28/2 - Min födelsedag :)

Yepp, idag fyller lilla jag 22 år! Inte illa va? ;) Gud vad tiden försvinner alltså. Min dag började med grattis från älsklingen <3 Sen fixade han frukost till oss som vi åt tillsammans medan han spelade Heavy Rain :) Jag klarade förresten ut det spelet igår kväll, en dryg timme innan gästerna kom :) Grovt beroendeframkallande, jag vill börja om och testa andra val :)

Sen städade vi undan överallt och duschade och gjorde oss iordning för att köra hem till Bromölla, där det väntade firande med familjen :) Till middag blev det Florens Dumas Dip, eller "Tacogömma" som jag tror att det även kan kallas. Gott! Det var första gången vi gjorde det, och vi gör säkert det igen :)

Nu har vi precis satt oss tillrätta i soffan. Blir nog en film, Bröllopsfotografen kanske, och senare glass med fruktsallad :)


Sämsta bilden men ja, det får ni stå ut med ;P

Tårtbaket



Sa ju att jag och älskling skulle fixa en överraskning till festen. Överraskningen var en Sims-tårta :) Haha. Nu är  jag kanske hur töntig som helst, men det skiter jag i :P Tycker ändå det blev helt okey. Egentligen skulle vi haft blå marsipan som bakgrund, men det sket sig, så vi fick improvisera :) Men god blev den! Vi hade ett lager jordgubbsmouse och ett lager chokladmouse, samma som det är ovanpå. Mums! :)

Och den verkade gå hem hos gästerna också. De kunde inte tro att det var den första tårtan vi hade gjort någonsin :) Det måste ju vara bra betyg? :D

Födelsedagsfest!

Igår hade vi lite fest för lilla mig hemma hos älsklingen i Svängsta. Hur trevligt som helst! Dock är jag liite bakis idag, men det mesta har gått över, är mest seg :P Vill passa på att tacka er som kom! Och tack för en trevlig kväll! :) Här kommer lite bilder från kvällen :)

Julie Verhoeven for H&M

Ni vet hur H&M har gjort en del samarbeten med kända designers på sistone? Nu har de gjort något liknande på Home-avdelningen. Ett samarbete med modeillustratören Julie Verhoeven, som bl.a. jobbat för Mullberry. Kollektionen består av påslakan, kuddfodral och en tygväska och finns att köpa här.

Ganska häftiga faktiskt. Jag älskar ju färg, och dessa är ju verkligen färgklickar :)

Veckans Blogg

Fick precis reda på att jag är en av fem finalister till Veckans blogg här. Skitkul! Så nu får ni gå in och rösta på mig ;) Hehe. Tävlingen avslutas på söndag, alltså min födelsedag :) Hade ju varit en kul present om man vann ;D

Nu blir det Family Guy! :)

Tidig födelsedagspresent

Berättade ju innan att älskling ville ge mig en av presenterna redan idag. Han fick sin vilja igenom och tur var väl det, för vet ni vad som var i paketet? Heavy Rain! Gah! Hade inte en aning att han tänkte köpa det, för jag vet ju hur dyra playstation-spel är, så jag förväntade inte mig att få det. Hade faktiskt tänkt köpa det själv :) Så gissa om jag blev glad :)

Har nu hunnit testa det lite och det är verkligen snyggt gjort! Kontrollerna kan ta ett tag att vänja sig vid, de är ganska speciella. Men man får verkligen bestämma ALLT i spelet. Blir säkert kul att spela om också, och se vad som blir annorlunda med andra val osv. :) Kommer nog spela lite imorrn också tihi :)



Med spelet fick man en lapp som skulle vikas till samma origamifigur som man ser på framsidan. Så medan man installerade lite saker till spelet så hade man instruktioner på teven hur man skulle vika den. Kul idé :)

H e a v y R a i n

Ett spel som både jag och Johan är sjukt sugna på är Heavy Rain, som kom ut igår till PS3. Det är samma utvecklare som har gjort Fahrenheit, ett spel som jag spelade om och om igen för några år sedan, och tyckte att det var hur kul som helst.

