Daughtry - Used to

En bra låt helt enkelt :) Ha en trevlig Valborg allihop! :)

Boksäsong :)

Hej vänner!

Idag är det Valborg, har fortfarande inga planer för kvällen, men vi stannar nog bara hemma om det inte finns någon brasa att titta på. Mamma & jag var i affären tidigare och köpte med oss en fin ananas som vi tänkte grilla på grillpannan och ha glass till :) Mumma!

Sitter förövrigt och funderar på att beställa lite böcker från cdon. Brukar ju bli en del läsande under sommarmånaderna, så man får ju bunkra upp :) Läser ju för tillfället Shutter Island som faktiskt är riktigt bra. Så den lär jag läsa ut innan sommarjobbet börjar, och därför behöver jag nån mer :)

Synd är det att inte den femte Dexter-boken kommer förrän efter sommaren. De andra fyra läste jag allihopa förra året, de gick åt som smör :) Riktigt bra böcker, kan knappt bärga mig! Förrutom de fyra läste jag även Marley & jag, Sex & the city samt Danny-boy & kärleken. Alla bra böcker! :)


Bok 3, 2 & 4 i serien. Äger inte bok 1 än, vill egentligen ha den i samma utgåva som de ovan. Alla dessa är på engelska :)

Something for my jewelry



Jag hade inte tackat nej till ett fint smycketräd som detta från Åhléns. Just nu har jag mina halsband hängande på krokar på sovrumsdörren, och armbanden ligger instängda i en korg på min "skönhetshylla", likaså de få ringar jag har. Dock tror jag inte att ett smycketräd ligger så högt i min prioritering just nu, men sen, när man har sin egna lägenhet, vill jag ha ett! :)

Sötnöt!


Trött?

Såå snyyygg!



Klickade för en stund sedan hem den här underbaringen. Visst är den snygg? Gillar verkligen båda färgerna skarpt, men det fick bli den svarta den här gången eftersom jag redan har tre stycken bruna väskor i ungefär den storleken. Därmed inte sagt att jag hade tackat nej till den bruna! :) Me looove!

Valborgsfirande?

Imorgon är det Valborg, vilket brukar betyda en del firande för många. Vet inte själv vad jag & älsklingen ska göra, såvitt jag vet är det ingen majbrasa i Bromölla, eller så har jag bara missat det. Förra året var det iaf ingen majbrasa här så papsen och jag cyklade till Råby och tittade istället. Inte så jätteskoj. Hoppas det blir bättre iår :) Vad ska ni andra ha för er på Valborg? :)


Förra årets majbrasa i Råby.

T o r s d a g - 2 9 a p r i l

Hej alla godingar!

Äntligen har jag fått tag på presenten till min kära bror! Igår när jag var i affären så hade de inte fått in den, så jag fick köra dit idag igen. Som tur var så hade de fått in den idag, så nu blir nog brorsan glad :) Och lilla Tess fyller ju också år idag! Ska ge henne en stooor kram och lite extra godis :)

För övrigt vet jag faktiskt inte vad som händer idag. Kanske spela lite Sims 3 sen, det var ett bra tag sen nu. Om bara lite mer än en månad kommer expansionen Drömjobb också. Funderar på om jag ska förhandsboka den kanske.. Vill ha den iaf :)

Och förresten, min brumbrum gick igenom besiktningen :) Fast med nöd och näppe, det fick vara 30% skillnad mellan höger & vänster broms, min bil har 26-27% :) Är riktigt sugen på att köpa en Ford Focus och slippa slänga pengar på min söta lilla skrothög :)

En bild från The Sims 3: Drömjobb :)


Jelene bakar!


Testade det här receptet som jag hittade i ICA-förlagets Kokbok idag, men gjorde lite ändringar. I orginalreceptet fanns dragon, vilket jag inte tyckte luktade gott så jag skippade det. Kanske kan man prova nån annan krydda istället? Skulle även varit svarta oliver egentligen, men gröna är ju såå mycket godare så jag tog det :) Man kan även byta ut oliverna mot pressade vitlöksklyftor så får man ett mjukt och gott vitlöksbröd :) Ska testa det nästa gång!

