Ferrari-naglar

Hejsan hoppsan! Sitter hos älsklingen och målar naglarna. Rött ska det vara ikväll! :) Eller, jag väntar på att ena handen ska torka så jag kan måla den andra :P Det är inte det lättaste att skriva med en hand, men det går iaf ganska snabbt, och än har jag inte skrivit fel nånstans :P Man kanske skulle börja skriva med en hand? Haha.

Iaf, vi kommer dra bort till Pierre & Mimmi vid 6-7-tiden och sen blir det väl att börja på efterrätten direkt. Den ska nämligen stå i kylen i 4 timmar! Fan vad gott det kommer bli :) Mumma! Vi gör inget avancerat dock. Det orkar vi inte :P På nyår ska man ha kul, inte stå och slava i köket! :)

Nu tror jag att jag kan måla andra handen. Vi hörs igen nästa år! ;)

Nyårsfirande i Svängsta

Hej hopp! Idag bär det av mot Svängsta där älsklingen och jag ska fira nyår med Pierre & Mimmi :) Det kommer bli trerätters middag och såklart kommer pojkarna skjuta raketer :) Själv tittar jag hellre på, känns säkrare så, haha. Fast man vet aldrig, förra året välte älsklings ena raket och for iväg rakt emot oss, så alla fick springa. Kunde gått illa, men som tur var blev ingen skadad :)

Vad ska ni andra göra på nyår? :)



Det här är vår "going-away-gift" som Pierre & Mimmi ska få. Det är en vinflaska, om ni inte ser det :) Jag vågar skriva det för jag tror inte de vet om min blogg :) Jag är stolt över mig själv som lyckats slå in en vinflaska ändå. Jag lärde mig på tv hur man skulle göra :) Men jag modifierade lite, på tv gjorde de ingen spets neråt, men jag tyckte det blev ganska häftigt :) Fast det var faktiskt mammas idé ;D

Snyggaste skinnjackan



Bästa köpet idag är denna ursnygga skinnjackan från Cubus. Har letat ett tag efter en riktigt snygg skinnjacka. Vill inte ha för mycket detaljer, utan bara en klassisk, snygg skinnjacka som de ska se ut! Och idag hittade jag den :) 499kr kostade den, och det är ju inte så farligt heller :) Jag är helnöjd faktiskt.

Här kommer ett klipp! :)



Haha, här är mitt och Nicoles nyhetsinslag som jag nämnde i senaste inlägget, kommer nog ladda upp de andra senare :)

Nostalgikväll

Sitter och pratar med min holländske vän Anne på msn. Han hade en video som jag & Nicole gjorde i gymnasiet som han skickade. Jag spelar en av "huvudrollerna", som husmor :) Min kusin Malin har också en huvudroll. Det är en reklamvideo där vi gör reklam för Abslide, ni vet den där maskinen som man rullar fram och tillbaka på, som ska ge såna fantastiska magmuskler (ironi) :) Sjukt kul att se såna gamla filmer :D

Så efter att ha sett den sprang jag ner på mitt rum och letade upp lite annat skoj från mediatiden :P Hittade en cd med tre videos, den första var vår musikvideo till Lemon Tree, såå ful haha. Den andra var vårt reportage om hur de skulle göra om vår idrottshall till ett lärarrum med jacuzzi, bar och casino. HAHA. Och den tredje var reklamen som Anne skickade också :)

Sen hittade jag även en cd med några ljudspår från vårt radioprogram Stereo! Fan vad dålig jag var på att intervjua! Haha. Låter helt uttråkad :D Nicole var jätteduktig, låter entusiastisk, och verkar verkligen tycka att det är hur intressant som helst! :P

Jag borde lägga in dessa videos på youtube så ni kan få se dom, för de är så dåliga så det är kul! :D HAHA.

