Beslutsångest



Nu har jag fått beslutsångest igen. Har letat ett tag efter en snygg plånbok att ersätta min tråkiga bruna med, men har inte hittat någon som jag varit helt nöjd med förräns nu! Och då hittar jag tre stycken! Haha. Den billigaste är märket Espirit, och de andra två är Björn Borg, samma modell fast olika storlekar. Båda dessa finns i båda färgerna som syns på bilden.

Kan inte bestämma mig för vilken storlek som skulle passa mig bäst. Jag är nog mest en liten-plånbok-tjej, men en avlång känns ändå mer rätt än en som är nästan kvadratisk, fast jag vet inte? Hjälp mig!

T i s d a g - 2 9 j u n i

Tjillevippen!
Har kommit hem från jobbet och tagit en underbart härlig dusch. Nu tänkte jag sitta här och kolla runt lite innan det är dags att sova. Det blir en tidig morgon för jobb i butiken, och sen hem och sova en stund så man orkar jobba hela natten. Det är dessutom jag som kör imorrn natt så vi får hoppas jag kan hålla mig vaken! :)

Jag har sett många som gör listor på vad de ska göra i sommar och tycker det kan vara en kul grej så jag tänkte ge mig på det nu :P Här kommer min sommarlista 2010:

* Jobba, jobba, och åter jobba. Jag har ju som sagt två jobb den här sommaren så den mesta tiden kommer gå till det. Men det gör inget, jag har bra jobb! :)
* Hoppas på en utlandsresa i augusti med älsklingen, om vi kan hitta nåt!
(håll tummarna för oss? :))
* Sola & bada så mycktet och så ofta jag bara kan.
* Hitta lägenhet i Malmö och ansöka om CSN!
* Gå på cirkus, om tillfälle ges :)
* Hitta på roliga grejer med vänner, vad vet jag inte än, spontangrejer är alltid skoj! ^^

R e s e s u g e n!

Ojojoj. Bloggen har blivit lite lidande nu när jag jobbar så mycket. Och när man inte jobbar vill man ju gärna njuta av det fina vädret vi äntligen har fått. Så härligt :) Idag har jag jobbat i butiken mellan 12-18 så jag har inte hunnit sola något idag, men imorrn kanske man hinner sola en stund innan jobbet :) Eftermiddagspass på Nymölla är det som gäller då.

Både före och efter jobbet idag har jag suttit och letat resor. Men gud vad svårt det är att hitta en bra resa! Särskilt med tanke på att vi bara kan resa ett visst datum, och vissa tider :S Jag har kollat på Apollo, Solresor, Ving och Fritidsresor, finns det någon mer som jag har missat?

Drömresan går till nån grekisk ö, nånstans där man kan uppleva det äkta grekiska!

Årets första dopp - c h e c k!

Tjolahopp!
Nu är äntligen jobbehelgen över! Det har varit många tidiga morgnar så det ska bli skönt att få sova lite längre imorrn innan jag ska till mitt andra jobb inne på Liv :) Det var ju ett tag sedan jag jobbade där nu, har verkligen saknat det :) Ska bli skoj att få vara i butiken lite :)

Nu ikväll efter jobbet så kom älsklingen hit, och efter middagen for vi ner till Strandängen för ett kvällsdopp, det första doppet för iår! Det var ganska behagligt i vattnet men uppe blåste det kallt så vi doppade bara oss och körde sedan hem igen, men uppfriskande var det :)

Nu ska jag gå och natta mig och älsklingen, sov gott! :)

Kvällsshopping @ Gina Tricot



Såå snyggt kollage! Haha. Nej, men det är snygga grejer iaf ;) Lade nyss en beställning hos Gina Tricot. Första gången för mig, hoppas allt passar så man slipper skicka tillbaka och greja! Linnet med spetsdetaljer var lite av ett impulsköp. Jag har inga plagg med spets (förrutom mina bh:ar då! ^^) men har varit sugen på att testa ett tag, men jag är ju inte den typen som kör fullt ut med spets. Riktigt så vågad är jag inte ;) Men detta linnet kändes lite lagom "spetsigt" så det fick åka med :)

Hoppas verkligen jag blir nöjd med klänningen. Det är nog den jag är mest osäker på, men som ni kanske vet så har jag varit på jakt efter en jeansklänning nu ett tag och denna var ju riktigt fin, och lagom feminin så jag håller tummarna för att den passar och att jag gillar den :)

Corey's danslektion



Haha jag höll på att dö när Corey körde den här dansen på Sweden Rock.
Det gjorde han nog själv också, han kunde knappt sluta skratta efteråt! Corey är kungen alltså,
så är det bara! :D

OBS! Ej mitt klipp, jag fick så himla dåligt ljud när jag filmade :(

M i d s o m m a r a f t o n

Hejsan svejsan på er!
Jobbedagen är över för idag och nu ska jag bara ta det lugnt med familjen. Det blir traditionell midsommarmat när mamma kommit hem från jobbet. Alltså nypotatis, sill, gräddfil och gräslök :) Vi brukar ha ägg i gräddfilen också, hur brukar ni göra?