Grundprincipen i spelet är densamma i Heavy Rain som i Fahrenheit, dvs. att varje beslut du tar har en effekt på historien. Dock så slutade Fahrenheit likadant hur man än spelade, men vägen dit kunde se olika ut beroende på vilka val man gjorde. Jag hoppas på att hela historien, och även slutet kan ändras beroende på ens val i Heavy Rain. Då har dom verkligen lyckats. Vill ha! :)

In Swingtown again

Hej! Nu sitter jag hos älskling i Svängsta igen. Blev bara en snabbvisit hemma typ. Ska vara här tills på söndag, aka min födelsedag :) Då åker vi hem till Bromölla och firar mig med min familj :) Mysigt värre <3 Men innan dess blir det party :) Älsk och jag ska iväg imorrn och handla ingredienser till nåt smaskigt som vi ska bjuda på :) Vad det blir får bli en överraskning för er som kommer :)

Idag ska vi dock bara ta det lugnt. Ska iväg till Johans kusiner och äta sen, så slipper vi göra mat själva :) Haha. Sen blir det nog bara mys för hela slanten. Älsk ville tvunget ge mig en av presenterna redan idag. Hade han fått sin vilja igenom hade jag redan öppnat det, men jag ville vänta tills ikväll :) Mysigare så tycker jag.

Nu får jag nog gå och hoppa på Johan lite, så han inte somnar ;D Tjing tjong!

L ä n g t a r !

Jag längtar såå tills våren kommer. Det känns som att det har varit vinter hur länge som helst nu, fast det brukar väl iofs vara vinter på min födelsedag, men den måste banne mig ha börjat tidigare? Längtar tills man slipper ha stövlar och tjocka jackor. Och jag längtar tills jag kan inviga min nya skinnjacka, som inte ens är ny längre då jag köpte den i december! Såhär ser den ut:

Nu håller vi alla tummarna tillsammans för att snön smälter till mars! ^^

Beslutsångest



Vilket är snyggast?

Snygga tröjor från Nelly


Visst är de här tröjorna snygga? Gillar stora, mysiga tröjor, och med bältet i midjan blir den lite mer feminin och piffig :) Kostar 249:- och finns här.

Hemma i två dar

Ja då var man hemma igen. Fick ett minst sagt varmt välkomnande av två små vovvar :) Har packat upp och så och nu tänkte jag bara uppdatera lite, eftersom jag varit lite dålig på det de senaste dagarna :)

Igår var om möjligt en ännu segare dag än söndagen. Jag satt och spelade Assassin's Creed II på playstationet, och älskling satt vid datorn och spelade Wow, som vanligt ;P Eller okey, jag spelade liiite Sims också ;) Vi orkade inte göra någon mat så det fick bli hämtmat. Jag själv åt en mozzarella special, mycket god :) Och så lyckades älskling få mig att se nya Star Trek-filmen. Men den var faktiskt inte så dålig som jag trodde att den skulle vara :P Dock så somnade både jag och älsk mot slutet av filmen haha :D Måste ha varit nåt i pizzan ^^

Skulle varit på föreläsning i Karlshamn idag också, men det blev inställt. Skönt! Jag var inte sääärskilt sugen på det idag, är så trött! Blir nog bara lite Sims idag, har kommit in i en sån period nu :)

Dagens låt: Ultranumb



En ny favoritlåt för både mig och älskling. Dessvärre är det typ den enda bra låten som Blue Stahli har gjort. Men man kan ju alltid njuta av denna om och om igen, det har iaf älskling gjort sen han först hörde den. Har gått på högvarv här i helgen :)

Inspiration: Sovrum



Satte ihop ett litet inspirationskollage, med endast IKEA-grejer. Vad tycker ni, snyggt eller fult? ;p

Söndag 21/2

Tjenixen :) Då var det söndag igen, alltid lika segt. Älskling tjatade hela dagen igår om ifall jag visste vad det var för dag idag haha. Det är nämligen bara en vecka kvar till min födelsedag idag :) Känns alltid så konstigt att fylla år, men också kul såklart :)

Dagen har börjat med städning. Medan älskling gick ut och skottade snö och så passade jag på att dammsuga och diska, och till och med städa lite på toan :P Känner mig så sjukt duktig nu haha. Det är ju inte ens mitt hem :) Men jag trivs verkligen inte när det är skitigt omkring mig :P

Vet inte riktigt vad som händer idag. Söndagar är som sagt alltid lika sega, men något måste vi ju hitta på. Är ju inte direkt läge att åka iväg nånstans i det här vädret, så vi stannar nog inne och gör något skoj :)

Vad jag har gjort idag

Hej svejs! Vår dag började riktigt tråkigt idag med diskning och undanplockning från igår. Efter det fick vi i oss lite frukost, och gick en kortkort runda runt kvarteret innan vi bestämde oss för att skita i det. Satan vad halt det var :O Så vi gick hem och skottade istället. Fyfan vilket slit! Fast älskling slet väl mer än mig haha, jag hade bara en spade att skotta med och snön bara fastnade på den så jag sket i det efter ett tag och rev ner snö från min bil istället :P

Nu har vi precis fått lite mat i oss. Det blev kyckling idag igen, vi har såå dålig fantasi :P Fast idag skar vi den i småbitar och stekte med cajunkrydda och hade friterade pommes chateau till :) Blev faktiskt riktigt gott!