Dagens låt: A Warrior's Call



Volbeat's nya låt som de gjort tillsammans med danske boxaren Mikkel Kessler. Tror han ska använda den som intro när han kommer in i boxarringen :P
Lyssna och njut :)

H&M's vårkollektion är här! :)



Jag har ju redan förhandsbokat från H&M's vårkatalog som jag fick tidigt i höstas, och väntar spänt på att grejerna ska komma, bör dimpa ner i Januari :) Men jag blev ändå nyfiken på kollektionen nu när den lanserades på nätet också, för det brukar ju komma lite nyheter som inte fanns med i förhandskatalogen och bara en snabb titt på hemsidan bevisade detta! Här har jag gjort ett litet kollage med fyra godbitar som jag kanske kaanske ska ha ;)

Vad säger ni? Är det inte härligt med vårmode?! :)

Heldag med Sims

Hej alla. Idag har jag inte gjort ett skit förrutom att spela Sims :) Okey, jag har faktiskt varit iväg med insamlingen, och så har jag varit på systembolaget och inhandlat dricka till nyår :) Och så var jag ju faktiskt en runda inom apoteket och köpte lite saker till mamma också :) Fan med folk det var där! Blev rädd att det skulle vara lika mycket folk på systembolaget, men där var det helt folktomt! Skönt :)

Så sen dess har jag suttit fastklistrad här. Jag är inne på femte generationen av den första familjen jag gjorde i Sims 3. Det började med Guy och Lucy Fierce, som fick barnen Anthony och Carla. Anthony gifte sig med sin tonårskärlek Denize och de skaffade hela fem barn, alla flickor! Sen blev de vuxna en efter en. Första dottern, Bonnie (som faktiskt har en tvillingsyster som heter Becca) fick upp ögonen för Zeb, som var gift med Allis, men det var inget hinder för Bonnie! De har nu sex döttrar! Än så länge har jag bara lyckats att få en pojke i den här släkten, och det är Beccas son Tobias :P Invecklat? Det är inte ens hela storyn ;)

Dagens klipp: Calle i björnkostym



HAHA, skrattade som fan när jag såg detta klippet! :D Det är kul när folk bjuder på sig själva. Försöker att vara sån jag också. Livet blir så mycket roligare då! :)

Barnpassning



Har blivit en del barnpassning på sistone. Häromdan var det Rocky, och idag fick jag hjälpa Malin att passa Albin & Viktor. Fast Viktor hade redan gått och lagt sig, så det blev bara att passa Albin. Lite lugnare så :)

Vi blev även tvungna att byta blöja, första gången för mig WOHO! Haha. Usch så äckligt. Jag blir helt spyfärdig av sånt. Samma sak är det om någon av hundarna spyr inomhus och man måste torka upp det. Jag kan inte titta på det, för då börjar det komma upp för mig med! HAHA. Äckligt som fan. Men Malin och jag hjälptes åt, teamwork! Första gången Malin bytte bajsblöja också, och hon har samma problem som mig med sånt så ni kan ju tänka er! :P Men det gick bra, ingen som spydde :) Haha.

Vinterbild


Här kommer en bild från min och Malins vinterpromenad med Rocky. Han har precis fått åka pulka nerför den lilla backen ni ser i bakgrunden, vilket han inte visade nån reaktion alls på. Så får han en snöboll och skiner upp direkt! :) Bilden är tagen av Malin :)

Julfirandet i bilder


Svärfar med mobilkameran i högsta hugg :P Och svärmor var tomte :P

Det var en del klappar att dela ut :)

Mattias fick coca-cola och kondomer HAHA.

Julaftonsoutfit



Topp: Nelly
Glansiga leggings: Jazpi
Tomteluva: Eko :)
Halsband: Maxi
Klocka: Ur&Penn
Armband: Gåva från brorsan :)

God Jul!

Hej allihopa och God Jul på er! Vi är mitt emellan firanden just nu. Har redan hunnit med både julklappsutdelning och julmat, eftersom pappa skulle jobba klockan två idag, så vi fick ta allting innan dess. Nu smälter vi maten och väntar på Kalle Anka, och efter det bär det av till Karlshamn för firande med Johans släkt :) Tänkte redan nu bjuda på ett par bilder.