Jag ska strax ge mig på att göra midsommartårtan också. Färdigköpta chokladbottnar med grädde och jordgubbar, mums! Undrar vad för nån tårta Marja har med sig imorrn, hoppas på en lite annorlunda variant. Kan bli tråkigt att äta samma tårta två dagar i rad :)


Nästan exakt ett år sedan - älskling & jag i Göteborg <3

>> Vattenmelon är mums!



Ronja fick smaka vattenmelon och blev överförtjust! Hon ville inte sluta äta :D

>> Syrén

Hej svejs.
Mycket foto har det blivit de senaste dagarna. Har ju försökt att spendera så mycket tid som möjligt utomhus nu när jag varit ledig i två dagar och solen faktiskt har varit framme så gott som hela tiden :) Därför har det blivit naturligt att ta med kameran ut en sväng varje dag, så några bilder har man knäppt :)

Imorrn är det då jobb, som jag tror att jag nämnt tidigare. Jobbar förmiddag hela helgen på Nymölla, så mycket till midsommarfirande blir det inte för min del. Vi ska ha choklad- och jordgubbstårta när vi har kommit hem från jobbet imorrn, och så skulle min jobbarkollega bjuda på tårta på lördag :) Det blir mycket tårtätande, får kanske ta tag i träningen nästa vecka då, om jag orkar ^^

Och om jag hinner! Det blir som sagt mycket jobb i sommar, nästa vecka ska jag jobba måndag på Liv Interiör, tisdag på Nymölla, onsdag först på Liv Interiör och sen natt på Nymölla både onsdag och torsdag och till slut några timmar på Liv Interiör på lördag :) Inte så många timmar egentligen, totalt nästan 39timmar. Men det kommer att komma veckor då jag jobbar mer än en normal arbetsvecka :)

>> Blommande gräslök

Hej hå!
Nu har jag hittat en till fototävling som jag tänkte vara med i. Denna går ut på att man ska ta en bild på temat "Sommarkänslor". Den här bilden tog jag igår ute i trädgården. Gräslök gör sig väldigt bra på bild faktiskt, eller hur? :) Jag tycker blommor överhuvudtaget och grönska symboliserar sommar, så det var just därför jag valde att tävla med denna bilden. Hursomhelst, här är länken till tävlingen om ni också är sugna på att vara med.


>> Corey Taylor


Bild från spelningen @ SRF <3

Sommarfrågor!

Lånar denna listan av Maria. Även om jag inte kommer få sådär jättemycket sommar iår så är det mysigt att drömma sig bort :)

1. Ditt favoritställe på sommaren?

Var är inte så viktigt som med vem, men jag älskar att sitta och titta på solnedgångar vid stranden, och ja, stranden överhuvudtaget är ju en härlig plats att tillbringa sina sommardagar :)

2. Hur spenderar du hellst den perfekta sommardagen?
Sola och bada på dagen, på kvällen grilla och ta ett glas vin eller nåt med goda vänner :)

3. Vad lägger du hellst på grillen?
Grillspett eller någon god marinerad köttbit. Kotlett eller skinkschnitzel :)

4. Vad har du för planer för årets semester?
Semester och semester, jag ska ju mest jobba i sommar :) Men när jag väl är ledig tänker jag bara slappa och ta det lugnt. Hoppas fortfarande på en resa i augusti :)

5. Dina bästa sommarfärger?
I år gillar jag verkligen korallfärger, men annars så är det väll alla färger som känns somriga :) Svart är inte den mest lockade färgen iaf :)

6. Nämn några saker du tycker är typiskt svenskt på sommaren:
Jordgubbar! Tillsammans med gammeldags mjölk, mumma! :) Och så midsommar :) Och att klaga över värmen haha :D

7. Bästa sommarminnet från barndomen?
Usch, jag har ju så dåligt minne, kommer inte ihåg så mycket. Men en sak jag kommer ihåg är när brorsan och jag gick till Ica med några vänner för att köpa glass, och på hemvägen kom värsta skuren så vi blev genomblöta innan vi kom hem! Men det var en sån skön regnskur, härligt sommarregn, så det gjorde inte så mycket :)

8. Havet, sjön eller poolen?
Absolut havet! Ytterst sällan jag är vid sjön. Jag är uppvuxen med att åka till havet så därför gillar jag det mer helt enkelt :)

9. Vad väljer du i glassbaren?
Mjukglass med chokladsås, alltid! :D

10. Vart går din drömsemester?
Oj, jag har så många platser jag vill besöka. Men just nu, om jag ska vara realistisk så är det Grekland eller Italien som lockar mest :)


En härlig blå himmel hör sommaren till :)

T i s d a g - 2 2 j u n i

Tjolahopp!
Då var den här delen av dagen över. Jag har varit på Nymölla för truckrepetition och det gick bra. 46/50 rätt på provet så det gick ju galant :) Nu ska jag chilla och senare förhoppningsvis sova några timmar innan det är dags för sommarens första nattpass på Nymölla. I helgen jobbar jag förmiddag, vilket betyder att jag inte kommer kunna fira någon midsommar iår heller, men man får väl köpa sig lite jordgubbar och sitta och mumsa på :)

Idag har jag och älskling varit tillsammans i 3år och 9månader. Grattis till oss! :) Helt sjukt att det har gått så lång tid. Snart är det 4år, helt galet! Vi har gått igenom så mycket tillsammans, både roliga saker och mindre roliga, men tillsammans klarar vi allt :) Och man blir starkare tillsammans genom motgångar säger de ju :) Älskar Honom!