Färg, färg, färg!


Jag bara äälskaar färg, som de trogna läsarna säkert redan vet ;) Därför är det ju inte så konstigt att jag är helt förälskad i de här underbara sakerna från danska Rice. Melaminskedar i olika glada färger är ju toppen, och jag har faktiskt själv något liknande, fast med längre skaft, från Åhlens, men dessa hade inte heller suttit fel :)

Cupcake-skedarna är bara hur söta som helst, tycker ni inte? :) Kul att lägga fram när man bjuder sina goa vänner på muffins eller annat gottis :) Alla dessa sakerna hittar ni på Bluebox, men snart blir även Liv Interiör återförsäljare av Rice! :)

T i s d a g - 2 7 a p r i l

Oj vad jag har hunnit med mycket idag! På jobbet alltså. Det ska vara kampanj nu fram till den 1:a maj på vissa varor, bl.a. på kuddfodral och gardiner från Serholt :) Så jag har redigerat bilder och lagt in nya produkter i webbshopen, satt ihop ett nyhetsbrev och skickat ut (Liv Interiörs första riktiga btw! ^^), varit i butiken och hjälpt kunder och lagt in bilder från butiken i våran facebook-grupp :) Stortrivs med mitt jobb! :)

När jag kom hem började jag med att limma fast nitarna som trillat av från både min sjal och t-shirt. Trillade av en nit från sjalen redan innan jag hunnit använda den, och två smånitar trillade av t-shirten i tvätten, men nu sitter de där de ska igen :)

Nu tänkte jag bara ta det lugnt och kika runt lite på nätet, imorrn måste jag upp tidigt och köra till bilbesiktningen för efterkontrollen. Och så måste jag köpa en present till käre bror som fyller år på torsdag :)


Två födelsedagsgrisar - både Tess och bror fyller år på torsdag :)

Älskade Ammie

Idag är det en sorgens dag. Klockan halv 10 kom mamma in på mitt rum cch berättade att vi skulle till veterinären med Ammie klockan 11, för att ta bort henne. Hon har varit dålig länge, inte precis ätit något på runt 2 veckor. Kanske fått i henne någon bit pålägg eller så, men hon har absolut inte rört sin egen mat. Vågar nästan påstå att hon på slutet bara vägde runt 6kg, och tidigare, när hon var frisk, vägde hon runt 11kg. Stackars lilla Ammie :(

Det var första gången jag var med vid en avlivning (hatar det ordet), och det var självklart jobbigt :( Men jag är ändå glad att jag var med och kunde ta farväl. Fick aldrig det med Ante, och han var "min" hund, och det tycker jag är hemskt :( Nu ska Ammie få vila bredvid sin bror, och slippa lida mer. Nu har du det bra gumman <3

Två älsklingar <3


Maha! Jag lyckades få en bild till på älsklingen och Tessen tillsammans! Det här är en relativt ovanlig syn faktiskt men jag uppskattar de få tillfällen jag får se det :) Tess älskar J och blir jätteglad varje gång han kommer hit :) Gullegrisar :)

Ser ni förresten den söta scarfsen Tess har på sig? ;) hihi. Det är dock de enda "kläder" jag tar på henne. Gillar inte hur man klär ut hundar i alla möjliga utstyrslar, tycker att en hund ska få vara en hund! :)

Presenten från tjejerna på Hemtex


Lovade ju er bilder på presenten jag fick av Hemtex-tjejerna som tack för min praktiktid hos dem, så ja, här är den! Tre jättesöta ljuslyktor som går att hänga eller ha stående på bordet + 16 värmeljus i 4 härliga vårfärger :)

Jättefint är det, tack så mycket tjejer! :) Jag hade en kanonbra månad hos er, och trivdes sjukt bra vill jag lova! :)

Årets första grillning!