Här, vårt julbord med massa gottit :) Fast jag äter inte så mycket på julbordet faktiskt. Lite brunkål, en ägghalva, några köttbullar och ett par prinskorvar och nån bit sill bara, sen är jag mätt! Men gott är det!



Här ser ni mina julklappar. Jag har nog varit gaaanska snäll iår. Men jag tror mamma & pappa hade varit snällast, de fick också många paket :) Lite ful bakgrund här haha :P Kommer fler, förhoppningsvis lite roligare bilder senare eller imorrn, vi får se hur sent det blir :)

Återigen, en riktigt god jul till alla! :)

Ny familjemedlem



Den här tomten är det nya tillskottet i familjen. Mamma har redan köpt två stycken som står på vardagsrumsgolvet. Och nu var de på rea, så jag fick en jag också :) Vet inte vad vi ska kalla honom än, någon som har ett bra förslag? ;)

Nu har "Julene" varit i farten igen ^^



Fattar ni skämtet? HAHA. Ja nu har jag varit i farten och bakat igen! Gjorde julkola igen, fast enligt ett annat recept, som jag har lånat härifrån. Det blev goda, men ganska kladdiga kolor, men jag hoppas på att de inte är lika kladdiga efter att ha stått i kyla ett tag :) Det var ett helvete att få loss dom från pappret, men kan tänka mig att det också löser sig med kyla, men jag hade inget tålamod ;)

Underhållning



Haha, det här är kanske inte kul för folk som inte gillar Stone Sour, men iaf, här kommer en julsång från Corey & Roy! :)

Dan före dopparedan :)

Hej alla! Har precis kommit hem efter en runda i vintervädret med min kusin Malin och hennes brors pojk Rocky. Han fick åka pulka nerför den lilla backen vid skolan, men han var inte särskilt road :P Så jag gav honom en snöboll och den tyckte han var jätterolig! :) Sen började vi gå hemåt för att lämna Rocky hos sin mamma, och så somnade han på vägen med snöbollen i handen :) Sjukt söt :)

Just nu sitter jag och försöker värma upp mina ben igen. Är ensam hemma ett tag, både mor & far jobbar och bror & älsklingen är på bio och ser Avatar. Blir kanske lite Sims? :) Är nog faktiskt sugen på det idag...

Julkort från vänner :)



Titta vilka fina julkort jag har fått iår :) Synd bara att jag själv totalt glömde bort det där med julkort och inte har skickat några. Först när jag fick det vänstra på bilden, som är från Sabina och Jocke så kom jag på det. Då var det ännu inte försent så jag hann faktiskt posta ett till dom med vanlig post :) Sen fick jag ett till idag, från min kära Felicia och hennes Jimmy, uppe i Linköping! Jättefina kort båda två! Tack så hemskt mycket, och tusen gånger förlåt för att jag glömde bort att skicka! Det ska bli bättring till nästa jul, jag looovar! Ska skriva upp det i min almanacka direkt! :)

Skivrecension: Calle Kristiansson


Hungry Heart:
musiken är konstig ibland. Men sången sitter där den ska :) Dock bättre när han körde den i Idol. Calle live=bäst :)

Are you gonna go my way?: denna låten gjorde han ju riktigt bra i Idol, och den håller måttet även på skiva.

Here I go again: låter bra, men inte så mycket ös som det kunde ha varit. Men jag tror jag gillar den här versionen...låter dock inte riktigt som han brukar göra på den här låten.

Bad day: Gillar inte precis denna låten, har tröttnat på den, men gillade väl aldrig den riktigt heller. Men ska jag säga något så får jag väl säga att Calle gör den ganska bra. Lite konstiga bakgrundsljud tycker jag.

With a little help from my friends:
låter ungefär som den gjorde live=bra :)

It's not unusual: helt okey, ingen personlig favoritlåt, men han gör den bra iaf.

Jumping Jack Flash: vilken go röst han har! älskar raspet han får i rösten när han sjunger denna låten :)

Highway to Hell: han gör den nog bättre på skivan än han gjorde i Idol. Men det var ju också ett av hans första uppträdanden i Idol. Men den är bra iaf.