Vackra volanger



Ursöt klänning som passar finfint till vardags och till sommarens grillfester :) Jag köpte den gröna i stan idag, men var egentligen på jakt efter den beige/rosa. Jättefina båda två, och finns också i svart och vit, och inne i stan hade den i nån rosa ton med blommönster också. Kostar bara 99:-, vilket kap! ;)

Gamer



Jag har precis sett Gamer, efter att ha hört en hel del dåligt om den var man ju tvungen att se den för att skapa sig en egen uppfattning. Och ja, skum var den ju. Men det var kul att se Michael C. Hall i något annat än Dexter för en gångs skull. Riktigt bra skådespelare är han. Och Gerard Butler sen! Gosh! Vet inte vad det är, men han kan spela värsta aset och ändå vara gullig på något sätt. Haha. Bra skådis han också.

Hursomhelst, filmen var helt okey. Väldigt mysko på sina ställen, fast hela idén som filmen handlar om är ju mysko iofs :) Men filmen var underhållande och spännande, även om den slutade lite väl tvärt, men det är smällar man får ta :)

Listen to the radio-oh-oh

Hej svejs!
Idag har jag varit på introduktion @ Nymölla inför sommarjobbet. Shit att det är femte året jag jobbar där! Vad gammal jag känner mig :P Kommer jobba mitt första pass imorgon natt, men först är det repetition på truckutbildningen som gäller. Så det blir upp tidigt och sedan hem och sova :)

Efter introduktionen så drog jag och min kära Amelie in till stan för lite shopping. Jag var inte ute efter något särskilt, ville bara kolla lite. Insåg inte förrän vi kom dit att det var rea i full gång! Haha. Dessvärre hittade jag inte så mycket fynd på rean, bara två berlocker till mina egentillverkade armband. Har letat länge efter berlocker som inte är så dyra, men ändå fina och idag hittade jag äntligen! 39kr betalade jag för dessa två:


En strassfylld stjärna och en superhäftig radio passar utmärkt på mitt flätade armband :)

Cult Design with candy



Här har ni då presenten som jag fixade på jobbet till lillkusinen som fyllde 18år. En changedeco fylld med godis och en tattoo-manschett som krona på verket :) Jag verkligen älskar Cult Design själv och skulle inte sagt nej till denna skapelse heller :) Själv har jag ju bara en sparbössa ifrån Cult Design, men jag vill ha meeer :)

>> Nyckelpiga

Hej svejs!
Idag är det söndag. Sista lediga dagen innan sommarjobbet börjar på Nymölla. Har inte räknat på hur många dagar jag kommer vara ledig i sommar, men många är det inte. Här ska det minsann jobbas! :) Hoppas på fint väder de dagarna jag väl är ledig iaf :)

Idag ska vi på kalas för kusinen som har fyllt 18år, och så har hon precis tagit körkort också. Stort grattis till henne :) Jag har satt ihop en jättefin present till henne som jag hoppas hon också gillar. Kanske kan visa den här på bloggen senare :)

Spel till Nintendo Wii?

Nu tänkte jag fråga om det finns någon som har nåt bra tips på Wii-spel? Av de spel vi har tycker jag faktiskt att sportspelet man fick till är det roligaste. Sedan har vi också Pirates of the Carribean, och så de två jag nämnde i inlägget härunder. Därför har jag siktat in mig lite Mario & Sonic at the Olympic Games. Kan det vara något tro? Eller har ni något annat att rekomendera? :)

L ö r d a g - 1 9 j u n i

Tjohej!
Då var lördagen här och jag är ledig. Vaknade klockan halv 7 och kunde inte somna om så det var bara att pallra sig upp och ge lillan mat och ta ut henne för lite kiss i trädgården. Sedan låg jag på soffan och zappade mellan kanalerna och kelade med sötisarna tills älsklingen behagade stiga upp vid 10-tiden :)

Älskling hade med sig vårt Wii, med två nya spel, Super Smash Brawl eller vad det hette, och New Super Mario Bros. Gud sicka krångliga kontroller, jag bara dog hela tiden :) Inte det skönaste att hålla med båda händerna de där dosorna :) Och inte funkade det med de vanliga handkontrollerna heller :S Illa...