Här kommer lite bilder från grillningen igår. Gott med grillat såhär när våren smyger sig på. Behagligt väder var det, förrutom när solen försvann bak träden, då blev det riktigt kallt faktiskt. Men alltid trevligt att träffa vänner, även om jag inte kände hälften av de som var på festen :)

Grabbarna fick sköta grillen som vanligt :)

Älskling är en cooling ;) Till höger ser ni våra fina fjärilskotletter, mycket goda! :)

Grillvärden själv med gaffeln i högsta hugg :)

Det är vår i luften!

Hej svejs!
Har varit i Karlshamn idag i det sköna vädret. Besökte tjejerna på Hemtex, som minsann hade en present som låg och väntade på mig :) Inte vad jag hade förväntat mig precis, blev jätteförvånad! :) I paketet låg det tre jättesöta lyktor och värmeljus i massa mysiga färger :) Visar när jag kommit hem till Bromölla igen, antingen imorrn eller på måndag :)

Snart ska vi bege oss till Mörrum för grillning. Var och köpte potatissallad och fjärilskotletter (tror jag det hette) som ligger på marinering as we speak ;) Aldrig smakat det innan så det ska bli spännande. Än så länge håller vädret i sig också så det blir nog en trevlig kväll :)

Älskling har inga bilder på den här datorn, men jag ska försöka ta lite bilder från grillfesten och ladda upp senare ikväll :)

Älsklings-Ante <3


Vad jag saknar dig Ante-bobben! Goare hund får man leta efter :)

F r e d a g - 2 3 a p r i l

Denna veckan har gått ganska långsamt, har inte haft så mycket att göra, till skillnad från i förra veckan när man fortfarande hade praktiken att gå till varje dag :) Denna veckan har jag bara jobbat tisdag, tråkigt. Vill jobba meer :)

Men nu är det iaf helg, och den inleds med att älskling kommer hit ikväll :) Imorrn ska lilla bilen min lämnas på reparation och sen bär det av till Svängsta och grillfest i Mörrum :) Mys! Hoppas det blir fint väder :) På söndag hoppas jag också på fint väder för då ska älskling spela match, och jag ska titta på :P Kan ju inte säga att jag är så värst road av att titta på fotboll men man får väl offra sig nån gång :)


Senast jag var och tittade när älsk spelade - förra sommaren :) Nr 17 i gult <3

Sötaste Tess


Älskade sötnos :)

Sommar & Sol!


Idag har solen tittat fram titt som tätt under dagen och jag har legat i uterummet och gassat i värmen :) Utomhus är det fortfarande kyligt, men tänk, snart, om kanske bara några veckor, kan man ut och njuta av solen och vårvädret i lätta plagg igen :)

Kikade in på IKEA's hemsida en runda och hittade bland andra den här underbara bilden! Gud vad skönt det ser ut att sitta där och läsa en bok eller dricka ett glas kallt iste :) Eller bara njuta av utsikten och värmen! Härliga sommar, och härliga IKEA! :)

Läskeblask


Hemma hos mormor&morfar i somras :)

Vita sandaler :)


Såhär ser de vita sandalerna ut. Betalade bara 150kr för dem (iochmed man får 50% rabatt på ena paret när man köper två ^^) Jag är verkligen såå himla nöjd med de här sandalerna. Nitar, flätat, lagom många remmar och en liiten klack :) Dessutom sitter de som en smäck på foten! Loving them! :)

Dagens lärdom

Idag lärde jag mig att min pappa är Hulken! Istället för att lossa på bulten så drog han av den.

Så kan man också göra.

Ford Focus


En sån här brumbrum hade inte suttit fel minsann! Började fundera redan förra sommaren på att byta min bil mot en sån här. För det första är jag trött på att bara ha 3 dörrar. Iofs så är det inte ofta det åker mer än 1 person med mig, men ändå, 5 dörrar är ju faktiskt mer praktiskt :) För det andra så är ju denna bra mycket snyggare än min gamla Escort :)

Så känner ni någon som vill sälja en fin liten Focus så säg till ;)

Färdig för dagen!

Hej vänner!