I övrigt har både älskling och jag suttit vid datorn idag, han med WoW, och jag med Sims :) Renoverade ett hus till, fast utan att riva väggar och ha mig :) Såhär blev det:


Köket fick ha kvar sin rustika känsla, men det fick bli lite ljusare, vita fönster istället för gråa :)

Matsalen blev jag själv riktigt nöjd med :) Inte mycket mer att säga :P Vad tycks? :)

Mmmm....paj :)

Då har Pierre & Mimmi åkt hem, bara disken som återstår nu, men den tar vi nog hand om imorrn istället :) Är ganska sugen på ett avsnitt Arkiv X innan det är dags för sängen. Kvällen blev lyckad, vi gjorde som sagt kycklingfilé med sån där frusen mix från Findus med bland annat sötpotatis i. Första gången jag åt sötpotatis, tror det var första gången för oss alla, men det var ganska gott :)

Efterrätt hann vi också med, hallon -och blåbärspaj med vit choklad och kokos :) Fast vet inte om det kan kallas paj, men gott är det iaf :) Till och med Pierre som inte ens tycker om kokos (vilket jag inte visste innan jag gjorde pajen) tyckte att den var jättegod och tog till och med om ett par gånger :) Som ni ser på bilden nedan så gick pajen åt så jag tror att alla tyckte den var lika god som jag tycker att den är :)

Nu kallar Mulder & Scully ;) Gonatt och hoppas ni hade en trevlig kväll allihopa, det hade vi iaf :)

Snökaos!

Hej igen! Nu har vi varit iväg och handlat mat till ikväll, det blir kycklingfilé med nån grönsaks- och potatisblandning man gör i ugnen, bearnaisås (stavning?) och vitlöksbaguette :) Pierre och Mimmi kommer hit och äter med oss, och så ska vi titta på hockeyn tydligen *suck*

När vi körde hem från Karlshamn var det världens snöoväder! Kunde knappt se vägen framför mig, men vi kom helskinnade iaf :) Fast sen kunde jag inte komma uppför backen, bilen bara körde fast för mig :( Så älskling fick ta över igen HAHA. Ibland känner man sig hopplös, men jag hatar den backen alltså! Får panik på den, vill inte ens köra upp för den, men nu när det är så mycket snö på vägen så går det inte parkera där jag brukar :(

Nu ska jag spela lite Sims innan det är dags att göra sig iordning inför kvällen. Vi får väl bege oss ut och skotta innan Pierre & Mimmi kommer också, så deras bil kommer in :) Hoppas ni alla får en underbar fredag, se till att mysa inomhus nu, tända lite ljus och sådär :)


Jag & Rocky på pulkatur en lite mindre snöig dag än denna :)

Sicket oflyt?

Hejsan alla kära läsare ;P Sitter nu i Svängsta hos älskling. Såhär tidigt har jag nog aldrig kört till honom innan :P Men när jag kom hit så stod en stor tankbil och blockerade vägen, och de bor på en återvändsgränd så jag hade ingen chans att komma förbi heller. Så jag fick ringa till älsklingen, som sa att jag kunde köra runt och komma "uppifrån", eller hur man ska förklara det. Där brukar det finnas en bom så man inte kan köra där men den var som tur var öppen så jag kunde komma in där. Men backningen fick älsk ta hand om :P Rakt bakåt går bra, men jag är verkligen usel på att fickparkera och sånt där :P
Vet inte vad som händer idag. Antagligen får vi köra till affären och handla lite. Blir myskväll här hemma, hela hans familj är nämligen bortrest så vi har huset för oss själva :) Mysigt! :)