Dessvärre fick älsklingen åka hem tidigt idag. Redan igår mådde han dåligt, och var extremt förkyld så han fick åka hem och vila sig. Inte en lugn stund här med en 2-månadersvalp i farten :) Fast nu har ju Tess börjat leka med henne ordentligt när de är ute. De far rundor över gräsmattan som om det inte fanns någon morgondag, charmknuttarna :)

Värsta fototillfället missade jag idag när jag inte hade min kamera med mig ut, då Tess la både tasssen och huvudet på Ronjas rygg :) "Åååh", utbrast jag och skyndade mig in efter kameran, men det var ju försent då. Fast några andra bra bilder lyckades jag ändå få. T.ex. den här:


Tess, som aldrig brukar röra pinnar annars, snattade åt sig Ronjas pinne och bar iväg med den :)

F r e d a g - 1 8 j u n i

Hej svejs.
Jag är uppe med tuppen och redo för en heldag i butiken. Idag är det jag som både öppnar och stänger, så mig får kunderna stå ut med, nästan hela dagen :) Hoppas det inte blir alltför tyst i butiken, utan att man har något att göra. Men sådär jättetyst brukar det faktiskt inte vara som tur är :)

Ikväll när jag har kommit hem från jobbet så kommer min sötis hit :) Tillsammans ska vi vara hundvakter åt Ronja & Tess. Blir nog mest en myskväll med film och popcorn :) Imorgon hoppas jag på ett besök i Kristianstad. Det var länge sedan nu, och jag är sugen på att gå en runda på H&M :)

Jag är också sugen på att åka upp till Göteborg på söndag, för Pier Pressure-festivalen. 30 Seconds to Mars kommer dit! Men som vanligt är det just det, bara ett band som jag verkligen vill se. De andra har jag antingen redan sett, eller lyssnar inte på dom, så jag vet inte. Vi får se om man tycker att det är värt det. Resan dit är ju inte heller gratis :P

Gah! Jag vill se dom!

Bildbomb: Hundlekar


En av få bra bilder jag fick på Ronja (ja, nu har dom bestämt sig gång för alla att hon ska heta Ronja :))


Haha, jag skrattade högt när jag såg den här bilden. Tess verkligen slänger sig efter Ronja :D

Även om skärpan bara hamnade på Tess här så gillar jag den här bilden :)

Ännu ett stoort skutt från Tess :D

ANFALL! :) Kolla Tess ögon, stora som tefat haha :D

Till slut så blev både Ronja och husse trötta och somnade på gräsmattan :)

>> Flower power

Nu tänkte jag testa min lycka i en tävling. Nämligen hos duktiga fotografen Jenny Vennberg :) Tävlingen går ut på att man får välja vad man vill hos Tvspelsweb.se, men det får inte kosta mer än 200:-. Om jag vann skulle jag vilja ha en 5i1 reflexskärm. Hade varit skoj att testa, märkte idag när jag tog bilderna nedan att det faktiskt hade varit bra med en reflexskärm för att mjuka upp ljuset och jämna ut skuggorna. Hoppas, hoppas att jag vinner :)

Blå, blå vindar och vatten...



Nu när sommaren är här så känns verkligen blått som en måste-färg. För visst är blått en riktig sommarfärg? Blå himmel, blått hav och så pripps blå ;) Haha. Själv köpte jag ett ljusblått linne när jag och mamsen var på Väla för ett tag sedan, men jag har letat sedan dess efter en ljus jeansklänning, som jag inte har hittat än, men sökandet fortsätter :) Dock så hade inte den här söta ljusblåa klänningen suttit fel heller :) Allt kommer som sagt ifrån Gina Tricot.

T i s d a g - 1 5 j u n i

Hej svejs!
Det fina vädret höll inte i sig längre än såhär. Nu har det börjat åska och det dröjer väl inte länge förräns ovädret kommer hit :/ Lite tid har man ju dock hunnit spendera i solen idag. Låg ute i solen på en filt och busade med Fanny, eller vad hon nu ska heta! Pappa har börjat kalla henne Ronja nu så vi får väl se, vi får ha en omröstning om det :)

Imorgon ska jag jobba i butiken igen. Najs! Undrar om Madde har hunnit fixa iordning det sista av det jag påbörjade igår. Det är kul med förändring i butiken! Men samtidigt så vill man inte förändra om det redan är jättefint som det är :) Och det är det tycker jag :)

Nej, nu låter det som att åskan är nära, och regnet har börjat falla också så jag får väl kanske slå av datorn ett tag. Sen hade jag tänkt spela lite Sims :) Om vädret tillåter det ;)


Lilla Fanny, (eller Ronja) på äventyr :)

The Bitter End @ SRF


En av de bästa låtarna från konserten i torsdags.
Detta är också en av de nya låtarna som kommer att vara med på nya skivan som kommer den 7:e September. Shit vad jag längtar tills den kommer ut :)

Gjort om i butiken

Idag har jag roat mig med att göra om i butiken på jobbet. Vi ska flytta handdukar och påslakan dit där allt det marina varit tidigare, och det marina där kuddarna varit och kuddarna där handdukar och påslakanen varit :) Idag hann jag med att flytta allt det marina, och även påslakanen till sina nya platser. Här nedan ser ni resultatet i den nya marina hörnan :) (dock såg det inte riktigt ut som på bilden nedan innan jag började, den bilden är några månader gammal, det hinner hända mycket då ^^)