Nu har jag precis lagt ifrån mig mitt arbete och ska sätta mig framför teven och kolla på The Good Wife :) Jobbade 10-14 inne i butiken, fotade och kom överens med chefen hur allt skulle se ut och fick även ha hand om butiken medans Madde var på lunch :)

Sen åkte jag hem och åt lite nudlar innan jag begav mig in till Krstd för att byta skorna jag ångrade mig om igår :) Det gick jättebra så nu har jag både de svarta och vita sandalerna, grrryymt snygga må jag säga! :) Visar imorrn. Tyckte det kändes onödigt att ha åkt in till stan bara för att byta skorna, så jag svängde inom Elgiganten där jag hittade OBH Nordicas Volumaster (som jag har funderat på köpa) på kampanjpris för 399:- :) Jag slog till!

Badrumsrenovering


Här är mammas och pappas nyrenoverade badrum som pappa har gjort själv. Tycker det blev himla läckert :) Både väggen med spegeln och "nästa" vägg är i grått kakel, och de andra två är i vitt. Möblerna kommer från Skånska Byggvaror.

Jag har inte själv testat badrummet än, men det lär ske inom en snar framtid. De har även planer på att renovera det andra badrummet på nedervåningen. Det behövs verkligen! Fast där ska de nog ha bara vitt och svart :)

Skopunkten <3

Var en liten runda in till Krstd idag med Ida-mannen :) Skoj skoj! Jag var på jakt efter ett par snygga sandaler till våren och sommaren och det var precis vad jag hittade också! :) Jag älskar Skopunkten, de har så mycket fina skor, och till helt överkomliga priser :) Fick med mig både sandalerna och ett par vita ballerinas hem, fast jag tror jag åker in och byter dem en annan dag, för jag ångrade mig när jag kom hem :/ Haha så typiskt mig, stod och velade hur länge som helst i affären innan jag tog dom, så ångrar jag mig direkt när jag kommer hem! Dåligt...

Träffade även på min gamla handledare Annika från Bromölla Möbelaffär! Jätteskoj! Jag såg inte ens henne först, fast att hon stod framför mig i kön :) Hon hade minsann färgat håret också så det var ju inte så konstigt att jag inte såg henne först :) Shit vad längesen man träffade henne! Det är ju över ett år sedan jag hade praktiken där och efter det har jag knappt träffat henne så det minsann riktigt kul att se henne :D


Såhär ser mina nya sandaler ut :) 299kr hos Skopunkten.

Experiment


Gjorde ett litet experiment idag efter jag hade duschat. Jag tänkte "undrar hur mitt hår ser ut om jag varken handdukstorkar, borstar eller fönar det?". Så det enda jag gjorde var att krama ur så mycket vatten som det bara gick ur håret efter duschen och sen rörde jag inte det, förrutom att separera lockarna lite för att det inte skulle ta så lång tid att torka.

Och ja, så här blev det. Första bilden är direkt efter duschen och andra bilden är det nästan helt torrt. Hade nog varit finare om inte håret varit så slitet :P Dock gillar jag inte när luggen är lockig så den fick gå en omgång med plattången :)

Måns-kisen

En bild från i somras, älsklingens familjs kise :)

Dags att köpa studentklänning?


För många är det hög tid att börja leta studentkläder, och för er som vill ha det klassiska stuket med vitt så har Gina Tricot jättemånga fina klänningar!

Själv hade jag en jättetråkig trikåklänning när jag tog studenten. Antar att jag var för sent ute för jag hittade verkligen ingen snygg klänning :/ Men för er andra som tar studenten iår finns det iaf mycket att välja på :) Iaf om ni ger er ut i god tid ;)

För ett år sedan...