Sims-renovering: badrummen

Även idag har jag fastnat framför datorn och The Sims. Har faktiskt börjat spela med familjer som jag inte själv har gjort, mest för att renovera deras hus, men sen har jag liksom fastnat :) Har spelat mycket med en kille som bodde hemma hos sina föräldrar, men så drog han iväg på en resa till Frankrike, och där träffade han sitt livs kärlek ;) Så hon fick följa med honom hem, och nu bor de i ett litet charmigt hus vid havet och åker med jämna mellanrum tillbaka till Frankrike :) Men nog om det, jag tänkte visa ett badrummen i mitt renoveringsobjekt. Inga före-bilder här, men det är ju faktiskt resultatet som är det viktiga :)



Så vad tycker ni, vilket badrum blev snyggast? :)

Härliga minnen :)

Sitter och kollar igenom mina gamla bilder på hårddisken. Har bilder ända sen 2004 där, fast jag borde ha fler, vet inte vart de har tagit vägen... Iallafall, hur kul är det inte att titta på gamla foton och minnas tiden som var? Tycker det är hur mysigt som helst, särskilt när man hittar bilder på mig och älsklingen, waay back. Vi har ju varit tillsammans i snart 3 ½ år! Tänk vad tiden går!

Denna bilden tyckte jag var ganska kul :) Haha. Ser ut som jag stör älsklingen mitt i spelet ^^ Och så hade jag ju piercing i läppen också på den tiden. Detta var 2007, när vi bodde i Helsingborg :)

Sims-renovering: sovrummen

Fastnade framför spelet idag och renoverade klart hela huset, men tänkte bara visa sovrummen ikväll.

FÖRE                                                                                                                    EFTER

Första sovrummet fick bli master bedroom, för mamman och minstingen.
Andra sovrummet blev pojkrum till minstingen när han växt upp :)
Tredje sovrummet delade jag av så det blev två små rum för tvillingarna, ett killrum och ett tjejrum :)

Snyggt eller? :)

Sov för länge igen >.<

Hejsan hoppsan alla glada! Hur är humöret idag? Själv är jag ganska seg, sov alldeles för länge. Jag har kommit från mina dygnsrutiner på sistone. Fastnar vid teven om nätterna och tittar på Seinfeld :P Innan gick jag och la mig vid 12 och upp vid 9. Nu somnar jag nog inte förrän halv 2-2 och idag gick jag inte upp förrän 11 :O Man känner i kroppen att det blir för mycket. Usch usch.

Dagen kommer nog spenderas framför datorn, med The Sims :) Är rejält sugen på att fortsätta med min renovering :) Ville egentligen spelat igår, men det blev ingen tid för det då jag höll på med mitt rum till halv 7 på kvällen, och efter det duschade jag och sen var tevekvällen ett faktum :P Men idag ska jag ta tag i det, orkar nog inte göra nåt annat heller haha.

Nu: Tandborstning ;D

Sims-renovering: köket



Här har jag byggt om lite. Det första jag gjorde var att avgränsa med en hall. Tyckte hela det rummet var för stort och avlångt. Sen ändrade  jag om lite i köksdelen, det fick bli ett L-kök, inte så stort, men iaf större än det var innan :) Grönt och turkost fick bli accentfärger, och så flyttade jag även in vardagsrummet i den delen som tidigare hade matplatsen. Ganska snyggt va? ;)

Klart, till slut!



Äntligen är jag klar på rummet! Fått väck både bokhyllan och kartongen som nya teven låg i, och min mysfåtölj har fått sin alldeles egna hörna bredvid sängen där bokhyllan stod. Känns mycket luftigare nu :) Och skönt att få bort allt skräp :)

Dock har jag inte blivit av med alla grejer än, de står i hörnet under spegeln och väntar på att flyttas till sina respektive slutmål ;P Kanske fixar det imorrn, nu ska jag bara ta det lugnt! Är ju min tv-kväll idag, med Bygglov, House och Lie to me :)

Storstädning

Hej hå! Är i full färd med att städa på mitt rum. Nu när jag har fått bort teven så är det inte mycket som står i vägen för att jag ska få bort den hemska bokhyllan :P Har ägnat förmiddagen åt att tömma den och lägga ner saker som ska sparas i en låda, slängt en massa saker som inte används, lagt resten i kassar som ska köras till second hand-affären. Känns bättre än att bara slänga det. Lyckas de sälja det där så går ju pengarna till något bra :)

Sen är det ju bara problemet med stereon jag har kvar. Kan inte förmå mig att sälja den, kan ju faktiskt komma till användning i ett sovrum eller så kanske :) Hursomhelst är den inte så gammal heller, så jag får väl behålla den ett tag till. Funderar på att köpa en till hylla nästa gång vi är på IKEA där den kan stå. Men tills dess får den väl stå på golvet eller nåt :S