Nintendo Wii: Sadness

Hittade just den här trailern till ett kommande spel till Wii. Sadness heter det och det verkar vara helt i svartvitt, men grafiken verkar ju jättebra jämfört med tidigare Wii-spel. Kan vara värt att köpa när det kommer ut nån gång senare i år kanske? Jag får lite Heavy Rain-vibbar, och det är bra! :)

Mission Statement

Bockskallets Faxy, eller våran Fanny

>> Gräslök


Canon S90

Ännu en dag på jobbet :)

Hej vänner.
Idag har jag jobbat igen. Jag både öppnade och stängde butiken, och var själv nästan hela dagen. Min jobbarkompis Madde kom in så jag fick lite lunch mitt på dagen bara. Det har varit väldigt lugnt idag, antar att de flesta har varit antingen på Sweden Rock eller på något studentfirande. Torget har myllrat av glada och en aning alkoholpåverkade studenter :)

Imorrn blir det jobb igen. Skulle egentligen varit ledig, men jag fick hoppa in och jobba några timmar på förmiddagen så får Madde lite sovmorgon efter studentfirandet :) Sen bär det av till Svängsta för att träffa min älskling :) Det bär mig emot med lillan här hemma, men jag kommer ju hem igen på söndag så jag får mysa ikapp med henne då. De växer ju så himla fort när de är små, så man vill ju inte missa något :)


En bild från jobbet. Underbara Rice-produkter! :)

Stone Sour! <3

Är hemma från Sweden Rock igen, vilket pissväder! Som tur var så var det iaf bra väder när Stone Sour spelade :) Men något mer hann jag inte med att se innan det började ösregna :/ Skulle egentligen sett Evergrey också, men eftersom jag inte hade någon jacka med mig så kändes det inte så värst lockade att stanna kvar.

Satt på campingen i ca. 3 timmar, sen frös jag så mycket så tänderna skakade på mig! Men jag är ändå sugen på att åka in igen senare och se Aerosmith med, men vi får se. Kanske inte har någon skjuts, och då får jag strunta i det och vara  nöjd med att jag iaf fick se Stone Sour en tredje gång :) Och bra var dom! De spelade mycket nytt från albumet som kommer ut i september :) 3-4 låtar tror jag. Och Corey var som vanligt hur skön som helst, även om han var morgontrött :)


Stone Sour @ Sweden Rock Festival <3

Låt mig presentera: Faxy!


Här har ni det nya tillskottet i familjen :)
Såå liten, jag kommer knappt ihåg att Tess var såhär liten när vi hämtade henne :)

Faxy heter hon i stamtavlan, men än har vi inte kommit på ett passade tilltalsnamn. Förslag? :)

What a day!

Puh! Äntligen hemma och kan andas ut! Idag har det varit riktigt mycket folk i butiken. Har inte precis hunnit med någonting mer än att hjälpa kunder. Jättemånga som var ute i sista minuten och skulle köpa studentpresenter så mycket inslagningar har det varit. Stängningen gick jättebra den här gången. Använde ingen fusklapp, utan gjorde allt efter minnet och jag troor att det var rätt ;P Haha.

En del roliga kunder har det varit idag också. En turist som stod och skrattade samtidigt med mig och Nea när vi pratade på svenska om att jag glömt ta med ett spel som Nea skulle låna. Haha. Undrar om hon fattade eller om hon bara skrattade för hon kände sig utanför :) Och så träffade jag en gammal klasskompis till min bror. Kunde först inte placera honom, men när han väl sa vem han var så tänkte man "Jaaa, visst är det han!" :)

Inte mycket att göra nu idag förrutom att ta en snabb dusch och bara ta det lugnt tills valpen kommer hem :) Då blir det gulligull kan jag lova ;D Haha. Antagligen åker kameran fram då också så ni får se lilla tillskottet sen :)


Älskling tog den här bilden på mig igår när vi körde till Malmö. Otroligt att han lyckades få nån bild där jag inte sjunger med i låten :D

O n s d a g - 9 j u n i

Tjoho!
Jag är vaken och taggad för några timmar på jobbet! Brorsan sitter och är sugen på att åka ut till rocken :) Imorgon bitti drar jag ut dit iaf. Sjukt nice ;) Kommer bli en lååång dag. Jag är lite i valet och kvalet om jag ska stanna tills sista spelningen är slut eller inte. Det är Aerosmith som spelar och jag är gaanska sugen på att se dom, de har ju faktiskt en hel hög med goa klassiker i bagaget :) Men så är det det att jag ska öppna butiken på fredag morgon, och stannar jag tills de har spelat klart så kommer jag inte få många timmars sömn...