Jag, precis som många andra, hade tidigare bilddagbok (jag har fortfarande kontot kvar men jag laddar inte upp några bilder längre) För det är ju faktiskt ganska kul att gå in och kolla bakåt i arkivet på bilderna. Det gjorde jag nu, för att se vad jag hade för mig för ett år sedan :)

Och svaret är att jag var i Linköping! :) Hälsade på min goa vän Felicia och hennes grabb :) Nu har vi inte träffats sen i julas, så jag börjar sakna mitt "kärleksbarn" :) Tråkigt att hon ska bo så långt iväg, men kärlek är ju om något en bra anledning att flytta iaf :)

Här är en bild från vårt besök :)

Nytt från H&M


Häromdagen damp det ner ett litet paket från H&M i brevlådan. I det låg bland annat den här gröna skönheten. Har suktat efter den länge och funderat om jag verkligen skulle bli nöjd med den. Till slut beställde jag den och jag kan ju säga att jag blev inte missnöjd :) Härligaste färgen och riktigt skön i modellen, sådär lagom lång att ha till leggings också :)

Den kostar 149:- och finns även i vit, gråbrun och mörklila.

S ö n d a g

Gud vad jag har varit dålig med uppdatering på sistone. Och sjukt dålig på att lägga upp bilder! Har bara inte blivit så att jag har tagit fram kameran. Men det borde jag kanske ha gjort igår kväll, då jag och älsklingen min gjorde friterad banan :D Mycket spännande, första gången vi provade att göra det själva. Jag har knappt ens smakat det innan, bara en liten bit som jag fick smaka av älskling när vi åt på resturang en gång då jag själv var för mätt för att beställa efterrätt :)

Hursomhelst så blev det ett helt okey resultat. Vi gjorde även en apelsinsås till, men den var inte nåt speciellt faktiskt. Nästa gång tar vi nog ett annat recept på sås :)

Skönt väder är det idag med. Eller det var iaf innan. Mamsen och jag satt på framsidan och solade :) Nu har dock solen gått i moln lite men Tess ligger troget och väntar på att den ska komma tillbaka :)


Såhär kan det se ut när lilla Tess ligger och solar :)

Helg!

Hej vänner!

Jag kom inte upp fullt så tidigt som jag hade tänkt mig idag. Ställde klockan på 8 men kom inte upp förrän halv 10! Haha. Var sjukt trött. Men jag hann ändå ner till AF och fick en signatur på min ersättningslapp :)

Sen var det dags för jobb. Jobbade 12-18, men fick hjälpa till med stängningen vilket tog lite extra tid så halv 7 var jag påväg hem igen. Jättekul att jag får lära mig så mycket så tidigt :) Fick också lära mig hur man lägger in nya varor i systemet. Muchos trevligt ;P

Sitter nu och väntar på älsklingen min. Tror det blir en riktig myskväll vid teven med gottis. Jag är ganska sugen på Coca Cola, men jag tror inte vi har någon hemma så man kanske skulle köra och köpa?

Vad har ni för skoj för er ikväll/i helgen? :)

T o r s d a g

Då var man hemma igen. Idag har vi haft fullt upp med att bygga om butiken så tiden har gått fort. Oväntat slut fick dagen när min chef ringde och ville att jag skulle jobba imorrn. Jättekul att man får komma in och jobba ju, samtidigt så betyder det att jag missar min sista dag på Hemtex, vilket är lite tråkigt. Men pengar är pengar, och det väger ändå tyngst :) Haha.

Så med anledning av detta har jag alltså sovmorgon imorrn, börjar inte förräns 12. Kan vara skönt, men jag funderar på att ändå gå upp ganska tidigt eftersom jag snart har två månaders outbetald ersättning från Försäkringskassan, då jag inte har hunnit med, eller orkat åka till AF och få påskrift :P Känns som det är dags att ta tag i det :)

Skulle gått på bio men...

Hello my friends! :)

Har precis avnjutit en utsökt måltid i form av chili con carne-rester. Får äta rester typ varje dag nu när jag "jobbar", lite tråkigt, men så är det. Blir nog bara att ta det lugnt resten av kvällen, ska hoppa in i duschen snart och få på mig mysbyxorna :)

Skulle egentligen gått på bio ikväll, Clash of the Titans har premiär, men jag fick precis reda på att älsklings bror hade bokat de sämsta biljetterna. Haha. Näst längst fram, och det kostar 120kr att se den, så jag tänkte att "Nae, det är liite väl dyrt för så dåliga platser". Så både jag och brorsan skippar det.