To be with you: låter uppspeedad, hade velat ha ett långsammare tempo. Backupsångaren låter inte bra tyvärr :/ Den var MYCKET bättre live!

Your song:
texten känns inte helt hundra, han sjöng den bättre live, kanske för att hans mamma var där ;) Konstigt tempo i sången ibland.

Walking in Memphis: samma version som är med på Idolskivan. Den är bra, men tycker den låter konstigt i början, men efter det är den skitbra! :D

Sammanfattning: Calles debutskiva ska vara en samling av de 11 bästa låtarna från hans Idolresa. Håller den vad den lovar? Ja, alla låtar jag hoppades skulle vara med, finns med, förrutom Rock 'n roll och Someone new, men den kan man ju förstå var svårt att få ihop med Mariette. Men rock 'n roll saknar jag, den gjorde han sjuukt bra i finalen. Men de låtar som är med, är överlag bra. Calles insats är iaf bra, sen kan jag tycka att producenterna har arrangerat musiken och sånt lite dåligt på vissa låtar. För mycket krusiduller, Calle är bäst när han får vara just Calle, och inget mer :)

Skivan släpps den 23/12, alltså imorrn :)

Då har man träffat idolerna med ;P

Lyckades ta mig hem från Kristianstad med hjälp av min snälla bror :) Fyfan vad kallt! Men man får offra sig lite ju ;) Har varit och sett Calle och Erik, samt träffat dom! Fast jag sa inget till Erik haha! Glömde helt bort honom, den stackarn. Calle var lika bra live som han var på tv, fast det var ju iofs live där också, fast man satt hemma i soffan och såg det. Köpte Calles skiva också och sitter och lyssnar på den nu. Kanske slänger upp en kort recension av den imorrn, när jag har hunnit lyssna mer än en gång :) Tänkte bjuda på lite bilder från kvällen, så här kommer de:


Erik uppträdde med två låtar, 18 and life och Is it true? :)

Calle sjöng tre låtar, Free fallin, Hungry Heart och Walking in Memphis.

Och så sjöng de vinnarlåten Higher tillsammans :) (inte på den här bilden dock)

Calle blev utnämnd till ambassadör för Kristianstad, kul!

Och så träffade jag Calle och fick min skiva signerad och fick ta den här fina bilden ;) Han var lika trevlig som han verkar vara, go kille ;P

Dagens ord

Pappa: Är ni såna där, hangarounds?
Jag: Va? Vad för nåt?
Pappa: Nej, vad heter det?
Jag: Menar du groupies?
Pappa: Ja! Så heter det.

Haha! Hangarounds istället för groupies, det var likt ^^

2012



Igår kväll såg vi filmen 2012. Har velat se den länge nu, men det har inte blivit av, förräns igår då :)

Filmen var bra, sjukt snygga effekter, det såg jätteverkligt ut! Storyn var klart den typiska amerikanska, lite halvt tårdrypande, hjältesagan som vi är vana vid att se. Men den var bra. Bra skådisar, kul med Woody Harrelson i birollen som den galna killen som faktiskt vet vad som ska hända och inte är rädd! Det är nästan så jag blev rädd när jag såg allt som hände och med tanken i bakhuvudet att mayaindianerna faktiskt har förutspått att detta ska hända!

Helt klart sevärd film, och jag ger den 7/10  i betyg :)

Chokladkola!



Idag har jag bakat lite. Det blev chokladkola, med mjölkchoklad istället för mörk choklad. Blev helt okey, men nästa gång provar jag nog med mörk istället eftersom jag älskar det! :) Vill nån prova att göra det så är receptet här:

50 g smör
3 dl vispgrädde
3 dl strösocker
1 dl ljus sirap
100 g mörk choklad

Gör så här:
Smält smöret i en tjockbottnad gryta. Tillsätt grädde, socker och sirap. Koka utan lock, rör om då och då. Kolan är klar när termometern visar 124° eller när smeten håller kulprovet: Häll några droppar av smeten i iskallt vatten och rulla till en kula som ska vara seg till hård. Koktid ca 20 min i en vid gryta eller ca 30 min i en gryta med mindre botten. Ta grytan från värmen. Hacka chokladen och rör ner den i smeten. Rör tills den har smält. Häll upp smeten i en form klädd med smörpapper ca 20 x 20 cm. Låt den kallna och skär i bitar. Förvara kallt.