Hursomhelst! Idag kommer vi att få en ny familjemedlem :) Hade tänkt vänta att berätta tills ikväll, men jag kan inte hålla mig :) Mamma & pappa är just nu påväg till Stockholm för att hämta en liten taxvalp :) Det duger inte med skånska valpar till pappa! Haha. Nej, men ärligt talat så fanns det knappt några taxvalpar häromkring, så pappa började titta lite längre iväg, men till slut så var det de i Stockholm som passade bäst :P De skulle få välja vilken de ville av två tikar som fanns kvar, jättesöta båda två så de har ett svårt val framför sig :)

Nu måste jag gå och göra mig iordning, snart dags för jobb :) Ni som ska in till Sweden Rock, ta det lugnt ;) Och ta med er regnrocken ;)

Vem behöver nyckelskåp liksom?


Sjuuuukt söt nyckelhållare i form av en fågelholk, med en medföljande nyckelring i form av en pippifågel som även är en visselpipa! Hur smart och bra som helst! En sånhär hade jag inte sagt nej till :) Ursöt att ha på väggen innanför dörren :) Finns även i flera färger här.

T i s d a g - 8 j u n i

Hej svejs.
Äntligen har man en stund att sätta sig ner och skriva av sig :) Har varit i Malmö nästan hela dagen. Information och ämnesprov inför antagning till utbildningen jag sökt. Det gick ganska bra, matten var lite jobbig men jag hoppas på det bästa. Nu är det bara att hålla tummarna :)

Efter proven körde vi till Jägersro Center och gick i lite butiker. Älskling köpte nya "jeansshorts" och två snygga t-shirts. Själv hittade jag ingenting. Men en liten mjukglass fick det bli innan hemfärd :)

Det första vi gjorde när vi väl kom hem var att börja disskutera angående Volbeat's spelning i Malmö. Jag har märkt att många var sugna på att åka dit så vi drog ihop några stycken och bokade :) Det fick bli sittplatser denna gången. Första gången någonsin för min del, men det kändes liksom lönt då man inte brukar se så mycket när man har ståplats. T.ex. om det står en tvåmetare framför en :O Hoppas bara att de platser vi fick är bra platser :)

Imorgon är det återigen dags för jobb inne på Liv Interiör :) Skoj! Och sen på torsdag är Sweden Rock för hela slanten! Stone Sour here I come! :D Ska bli sjukt härligt att se dom live igen efter TRE år! Och med min nya fina kamera ska det nog kunna bli några hyffsade bilder också :) Längtar!


Ska bli nice att se Volbeat igen :)

Skoj sätt att förvara hundmaten


Jättetuff matskål och hundmatsförvaring för våra fyrbenta vänner :) Finns också i vitt/lime, och även till katter (då i form av en katt såklart ^^) Lite roligare än vanliga burkar och matskålar :) Kostar 395:- och finns här.

M å n d a g - 7 j u n i

Hej hej.
Nu har jag kommit hem från jobbet. Det var en lugn dag idag, inte sådär jättemycket folk i affären så jag har fått lite gjort i webbshoppen också :) Lagt in fler grejer från Rice bl.a. Man blir så himla glad av deras grejer :)

På tal om glad, måste berätta om en rolig händelse, eller snarare ett par roliga händelser. I fredags när jag jobbade så hade Nea (arbetskompis) på sig en likadan tröja som jag har hemma, inga konstigheter så långt. MEN dagen efter kom jag in i butiken, och det första Nea säger är: "Jag hade tänkt ta på mig den tröjan imorse!". Så vi kom fram till att vi hade två stycken likadana tröjor som vi dessutom båda hade köpt vid samma tillfälle :) SEN, idag när hon kom så bara tittade hon på mig, log och pekade sen på sin egen tröja. Då hade vi lyckats pricka in likadana tröjor HAHA. Nästan iaf, båda hade svart/vit-randig tröja, bara olika modeller. Gud vad vi skrattade :D

Nu ska jag nog ta igen mitt Sims-spelande som inte sparades igår kväll. Skitdator! Tror jag behöver skaffa ett nytt batteri till den. Meeen palla det :P Nu får ni njuta av en bild på mig som jag tog i butiken idag när det var som lugnast. Så kan de se ut :)


Mobba inte blicken haha, sjukt trött i ögonen ^^

Dumma dator!

Nu sitter jag här på mams & paps dator. Min egen har verkligen börjat få spel. Inte nog med att den blir totalt överhettad så fort jag sätter igång Sims, när jag drog ut sladden för att jag skulle flytta in till datarummet med datorn, då dog den! Och jag hade inte sparat spelet :( Dumma dator!