Istället så kommer kanske älsklingen hit medans de andra är på bion :) Myyys!

Tips: Billig soffa!


Här kommer ett nytt sofftips. För ett tag sedan tipsade jag om hela sex stycken billiga soffor, alla från IKEA. Och nu har det kommit in ännu en vrålsnygg soffa som kostar, hör och häpna, ynka 4495:-! Finns med flera olika klädslar till varierande priser mellan 3995 - 5995 kr. Dock tycker jag att denna är bland de snyggaste :)

Här hittar du soffan.

T i s d a g

Hej kära vänner!

Den här dagen har jag varit i Sölvesborg igen, ni kommer väl ihåg mitt lilla extrajobb? Det funkar bra såhär långt, så idag fick jag faktiskt lära mig kassan så jag kan hoppa in i butiken också i framtiden, om det skulle bli så :) Har fotat ganska mycket, och lagt upp nya produkter på webbshoppen så ta en titt ;) Mycket fint!

Imorrn blir det en ny dag på Hemtex, är ju inne på sista veckan nu. Jag har blandade känslor angående det. Dels så är det ju skönt att slippa pendla, hade inte klarat att jobba permanent så långt hemifrån. Inte på heltid iaf, då hade man nog flyttat. Och dels så trivs jag ju så bra där så jag vill inte lämna Hemtex! :) Haha.

På tal om att trivas bra. Jag bjuder på en härlig sommarbild på två blekfisar som jobbat hela sommaren på ett pappersbruk, mig och min goa vän Amelie. Bilden är från i somras när vi var på Burlöv. Gud, vad vi handlade! Haha.

Söta salt-och pepparkar


Kolla in de här urgulliga salt-och pepparkaren från Koziol. Hur söta? Finns både att köpa med trädet för 299:-, och utan för 155:-. Du hittar dem bl.a. hos Bluebox.

S ö n d a g

Hej hopp! Sitter hemma hos älsklingen nu. Vi väntar på ett svar från P&M, som vi tänkte våldgästa lite senare om de är hemma :) Kalaset igår var trevligt. Älskling och jag spelade poker med hans bror och kusin med tändstickor och tandpetare som insats haha! Deras pokerväska var nämligen hemma hos kusinerna och vi orkade inte hämta den :) Jag vann en omgång woohoo! Älsk blev lite sur ;D Haha så dålig förlorare är han :D

Imorrn börjar jag sista veckan på Hemtex. Känns lite sorgligt ändå. Jag trivs verkligen bra där, alla är så snälla och trevliga :) Nästan så man skulle vilja stanna kvar längre :P

Bli resereporter för en vecka!


Hos Solresor kan du just nu tävla om att bli deras resereporter för en vecka. Jag tvekade inte att anmäla mig, eftersom jag verkligen längtar efter sol och värme, och dessutom är ju fotografering och att skriva stora intressen för mig :)

Vad du behöver för att vara med och tävla är:
En egen laptop
En digitalkamera
En blogg


Nu hoppas jag på att bli den lyckliga utvalda ^^ hihi.

Max Factor Second Skin Foundation


Här kommer ett tips från mig till Er. Det handlar om Max Factor Second Skin Foundation, som jag har använt nu i ett antal månader och jag är såå himla nöjd med den, så jag kände att jag bara måste dela med mig av detta :)

Det som den här foundationen gör är att täcka ojämnheter i huden och jämna ut hudtonen, utan att det syns att du har foundation på! Den smälter in i din normala hudfärg, vilket gör den väldigt lätt att applicera, inga skarvar här inte :) Låter det för bra för att vara sant? Det är det inte :) Det här är verkligen den bästa foundationen jag har testat! Okey jag har inte testat så jättemånga, men ingen annan som jag har testat har jag blivit helt nöjd med.

Jag använder personligen färgen Natural, tror det är den ljusaste, men som sagt så smälter den in i hudfärgen, därför finns det inte så många olika färger att välja på. Ja, det var mitt tips till Er :)

Nu är det helg!

