara skulle shoppa när det var absolut  nödvändigt. Yeah right! Haha! Not gonna happeeeen ;) Tidigare i veckan kom en ny bikini på posten också, och den satt asniiice, och färgen var också skitläcker. Sjukt nöjd :) Min vår och sommar kommer bli vit, blå och korall tror jag. Lite preppy färger kanske, men stilen kommer nog vara mer casual. Jag är ju inte den typen som kör efter nån särskild stil heller, jag kör mitt race sen får det bära eller brista :) Men vitt funkar ju alltid, och det är en färg som jag verkligen trivs i. Hellre vitt än svart för min del :) 

Nyckelplaggen för min del är nog jeansshorts, en sval klänning, oversize-toppar och flätat brunt läderbälte :)


Tyyp såhär kommer jag gå klädd i sommar :)
(bilder från H&M)

>> Fotomodellen Ronja

Gjorde min egen lilla fotostudio hemma i köket idag. Ett vitt lakan och en filt bara, och en himla massa tålamod! Ronja är någorlunda medgörlig när man ska fota henne, men Tess är helt hopplös, hon bara sitter och glor surt i kameran haha! Ronja är iaf lite nyfiken och rör på dig, precis som en modell ska göra ;)



Sötis-Ronja :)

It's so fluffy I'm gonna diiiieeee!



Tänkte se den här filmen senare idag. Verkar ganska kul ;P

Skoj med fish-eye



Haha, jag har suttit och skrattat tills jag nästan kiknat åt den här bilden :D Mamma och pappa har köpt en nya kamera, en Canon Ixus 130, som jag rådde dem att köpa, och den har flera kul effekter man kan använda när man tar bilder. T.ex. fish-eye, som ni ser ovan, och miniatyr, där det ska se ut som man har fotat en mini-värld :) Tog också en bild på brorsan med fish-eye, där hans näsa blev alldeles oproportionerligt stor till hans ansikte, haha! Gud, vad skoj man kan ha med en kamera ;)

I'm gonna stand 'til I get there

Tjohej! Här var det torrare än i Sahara! (bloggtorka :P) Tänkte bara uppdatera lite med vad jag har för mig om dagarna. Idag har jag gjort om två skyltfönster på JC. Ett som var enligt JC's egna manual (Marwin Sports, fick dock ändra om lite eftersom vi bara hade en tjejdocka) och ett eget, där jag fick hjälp av en annan praktikant som heter Elin. Vi gjorde ett specialfönster för märket Diesel. Less is more blev ledordet till slut. Vi valde att hänga ihopvikta jeans från taket i krokar, och det blev ganska häftigt tycker jag :) Men vi får väl se om de hänger kvar imorrn bitti, för de satt lite löst ;P Det är så himla kul att få möjlighet att testa fritt, för då lär man ju sig på kuppen med :)

Nu tänkta jag bädda ner mig i sängen och titta på lite Californication och drömma om varmare breddgrader ;P




RSS 2.0