Imorgon är det dags för jobb igen :) Jag fick ner på Maxi idag och shoppa tejp, för den tog slut strax innan stängning igår och så hittade vi ingen ny någonstans! Haha, inte så lätt att veta var saker och ting finns, särskilt inte såna saker, som man inte behöver leta upp så ofta :) Så därför fick jag köra och köpa själv, så vi har tejp tills imorrn :)

Det har blivit jättedålig uppdatering på sistone. Har inte haft någon inspiration att skriva, inget att tipsa om eller nånting :/ Men jag ska försöka att klura ut något att skriva om, det lovar jag :) Förresten, har myggen tittat ut redan? Jag tycker jag har fått en massa kliande "pluppar" lite varstans idag :P Usch, hemska varelser...
Pömsiga Tess :)

S ö n d a g - 6 j u n i

Tjoho!
Idag är det Sveriges Nationaldag, kommer ni att fira? Tror inte att jag ska det, men vi brukar ju aldrig fira det heller :) Förrutom i skolan då man fick hissa flaggan och sjunga nationalsången, men det får man väl inte numera? :O Helt sjukt om ni frågar mig. I sitt eget land om nåt så borde man få sjunga sin nationalsång! De barn som har utländskt ursprung behöver ju inte sjunga med bara? Sen kan de väl få sjunga sitt eget lands nationalsång på deras nationaldag? Ingen som hindrar dem från det? :)

Nej, löjligt är vad det är. Men nog om det. Älsklingen min har kört till Malmö tillsammans med sin bror på lite uppdrag av deras mormor :) Under tiden kanske jag och mamma drar till Sandviken och köper glass :) Haha. Om det nu är tillräckligt varmt? 18 grader är ju inte sådär jättevarmt :P Annars stannar vi nog hemma och solar i trädgården :)

Mini-jämförelse-test

Tjolahopp!
Kommer ni ihåg att jag nämnde något om att göra ett jämförelsetest mellan min nya kamera och den gamla kompaktisen? Jag har inte riiiktigt orkat eller hunnit ta tag i det ordentligt ännu, men jag tog några snabba bilder nyss som iaf visar lite skillnader, så här kommer de :)


Tydligast ser man skillnad på skärpa och färger tycker jag. Kolla bara in bruset vid ISO 1600 på min gamla Ixus! Är ju praktiskt taget inget brus på samma bild med S90:an :) Och skärpan på sista bilden är ju även den mycket bättre på S90:an. Har ännu inte haft möjlighet att testa blixten på min nya lekkamrat, men jag ska försöka komma ihåg det ikväll, så kommer det nog upp fler jämförelsebilder en annan dag :)

F r e d a g - 4 j u n i

Hallo vänner!
Har kommit hem från jobbet nu, det gick hur bra som  helst att öppna butiken och även den övriga tiden gick det bra :) När min jobbarpolare kom så hjälptes vi åt att skylta i fönstret inför Sweden Rock :) Elgitarr och trumma står nu på plats i fönstret tillsammans med en massa svart och vitt och somrigt :) Ännu mer taggad nu, om det är möjligt :)

Imorrn är det jobb igen, men då ska jag stänga istället. Det blir första gången jag gör det själv, gaaah. DET är jag nervös för. Trots att jag har fått hjälpa till vid stängning tidigare så är det ganska nervöst att göra det heelt själv. Hoppas jag har koll på allt!

I övrigt har jag precis avnjutit middag med familjen, och ska snart hoppa in i duschen så jag är klar innan älsklingen kommer :) Jag ska minsann ha shorts på mig imorrn har jag bestämt! Det var helt sjukt varmt i butiken idag, när jag hade jeans på mig! Särskilt när vi stod i skyltfönstret där solen stod på! Så nej, shorts it is! :)

Vad ska ni andra hitta på för skoj ikväll?

Jobba, jobba, jobba :)

God kväll :)
Nu är det snart dags för mig att nanna kudde, imorrn väntar jobb inne på Liv Interiör :) Det är jag som öppnar butiken så jag hoppas att allt ska gå bra, men det gör det nog. Inte så mycket att hålla reda på, måste bara komma ihåg att låsa upp dörren för kunderna klockan 10! ;) Haha.

Jag tänkte att jag skulle ta och jämföra min gamla kompaktkamera med den nya nån dag. Ni vet, ta likadana bilder med de båda kamerorna så man kan se skillnaden. Hade inte det varit skoj att se? Det tycker nog jag iaf :) Hehe. Lär vara ganska stor skillnad. Men först ska jag försöka lära mig alla funktioner i den nya kameran. Som sagt, mycket nytt :)

Mamma & pappa sitter och kikar på valpar på blocket just nu. Tess har verkat så nedstämd sen vi tog bort Ammie, så de har börjat fundera på att skaffa en kompis till henne. Hon har inte rört sin mat sedan Ammie försvann. Den enda mat vi har fått i henne har varit av vår egen, och knappt det emellanåt. Nån gång har hon ätit lite burkmat, men oftast bara nosar hon på det och går iväg. Stackars lilla Tess, hon sörjer nog, och känner sig ensam :/ Hoppas att en ny liten valp får henne på bättre humör :)


Lilla älsklingen <3 (fotad med min nya S90)