Nu får jag nog återgå till städandet om man ska bli klar nån gång :)

Sims-renovering på G

Det här inlägget skulle publicerats igår om inte blogg.se hade cpat :/

Nämnde ju igår att jag blev sugen på Sims. Det var när jag läste Lily's blogg som jag blev sugen, då hon har börjat renovera ett hus i Sims, och jag själv brukar göra likadant, fast jag bygger om helt ;P Tycker bara det är tråkigt att göra "skalet" på huset och trädgården. Insidan är ju skitkul :) Så här är huset jag kommer renovera :)



Ganska modernt stuk på huset och det kommer jag bevara och förstärka. Ni ser ju själva att inredningen inte är den modernaste :) Sen är ju trädgården helt awesome :P Så den gör jag nog inte mycket med. Kanske altanen får ett lyft bara. Kan bli kul att se förvandlingen kanske? :)

Undan ska det gå!

Då var TV:n såld :) Bara nån timme efter jag lagt upp annonsen ringde en man och ville köpa gamla tjockisen. Ytterliggare nån timme senare kom de och hämtade den :) Snabbt och bra! Nu är det bara dvd:n kvar.

Har även städat ut lite i garderoben. Det har legat högar av kläder på golvet inne i garderoben, som jag lagt undan eller bara slängt in där av någon annan anledning. Så jag tog tag i det och rensade ut allt och sorterade i högar vilket jag skulle spara, skänka, sälja. Har nämligen en hel hög med kläder som är använda aldrig eller bara en gång. Får se om jag orkar ta tag i det och sälja det :P Just nu är det iaf prioritet på att sälja dvd-spelaren och få bort hyllan från rummet så jag får lite ordning därnere. Får lite smått panik på hur det ser ut just nu :)

Funderar på att spela lite Sims ikväll. Var ett bra tag sen jag spelade nu faktiskt. Är lite sugen på att renovera :) Isåfall sitter jag nog här vid teven, så jag kan slötitta på tv samtidigt ;)

Vilka är snyggast?



Sitter här i valet och kvalet och kan inte bestämma mig för vilken färg på dessa jeansleggings som är snyggast! Vill gärna beställa ett par, men vilket liksom? Så nu frågar jag helt enkelt er därute, vilken färg tycker DU är bäst?

Måndag igen

Hej kära vänner, idag är det måndag åter igen och min dag började kl. 8 imorse för ovanlighetens skull. Skulle nämligen in till Karlshamn på möte med min coach och praktikplats. Det gick bra, kommer nog bli skoj :) Men det är ju ett tag till..

För övrigt har jag precis lagt in annons på min gamla TV och även DVD-spelaren. Den var för bred för min "nya" bokhylla så den får säljas den med. Numera kollar på på dvd genom antingen mitt ps2 eller datorn. Inte riktigt lika bra kanske, då jag måste gå upp och stänga av dessa när jag tittat klart. I motsats till DVD:n där det bara var att trycka av den med fjärrkontrollen. Men men :)

Funderar även starkt på att göra mig av med lite gamla väskor. Har ju alldeles för många som jag inte ens använder! Däremot så skulle jag inte satsa mitt liv på att jag kan tjäna något på dem, tygväskor som dem är. Misstänker att skinnväskor är mer eftertraktat :) Kanske blir att slänga dem eller skänka till någon second hand-affär kanske ;P


Tre av mina gamla väskor som ska bort.

Natthumor

Scrubs är en av mina favoritserier, precis som för många andra. Faktum är att jag tror att alla jag känner tycker Scrubs är kul :) Hursomhelst, ville bara bjuda på detta klipp där Carla försöker verka lika nyförälskad som JD och hans flickvän, men Turk fattar inte riktigt :)

Alla Hjärtans Dag

Idag är det Alla hjärtans dag och jag vaknade upp bredvid min älskling :) Men han var tvungen att köra hem ganska tidigt :( Så nu sitter jag själv på alla hjärtans dag :( Tråkigt. Önskar att vi hade haft egen lägenhet. Då hade vi bara kunnat mysa hela dagen :) Hur firar/firade ni andra alla hjärtans dag? :)


Bilden är från förra året, dagen efter alla hjärtans dag. Vi var inte tillsammans på alla hjärtans dag förra året heller, då han bodde i Helsingborg då och något annat kom i vägen. Men jag åkte dit dagen efter så myste vi med film och popcorn :)