Skönt det ska bli med lite helg nu. Både jag & Lyona var sjukt trötta de sista timmarna idag. Kände mig dessutom dålig ett tag, men så hittade jag några esberitox i väskan som jag knaprade på så sen mådde jag bättre :)

Träffade älsklingen på lunchen, och även hans kompis Johan, som jag inte har träffat på gaanska länge, så det var kul :) Och så träffade jag mina fastrar också :) Haha, träffade typ ALLA idag ;D

Och älsklings present kom idag också så jag ska slå mig ner och slå in den strax tänkte jag :) Tror han blir glad :) Kommer köra till honom imorrn så det blir nog dålig uppdatering i helgen, men det får ni allt leva med ;) Haha.

Nu ska jag chilla med mamma :)

Shutter Island


Det var ett tag sedan jag läste nu, böcker alltså. I somras läste jag ganska mycket, hela året faktiskt. Tror jag läste SJU böcker förra året! Problemet nu har varit att jag inte har hittat någon bok som verkar intressant nog att läsa, men så hittade jag denna för några dagar sedan. Kan ju faktiskt vara ganska bra, när den dessutom har blivit filmatiserad av Martin Scorcese! Jag hoppas iaf att den är tillräckligt bra för att jag ska förbli lässugen :)

Någon som har annat tips på en bra bok? :)

Nya linnet


Det efterfrågades vilket linne det var jag hade köpt på H&M häromdan, så jag tog några snabba bilder precis för att visa. Visst är det snyggt? :) Något genomskinligt, men det gör inte så mycket.

Kostar ynka 99:-, och jag tror faktiskt att de har fått in fler nu så skynda er innan de tar slut igen! :)

Ska jag köpa?


Det här snygga bäddsetet har jag haft ögonen på under en längre tid. Nästan sedan jag började på Hemtex faktiskt. Och nu reas det ut för 199:-/set (ord. 349:-), och jag är såå sjukt sugen på att köpa det, trots att jag inte direkt behöver nya bäddset. Så vad tycker ni, ska jag slå till? Det är satin till det, så bra kvalitet kan man ju räkna med :)

Förövrigt så är detta ett av bäddseten jag bäddade med i skyltfönstret idag. Käääär! <3

Lill-lördag :)

Hej vänner!

Nu är jag hemma från Karlshamn. Dagarna är långa, men idag har det gått snabbt :) Jag har stått och strykt påslakan halva dagen eller nåt haha! Och sen fick jag belöningen när det var dags att bädda upp sängen i skyltfönstret :) Brukar inte vara så kul att bädda sängen hemma, men i butik är det en annan sak, och så kommer kunder och säger att det är såå fint det man gör och då blir man så glad :) Så bor ni Karlshamn kan ni gå till Hemtex och beskåda mitt verk ;)

Nu sitter jag framför teven och käkar lasagne samtidigt som katten Gustaf är på teve :) Roligt sammanträffande haha! Efter maten tänkte jag gå ut och putsa mina bilrutor med fönsterputs. Ser ju knappt ut när solen står på!

Ja just det! Jag var inne på H&M också en runda (farligt, farligt). Skulle egentligen bara ha bytt bikiniöverdelen jag köpte häromdan, men det blev två nya köp också! Linnet som jag har tänkt beställa hur länge som helst, som bara tar slut hela tiden! Det hittade jag :) LYCKA! Haha. Tillochmed tjejen i kassan kommenterade linnet. "Åh, har vi fått in dom linnena igen? De tar slut hela tiden, men de är såå fina!" :) Och så blev det lite trosor också som är bra & ha :)

Äntligen Hemma 6/4

Såg ni Äntligen Hemma ikväll? Jimmy är såå duktig! Han kan verkligen inredning :) Brukar gilla det mesta som han gör. Just det här rummet var väldigt mycket IKEA, och jag gillar ju IKEA :)


Mattan verkar så himla härlig! Tänk er vad mjuk den lär vara mot fötterna om morgonen :) Mmmm....