The Sims 3: Drömjobb


Nu har jag hunnit provspela nya Sims-expansionen lite, men jag har hunnit testa långt ifrån allt nytt! Det jag har testat är att skaffa tatueringar, stylistyrket, privatdetektivyrket, och liite av nyheterna kring läkaryrket (man kan bl.a. göra hembesök). En del nya möbler har man fått också, och det är ju alltid kul. En kul grej som de också har lagt till på denna expansion är möjligheten att tvätta! Antingen hemma eller på en tvättomat i stan. Det störiga med det är dock att man måste ha en tvättkorg i varenda rum, för annars slänger de bara kläderna på golvet när de byter om! :P

Mycket återstår att testa, t.ex. arkitekt, brandman, uppfinnare, skulptör och spökjägare :) Men det får bli en annan dag tror jag. Min dator är lite överhettad efter cirka 4 timmar av intensivt spelande :) Hade suttit fint med en ny superdator ;) Haha. Så ni vet det ;) Men jag får återkomma om vad jag tyckte om expansionen när jag har testat lite mer. Var faktiskt inte sådär jätte-sims-sugen idag :)

Volbeat kommer till Sverige!

Jaaaaa! Ända sedan jag såg Volbeat på Metaltown förra sommaren (och träffade dom ^^) så har jag längtat efter en chans att få se dom igen, och nu har de gått ut med att de kommer göra inte mindre än tre spelningar i Sverige i höst :) Gissa om jag vill gå? Haha. De kommer spela i Malmö, Göteborg och Stockholm, så jag kommer inte acceptera att inte se dom när de kommer till en stad så pass nära :) Och jag troor att en viss älskling gärna följer med? :)


@ Metaltown, kärlek vid första tonen :)

T o r s d a g - 3 j u n i

Hej svejs vänner!
Jag njuter av min lediga dag i fulla drag (haha rim!). Vädret är underbart, har suttit ute i solen sen kl. 11 med bror och bara glassat! :) Idag fick jag även hem The Sims 3: Drömjobb, tänkte installera det sen efter maten och spela lite :)

Jag har också fått hem min nya kamera idag, var nere och hämtade den på Maxi för en dryg timme sedan och har lekt lite med den. Tar ett tag att lära sig allt, verkar vara en himla massa smarta finesser på den :) Får nog sätta mig ner och läsa instruktionsboken någon dag :) Än så länge har jag inte testat så seriöst, men jag tänkte ändå visa ett bar bilder sålänge :)


H u r r i c a n e

 

En av mina favoritlåtar för tillfället. Synd att jag missar deras spelning på Hultsfred i sommar. Hoppas de kommer tillbaka snart igen :)

i L O V E zebras ^^



Ett badlakan helt i min smak! För nåt år sedan var jag helt galen i zebror, och det sitter fortfarande i :) Jag tycker de är så himla söta! Häftigt att de är randiga sådär av naturen liksom :) Och att deras manar står rätt upp också haha! Naturen är ganska kul ibland :)

Gorgeous dresses


alla tre kommer från H&M, med priser från 99-199kr.

Tycker jeansklänningen är jättesöt, hade gärna provat den :)

Got a little crush ;)


Kolla i HD, annars suttar kvalitén :)

Vilka minnen! Det här var en av mina absoluta favoritlåtar back in the days :)
Lyssna och njut!

Jättehålet svalde huset



Shit alltså! Det här är riktigt läskigt. När ovädret Agatha drog in över Guatemala City orsakade det stor förödelse. Bland annat så öppnades marken och bildade detta gigantiska hål! Man ser ju inte ens botten på det! Undrar hur långt ner det går... Det här påminner mig väldigt mycket om filmen 2012, och hur marken bara öppnade sig.

Och tänk om hålet växer? Hur stort kan det bli egentligen? Kan det svälja en hel stad? Nej, usch, riktigt läskigt är det! Och det sjuka är att detta har hänt tidigare i samma stad! Det hålet var 100m djupt, dubbelt så djupt som Frihetsgudinnan är hög! Man kan ju undra hur de har byggt den där staden om det kan bli stora hål rätt ner i jorden. Jag hade inte vågat bo där iaf, det är en sak som är säker :P

Internet-trubbel

Äntligen fungerar nätet! Sedan jag kom hem vid 11-tiden har jag suttit och väntat, och väntat på att nätet ska fungera. Det har varit "lokala driftstörningar" som de kallade det, i princip hela dagen! Började precis funka igen för en halvtimme sen kanske. Man märker verkligen hur beroende man är av internet när det inte funkar. Har inte haft något att göra, jag satt och spelade Harpan och Röj! Haha.

På jobbet gick det bra, vi blev klara i tid :) Men gud vad ont jag har i benen! Fattar inte vad jag har gjort :P Och trött är man också. Klaga klaga klaga! :D Haha. Men nu är jag iaf ledig i två dagar :) Ska försöka se till och få lite gjort då. Bl.a. ett besök på arbetsförmedlingen ska jag hinna med. Och så ska jag ju spela Sims när expansionspaketet har kommit :)

Och så ska jag nog ta och beställa den där kameran så jag hinner få den innan Sweden Rock med. Kan inte låta bli :)

Hoppas på bättre bilder än såhär med nya kameran :)





RSS 2.0