Dexter som spel?



Kommer ni ihåg att jag berättade om serien Dexter för ett tag sedan? Nu har jag stött på den här bilden, som är från ett spel till iphone, där man alltså spelar som Dexter och målet med spelet är att inte väcka uppmärksamhet om sig, utan att precis som Dexter i serien, verka vara så normal som möjligt, samtidigt som man, precis som i serien, mördar de som förtjänar det.

Måste erkänna att jag blev förvånad när jag läste detta. Visst, det finns hur många spel som helst som i princip går ut på att döda. Men detta känns ju lite annorlunda. Man ska alltså låtsas vara en mördare och undkomma upptäckt? Och med ett spel till iphone så kan man väl inte kontrollera att personen som spelar det verkligen är över 18, eller vilken åldersgräns man nu kan tänkas sätta på ett spel som går ut på att leka seriemördare :P

Dock är jag väldigt nyfiken på spelet, och skulle gärna testa :) Men jag är ju över 18 iaf ;)

Dagens lärdom

Idag har jag lärt mig att det är bra träning att skotta snö. Särskilt när det ligger lika mycket snö på marken när man slutar som när man började.

Gitarrspelande Jelene?


Bild: www.toysmusic.se

Har fått för mig att jag vill lära mig att spela gitarr. Det har iofs länge varit nåt jag vill göra, men det har liksom aldrig blivit av. Men fasen vad mysigt det hade varit att bara kunna ta fram gitarren och köra nån go låt på fest eller bara när man sitter hemma och inte har nåt annat att göra. Jag tror jag hade sett bra ut med en gitarr i famnen, eller vad säger ni? ;)

Problemet är ju vilken gitarr man ska köpa då, man vill ju inte köpa en dyr när man inte kan spela, men samtidigt vill man inte ha nån skitbillig som bara går sönder. Såg till exempel en på Rusta för 300 kr, kan det vara nåt att ha? Eller man ska kanske hellre lägga några hundralappar till och få en riktig... Vi får se hur det utvecklas det här. Jag vet iaf att älskling också vill lära sig :)

Kallt som i en isbjörns rövhål!

Har precis kommit hem efter en runda ner till Maxi för att hämta ut mitt inloggningskort till banken. Ska ju köra med dosa nu, innan har jag haft certifikat på datorn, men det blir lite säkrare med dosa. Både mamma och bror har redan fått, så det var i princip bara jag kvar i vår familj, för pappa loggar aldrig in på banken :P

Hursomhelst, för att återgå till rubriken. Det är verkligen iskallt ute idag. Har inte fått tillbaka värmen i benen än, och då har ändå Tess legat på dom en stund :P Haha. Stackars Tess, hon började väl frysa ^^
Får man förresten skriva såna ord på en blogg som i rubriken? Tycker bara det är ett så klockrent citat! Det var Johan Glans som sa det först, som kanske vissa av er har hört? Det ska en skåning till det ^^

Vi skåningar är bra ändå :) Kolla bara på Amanda Jenssen, Måns Zelmerlöw, Calle Kristiansson, David Batra, Johan Glans då, Marie Fredriksson, Stellan Skarsgård! Listan kan göras lång. Men det var ett sidospår. Vad jag egentligen bara ville säga är att det är SVINKALLT ute, så stanna inne idag! ;)

Nya trådar




Såhär ser nya outfiten ut. Haha, eller ja, detta är iaf vad jag beställde från Nelly. Sjukt snabb leverans fick det igår! Toppen är som sagt den jag har letat efter, som jag hittade inne i Karlshamn. Den är jätteskön i materialet och kostar bara 129kr :) Bältena köpte jag också från Nelly, och de kostade ynka 50kr styck! Snacka om bra deal!