Älskar dig babe ;)

Paket från Bluebox :)

Hej svejs! Fick ett paket i brevlådan idag, ett blått sådant, och det betyder att det kommer från Bluebox :) Haha. Eller det kan betyda det iaf. Hursomhelst, tänkte bara visa lite snabbt innehållet i paketet :)

Två läppglans i form av små cupcakes :) Hur söta som helst, kostar 29:-/st, men det är inte mycket i dom tyvärr. Men jag var tvungen att ha dom iaf, så söta :)

Sen köpte jag även spelet "Jag har aldrig" i kortform. Tycker det kan vara ganska kul att spela på fest, och ett kul sätt att lära känna varandra på :) Och för mig som har såå dålig fantasi är det ju perfekt att ha meningar färdiga :) Kostar 99:-. Länk till Bluebox här.

Fina Tess


Två bilder jag tog idag på Tess. Hon är så fin :) Tycker det är lite kul att hon blundar lite halvt med ena ögat på andra bilden, ser ut som hon flörtar ;D Haha. På första bilden sitter hon uppe på ryggstödet på fåtöljen och väntar på att brorsan ska komma innanför dörren :P Så fort hon hör att någon är på ingång så sätter hon sig spikrak och tittar både ut och mot dörren, så hon inte ska missa nåt :) Sötisen!

Ni kanske ser att bilderna är olika i hörnen. Det är för att jag precis lärde mig ytterliggare ett sätt att göra runda hörn :P Första bilden är gjord med quick mask-verktyget. Också väldigt enkelt, men hörnen är ju inte lika runda som de blev med "min" metod, men det går kanske att göra :) Jag får forska i det där :)

Photoshop-tips!

Har precis lärt mig ett enkelt sätt att göra rundade hörn i Photoshop. Helt själv lärde jag mig också. Älskling har visat mig ett annat sätt innan som jag tyckte var väldans krångligt. Så testade jag lite idag och kom på ett annat mycket enklare sätt :)

1. Du markerar ett område på bilden, det får inte vara hela bilden, men några pixlar emellan iaf.

2. Gå in under Select -> Refine edge. Det viktiga är att Contrast ska stå på 100%, annars blir inte hörnen så skarpa. Sen är det bara att leka med Radius och Feather för att få till hörnen precis så som du vill ha dom.

3. När du är nöjd trycker du på OK. Bilden kommer inte se ut som du har valt än, men klipper du ut markeringen och gör hela bakgrunden vit, och sedan klistrar in bilden igen så får du snygga runda hörn :) Enkelt!

Billiga boxar



Ni kommer kanske ihåg att jag tipsade om serien Californication för ett tag sedan? Nu finns de att köpa sjukt billigt på CDON. Bara 149:- för säsong 1, och 169:- för säsong 2! Det är verkligen billigt för en så bra serie! Enormt underhållande! Klicka här för att komma till boxarna (och ni kan även se en trailer för serien) :)

Det där med coaching

Hej hopp!

Vaknade för ungefär 1½ timme sen, sjukt! Bara för jag satt uppe och tittade på How I met your mother & Seinfeld... *suck* Men nu är jag vaken iaf, och solen skiner så jag är lite halvsugen på att gå en runda med systemkameran. Det är ju så fint med snö, även om jag börjar så smått att tröttna på den...

Men innan jag går ut så måste jag nog faktiskt ringa lite samtal. Min jobbcoach tycker ju att jag ska ha inte bara en eller två, utan TRE praktiker. Grejen är såhär, att jag har en bestämd praktikplats hos Hemtex i Karlshamn som börjar i slutet av mars. Eftersom det är ganska länge dit så ville hon att jag skulle skaffa en till och vara på innan dess. Så jag pratade med en annan affär, även där var det i mars de kunde tänka sig att ta in mig. Så nu måste jag lika förbannat ringa till ytterliggare en! Visst är det bra att komma ut och testa på, men hallå? Är det verkligen nödvändigt med TRE stycken? Hoppas jag får jobb på någon av dom, annars.... ja, då rycker jag väl mitt hår eller nåt :P

Dagens lärdom

Igår lärde jag mig att Nöttryffel faktiskt ÄR god, trots att jag alltid har trott att den inte är det. Jag har liksom fått den uppfattningen att det var nötter i den. Jag menar, den heter ju faktiskt nöttryffel. Så igår så tänkte jag att jag skulle smaka den ändå, och upptäckte att den var skitgod, rent ut sagt! Tänk vad jag har missat under alla dessa år! Varför sa ingen nåt? :O