Vad tycker ni? Inspirerande?

Tips: Gör dina LP-skivor till konst


Såhär snyggt kan det se ut om du ramar in dina gamla LP-skivor med Art Vinyl's LP-ramar. Visst är det häftigt!? Och har du inga LP-skivor så kan man ju alltid fynda några snygga på Tradera eller loppis :)

De här ramarna finns bl.a. på Ginza, och kostar 395:- för 1 eller 995:- för 3 :) Finns både i vit och svart. Det...är nice :)

Drömmar om Grekland

Jag har suttit här nu i ett par dagar och kollat runt på olika resebolag, och jag vill verkligen till Grekland! Allting verkar så himla fint där, kulturen, byggnader, god mat, härliga stränder, härliga människor :) Jag har bestämt mig, jag ska till Grekland! Nu gäller det bara att övertala älsklingen min :) *flört flört*

Under tiden kan man ju alltid njuta av alla vackra bilder :) Alla dessa kommer från fritidsresor.se

Tog till saxen...


Vågade äntligen prova på att klippa i mina jeans. De här jeansen hade jag en dag på praktiken i veckan och de bara kasade och kändes allmänt pösiga hela dagen så jag bestämde mig för att det iaf inte är någon förlust om det skulle gå fel när jag klipper i dem.

Dock så räknade jag inte med att de blir mindre i benen när man viker upp så de sitter liite tajt men jag får väl gå ner i vikt eller nåt :P Vad tycker ni, blev de snyggare som shorts?

Snusktunnelbanan!


Haha, detta var den roligaste musmattan jag sett på länge! Stockholms tunnelbanesystem, fast med nya snuskiga namn :) Eller vad sägs om Tekniska Bögskolan (Tekniska Högskolan) eller Liljedolmen (Liljeholmen). Haha, både jag och pappa skrattade högt när vi läste :D

Vill du själv ha en snuskig musmatta finns den att köpa här för 125kr.

Snyggaste hundmatskålen


Haha, visst är den härlig, hundmatskålen från italienska Alessi :) Rostfri insida, vilket är jättebra då det är lätt att hålla rent. Och den gröna är ju bara helt underbar i färgen! Jag älskar ju grönt som ni kanske vet :) Sötaste vovven uppepå locket också. Ja vad finns det att inte tycka om med den här matskålen? :) Kostar 525kr, vilket iofs är lite dyrt men design kostar ju självklart mer. Finns även i färgerna rött och svart, och kan köpas här.

Häftigt diskställ


Hur grymt är inte detta diskstället? En härligt grön gräsmatta att torka sin disk på, vårigare eller somrigare än såhär blir det inte :) Kostar 250kr och finns här.

Glad Påsk!


Ja nu är påsken här! Mamma har påskpyntat här hemma så fint :) I bilden till höger ser ni löparen jag köpte med mig hem igår. Den är dock mer gul på riktigt, riktigt härlig färg :) Arrangemanget i glaset gjorde faktiskt jag förra året, mamma hade sparat den sån ^^ haha. Kycklingarna har bror placerat ut, ser ni hur den ena tittar lömskt runt hörnet? :) haha.

Glad påsk på er!

T o r s d a g

Hejsan svejsan!

Sista arbetsdagen för veckan är avklarad, nu är det långhelg som gäller! Kom hem runt halv 7-7 och då var det pizza som stod på schemat. Nu har vi precis satt oss tillrätta i soffan och slagit på en film, Luftslottet som sprängdes. Länge sen man såg de andra delarna nu, hoppas jag kommer ihåg något!

Idag fick jag med mig ett par påskgula löpare hem. Billigt blev det! 2 för 1, som jag nämnde tidigare :) Den ena får mamma :) Nu ska jag inte vara på Hemtex förrän på onsdag nästa vecka! Känns lite konstigt, när man är van att vara där nästan varje dag annars :P

Nej, nu måste jag kolla på filmen så jag inte missar för mycket ;)




RSS 2.0