Vad tycker ni? :) Vilket är snyggast?

Dagens låt: Lies Beyond



Dagens låt är Lies Beyond med MaryJet, alltså Mariette Hansson från Idol. Det är förövrigt samma låt som hon sjöng på sin audition. Sjukt vacker låt!

Finns ingen video till den här låten så vi kör utan bild den här gången. Bara lyssna och njut! :)

(vet inte hur man ska göra egentligen för att få bara spelaren, men hoppas det duger)

Calle släpper samlingsskiva



Blev så glad när jag läste att Calle kommer få släppa en egen samlingsskiva med låtarna han sjungit i Idol. Den kommer bestå av de 11 bästa låtarna och släpps den 23 december. Jag vill ha den! :)

Hoppas på följande låtar:
Hungry heart
Rock n roll
Your song
To be with you
Walking in Memphis
Jumping Jack Flash
Someone new med Mariette kan man ju hoppas på :)

Dagens lärdom

Idag har jag lärt mig att hjorthornssalt luktar som när man färgar håret.

Myshund :)



Såhär mysigt hade Tess det för nån helg sedan. Insvept i en mysig julfilt :)

Fast mysigast var det innan dessa bilder togs, då låg hon i min famn med filten om sig :)

Julgranen 2009!



Som utlovat, här kommer några bilder på julgranen som pappa och jag har pyntat :) Det blev bara guld och rött, jag tycker det är det finaste :) Pappa kom i julstämning och började pynta resten av huset också haha. Han hittade en röd girlang som han provade att sätta upp lite varstans, bl.a. på sina rådjurshorn som hänger på väggen, oerhört vackert (ehm).

Nu snöar det ute också, perfekt :) Nu börjar julen infinna sig :)

Julstämning

Idag har jag julstämning här hemma :) Lyssnar på julmusik och myser :) Tror vi ska sätta upp granen sen också, hade varit pricken över i :) Tänkte bjuda på en julbild, inte jag som har tagit den men jag tycker den är så kul :D TOMTEN!



Om det blir så att vi sätter upp granen så tar jag en bild på den och lägger upp senare :)

Found it!



Ni vet toppen jag skrev om i ett inlägg för en vecka sen eller så? Det här är den! De har fått in den på Nelly nu så jag la vantarna på den direkt! Köpte även ett par bälten, vi får väl se om de passar, det var onesize på dom, men de var väldigt billiga så jag tyckte det var värt att chansa :)

Var förresten Linda aka Lily, som tipsade om att topparna fanns på Nelly så ett tack till henne! :)

Blueberries and ice cream



Inte världens snyggaste bild, så dåligt ljus :/ Men men, blåbär och glass är gott! :)

Google kan det där med översättning



Haha, jag skrattade halvt ihjäl mig när jag läste det här inlägget översatt till engelska med min nya gadget Google Translate. Orginalmeningen är "Men jag pluggade satan", och det översätter de till "But Satan is plugged"? Haha, var är han plugged undrar ju jag? ;D Sjukt kul!

Lördag före 3:e advent

Sitter hos älskling på hans feta laptop och lyssnar på Calle :) En ny favorit kanske? Ska definitivt hålla ögon och öron öppna i framtiden :)

Har ingen aning om vad som händer ikväll. Idag har vi iaf varit en runda inne i Karlshamn. Johan köpte sina sista julklappar :) Träffade på mina fastrar och mitt kusinbarn, är det så det heter? Det är iaf min kusins barn :) Och ja, det var väl allt som har hänt idag. Usch vad tråkigt det låter. Vi är så dåliga på att hitta på saker, dålig fantasi båda två :P Till slut blir det bara att vi hamnar framför tv:n eller varsin dator som nu :P Älskling spelar wow och lyssnar på Calle han också verkar det som :)