Min tv-tablå



Har ni hört om den nya tv-tablå-siten Kolla.tv? Där kan du göra din egen personliga tv-tablå för veckans alla dagar, och på så vis enkelt hålla reda på alla dina favoritprogram bara genom att gå in på startsidan. Med andra ord har du tablån bara ett knapptryck bort (om du lägger länken i bokmärkesfältet iaf) :)

Här är mina tablåer för måndag-onsdag. Så med andra ord, jag är försenad till Halv åtta hos mig! Fast det är ju iofs ganska enkelt att hålla reda på när det sänds ^^

edit: såg att jag råkade kopiera torsdagens tablå istället för onsdag, sorry :)

Tips: Sköna underkläder



De här trosorna från Pieces är bland de skönaste trosorna jag har köpt. Jag har själv tre par, men skulle lätt kunna köpa många fler, de är så otroligt sköna! Och snygga! :) Mjuk kant också, inte alls som Björn Borg-trosor som faktiskt är lite "styva" i kanten. Dessutom är de ju mycket billigare än Björn Borg-trosor. Bara 59:-/st här.

Jag vill ha:



En sån här klocka vill jag ha i min lägenhet sen :) Tycker den är skithäftig, blev kär i den förra året när jag hade min praktik på Bromölla Möbelaffär. Det är också där bilden är tagen :) Tror att det blir en runda dit i helgen faktiskt, är lite sugen på det :) Ska visa älskling hurdan soffa jag vill att vi ska ha sen också haha :P Jag vill  nämligen ha en tygsoffa, medan han vill ha en i skinn :) Vi får väl se vem som får sin vilja igenom när det väl sker :)

Lägenhetsvisit

Hej svejs alla härliga människor därute!

Har precis kommit hem från Karlshamn, där jag i vanlig ordning var på möte med min jobbcoach. Mycket givande *not*. Efter det mötte älskling upp mig utanför och så körde vi tillsammans till Emma & Robin för att kolla in deras nya lägenhet :) Jag har redan varit där en gång, fast det var innan det var färdigbyggt. De har nämligen flyttat in i en helt nybyggd tvåa i Karlshamn :) Shit så härligt! Golvvärme hade de också, så himla skönt om fossingarna :) Efter husesyn satt vi och snackade om allt från resor till rymdraketer och fotboll ;P Haha. Trevligt :)

Har även fixat till designen, de sista smågrejerna, med hjälp av älsklingen. Tack sötis! Du bäst :) Så nu ska allt funka som det ska :) Om inte så får ni meddela det så jag kan fixa det ;)

Det får bli en bild på älskade Nova idag. Började tänka mycket på henne när vi var hemma hos Robin & Emma. De har nämligen fyra katter! Och då blir jag påmind om vår lilla gullekise. Saknar dig! <3

Äntligen!

Nu ligger nya designen uppe. Visst blev den snygg? ;) Grönt är ju min favoritfärg, och så känns det mer vårigt tycker jag minsann :)

Dock så är det lite småfel som jag håller på att pilla med nu, ska väl inte ta så värst lång tid att fixa med hjälp av älsklingen :)

Ny design?

Tjenamors! Sitter och pillar med en ny design. Älskling har hjälpt mig med början och så, hela uppbyggnaden, och nu sitter jag och leker med själva designen :) Hoppas det blir bra, och att jag lyckas få in den på blogg.se när den väl är klar :P Men det lär ta ett tag så ni får nog hålla till godo med den gamla designen så länge.

Och förresten, glöm inte att prenumerera på bloglovin ;) Har flyttat upp knappen så den är mer lättillgänglig :)

Kalasoutfit

Idag kör jag till Svängsta, kalas ikväll för älsklings moster och kusin :) Såhär är jag klädd för det :) Top till tå i H&M :)



Tröja: H&M 149:- ny
Gammalt grått inne: H&M
Jeansleggings: H&M 149:- nya

Mys med Tess

Gokväll .) Ligger i sängen med Tess och myser. Vi ska snart sova, tror Tess vill sova direkt faktiskt. Hon såg lite besviken ut när jag tog fram tangentbordet ^^ Hon hoppades nog på att få krypa tätt intill och mysa :) Jag älskar den hunden alltså. Älskar ju Ammie också, men Tess är så himla mysig på alla sätt, man kan inte annat än avguda henne :) Önskar nästan att jag kunde ta med henne när jag och älskling flyttar men hon är ju faktiskt mammas och pappas hund :) Vi får ta och skaffa oss en egen liten vovsing :) Skulle inte kunna leva utan hundar, dom är så speciella :) Verkligen en vän för livet :) Och jag tror inte alls på det vissa säger att hunden bara stannar hos en för man ger den mat. Om man behandlar hunden väl och älskar den som en familjemedlem så tror jag, eller jag vet, att man får lika mycket tillbaka :)

Nej, nu ska vi bädda ner oss och titta på lite tv innan vi somnar :) Sov gott!