Kanske finns nåt roligt man kan skriva om? Ska försöka komma på nåt...annars blir det nåt spel :P

Calle :)



Tycker personligen att Calle gjorde vinnarlåten bäst. Sååå mysig röst när han sjunger de låga tonerna i början. Mycket mer nyanser i hans röst än i Eriks. Jag vill ha denna låten i min mobil, kan man ha det? Med Calle då alltså :P

Sims-kök



Har suttit och spelat Sims 3 nu ett tag, ska snart åka till älskling :)

Det här köket tillhör min nyutflyttade sim Cali, som ska bo här med sin flickvän Vanessa :) Är inte klar än, det ska hänga massa tavlor överallt som Cali själv har målat (hon är en jätteduktig målare och konstnärlig som bara den! Hon är även duktig på att fotografera :) Haha.

Nu måste jag göra mig iordning, packa det sista och bege mig mot Swängsta! Ha en toppenkväll alla!

Calle eller Erik?



Ikväll avgörs det. Vem tror/hoppas ni kommer vinna? Själv är jag lite kluven, men jag tycker ju dock att Calle är den som har utvecklats mest. Erik har alltid varit lite förutsägbar, alltid samma sak med honom liksom. Så ja, jag tror faktiskt att jag kommer hålla på Calle ikväll.

Därmed inte sagt att jag kommer bli sur eller nåt om Erik vinner. Egentligen skulle det inte vara dessa två killar i finalen tycker jag. De passar bäst i band, och vinner nån av dom (vilket kommer hända) så får de väl enskilt skivkontrakt? Dock är dom duktiga sångare båda två, men som sagt, Erik är lite tråkig :P

Äntligen färdig!

Ja, äntligen är jag färdig med kursen i Turism och jag fick faktiskt vg! :D Ett starkt vg dessutom så jag är sjukt nöjd! Fick tillomed hoppa över g-frågorna för hon tyckte att jag hade visat att jag kunde dom i uppgifterna jag gjort tidigare (där man dock fick använda sig av boken) :P Men jag klagar inte :) Skönt att äntligen ha gjort det, blev ju uppskjutet 1½ vecka så jag var rädd att jag skulle ha glömt allt idag. Men har pluggat satan, och sen frågade hon inte ens om dom sakerna! Haha. Hon frågade mest om saker där jag fick chansa hejvilt, lät ungefär "ööh jaaa....kaaanske så och så och så?" Sen sa hon ja, det är rätt, men också det här och det här, men jättebra! :D Hehe.

Nu ska jag ta det lugnt bara tills jag ska ner till Maxi och handla med mamma :)

Ett par nya jeans

Jag lovade ju att jag skulle visa mina nya jeans, så här kommer en bild på det ena paret :)



De andra är också ljusa, men inte riiktigt såhär ljusa. Lite mer "orginalljusa" eller vad man ska kalla det :P Jag gillar ljusa jeans mer än mörka faktiskt. Tycker det känns mer som min stil :) Även skor, iaf sneakers föredrar jag vita :) Dock är de jag har nu svarta, bara för det kändes bättre såhär på hösten :)

Ni får ursäkta bilden dock, svårt att ta en bra bild när man inte har nån helkroppsspegel :/ Det ska jag minsann ha sen när jag flyttat hemifrån! Bra när man ska gå ut, så man kan se att allt ser bra ut ihop och så ^^ Hehe.

Dags för sängen snart

Tror jag ska gotta ner mig under täcket och titta på ett avsnitt av Dexter, eller kanske Scrubs...svårt val :P

Imorrn blir en späckad dag iaf, jag ska ha ett telefonsamtal med min coach, åka till banken i Sölvesborg, plugga, ha mitt muntliga prov och kanske hjälpa mamma att handla på kvällen också. Sen hade jag egentligen behövt träna men undrar om jag hinner det?

Nu ska jag iaf gå och borsta tänderna och göra mig redo för den varma goa sängen därnere :) Det blir nog Scrubs ;)

Puss på er!

Min stackars bil



Såhär såg det ut tidigare idag när pappa skulle starta min bil. Det rök som om det brann i avgassystemet, först svart rök och så läckte det ut olja och skit från avgassystemet. Stackars bilen. Den börjar sjunga på sista versen :/ Har haft den sen jag fick mitt körkort, och det var ju typ 3 år sen nu. Tänk att man haft körkort så länge ändå :P Och tänk vad tiden går!

Nu måste jag nog plugga lite, men sen jävlar ska jag slå in julklappar så det bara smäller om det! Är nu klar både med älskling och mamma, och antagligen brorsan också :) Bara papsen kvar, men jag vet vad jag ska köpa iaf :)

Måndag efter 2:a advent

Hej! Idag har varit en ganska mysig dag. Har varit en runda inne i stan med älskling. Shoppade hela TVÅ par jeans, visar kanske dem en annan dag. Och så köpte jag en julklapp och lite saker till pappa som han behövde till badrummet tror jag? :P

Hade mina nya stövletter på mig, för första gången, och fy fan vad ont jag hade i mina fötter sen! Tar nog ett tag att vänja sig, hoppas jag. Lite jobbigt om man alltid ska få ont i fötterna av dom :( Men man kanske kan köpa något inlägg som dämpar?

Senare på kvällen så bakade vi kladdkaka och gud vad kladdig den blev! Haha. Körde efter ett nytt recept, och det stod att den skulle vara inne mellan 10-20 min beroende på hur kladdig den skulle vara, så vi tänkte att då tar vi en kortare tid för vi ville ha den ganska kladdig, och väntar man för länge så brukar de bli torra, men den blev verkligen kladdig :P Nästan rinnig haha, men den var god ändå :)

Nu blir det kanske lite spel på ps3:an innan mor och far kommer hem och vill ha tv:n :)

Fredagens outfit



Topp: H&M
Strumpbyxor: vet fortfarande inte ;P

Återföreningsfest

I fredags blev det lite fest här hemma. Återförening med de gamla vännerna från gymnasiet :) Var ett tag sen man träffades allihopa så det var på tiden :) Dock så var ju inte Felicia och hennes Jimmy med, eftersom de bor ända uppe i Linköping. Tråkigt, men vi hade skoj iaf :) Här kommer några bilder från kvällen :)


Här har vi Hampe, jag, Simon och Sanne ;P


Och här har vi Robin och Emma. Vi spelade lite Guitar Hero som synes på bilden :)


Jens och Johan :)




Och den här bilden var jag tvungen att ha med. Kolla vilken pose Tess gör ;D Så söööt :)

HJÄLP!



Ja, just det, MEN! Var inne i Karlshamn idag, och hittade en jättefin topp inne på Vero Moda, men den fanns bara i typ..två färger. Den ena var beige, och den andra knalligt korallröd. Inte riktigt rätt färger för mig tyvärr :/ Så gick jag in på Karl-Oskar&Kristina, och där fanns samma topp, fast i vitt, blågrönt och den där korallröda som även fanns på Vero Moda. Provade både den blågröna och den vita, men fastnade mest för den vita. Självklart fanns den inte i min storlek :(

Så nu har jag suttit och kollat runt på alla sidor jag vet som säljer Only's grejer (tror det var Only, men har även kollat Vila och Vero Moda), men helt utan resultat! Nu till efterlysningen:

Om någon vet var man kan hitta den här toppen så är jag väldigt tacksam :) Den såg ut som en blandning mellan dessa toppar här ovan. 3/4ärm med uppvik med sån slejf och knapp, och skuren så där snett, fast inte riiiktigt som de här, mest som den vita isåfall :)

Bilderna är lånade från modezine.com :)

Paketinslagning

Idag slår jag in paket. De få jag har köpt iaf :) Fattas en hel del, men jag tror jag vet ungefär vad jag ska köpa, iaf till min bror :) Mamma & pappa är svårare...förslag?


Här hjälper Tess mig :)


Och här är en sneakpeak på ett av paketen, jag säger inte till vem det är ^^




RSS 2.0