Nya skooor :)



Tjenis! Igår kom älskling hit. Vi var i skoaffären och köpte skorna jag hade kollat in från Peperoni. Sjukt snygga tycker jag. Dock ingen som höll med mig här hemma :( Ser ut som Converse med tunn sula, fast dessa är beige, som ni kanske kan se :) Och så är det inte tyg utan mer skinnliknande, gillar det! Kostade bara strax under 200:-, vilket är helt galet billigt! Ordinarie pris var 400:-. Finns även i tyg, och de kostar 300:-, ville haft såna också men jag lovade mamma att bara köpa ett par ;P HAHA. Kom ju fram till att jag har ganska många par skor :)

Tisdag 2/2 23:24

Hejsvan svejsan mitt herrskap! Nu börjar klockan bli mycket, snart dags att nanna, men jag ville bara kika in och uppdatera lite först :) Har inte hänt så värst mycket idag, inte i närheten av vad som borde ha hänt, om man säger så. Jag känner att jag är lite overksam just nu...inte så bra kanske...

Älskling skulle kommit idag men sen blev det ju snöoväder så han får komma imorgon istället. Kanske kan bli en runda till skoaffären då? :) Jag är ganska sugen på ett par Peperoni-sneakers som jag provade för några månader sen :) Låg faktiskt och räknade hur många skor jag har igår när jag inte kunde sova (haha, istället för att räkna får) och jag kom fram till att jag har mellan 15-20 par skor, beroende på om man räknar med alla slags skor, som gummistövlar och sånt :P Men ändå, ganska sjukt! Och jag ser ändå inte mig själv som en skogalen person, men kanske är jag det ändå? Haha. Hur många skor har ni?

Det blev förövrigt ganska mycket tv-tittande idag. Började vid sextiden med Förkväll, sen slog jag över och tittade på Seinfeld, efter det slog jag över igen och tittade på Halv åtta hos mig, sen var det Bygglov, efter det House och sist Lie to me. Det är en ganska bra serie faktiskt, synd att de har flyttat den till tv4+ bara... Men men, vi avslutar med ett klipp från kvällens Bygglov :) Gonatt!

Inspiration: Vardagsrum



Gjorde precis det här kollaget (är nybörjare på att göra kollage så gnäll inte ;P) men vet inte vad jag tycker själv. Personligen så är jag lite smått kär i tv-bänken, som kommer från ILVA, och i soffbordet från IKEA, men jag är inte så säker om de passar ihop. Ser inte ut som samma färg, men det är kanske inget man tänker på när det står en tv på bänken? :)

Soffan kommer från Furninova, som gör sjukt fina soffor :) Något sånt vill jag ha sen i min lägenhet :) Fast antagligen en mörkare, grå eller svart... Mattan är en rya från Em, också något som jag vill ha själv sen ^^ Men ja, vad tycker ni? Passar det ihop, eller ser det bara ut som pannkaka? :P

Mamma fick ett ryck

Haha, iförmiddags när jag skulle köra till Karlshamn kom mamma ut med kameran i högsta hugg och tog kort när jag borstade av bilen. Titta så snyggt det blev ;P

Snuskiga låtar

Haha, här kommer ett totalt onödigt men ganska kul inlägg. Lyssnade på Darren Hayes tidigare, och han är ju ganska duktig på att sjunga snusk ;P Haha. Nej men, Insatiable har väl alla hört ;) Men den jag lyssnade på är en annan, som heter Dirty, och den kan ni lyssna på härunder :) Plus ett gäng andra snuskiga låtar ;) Vilken gillar DU mest? ;)



Darren Hayes - Dirty (många snygga bilder i den här videon om ni är på det humöret) ;) HAHA


Seether - FMLYHM (Fuck Me Like You Hate Me)


Genitortures - I Touch Myself


Nickelback - S.E.X


Justin Timberlake - Sexy Back




RSS 2.0