Korall-bad

Visst är färgen härlig!? I love! Och riktigt billig, med 10% i Clubrabatt också så blir det rena kapet! :) Lovely!

O n s d a g

Hej vänner! Idag har det varit fullt sjå. Började dagen med att själv ha hand om kassan medans jag även strök gardiner till trappen ner till lagret, när Annsi satt inne på kontroret med pappersarbete. Kom faktiskt ganska mycket folk då också, så det tog ett bra tag innan jag var klar med gardinen :) Tog inte lunch förrän 10 i 2 faktiskt, och efter lunchen kom min coach till butiken för att prata lite om hur allt går :) Sen jobbade vi på, packade upp en stoor pall med varor och bar upp det mesta i butiken, så vi hade verkligen att göra idag :)

Var inne på H&M igen! Fick med mig en bikini hem, får hoppas att den passar, då det inte är någon bytesrätt på sånt. Kommer bild på den sen, jag looovar ;)

Har faktiskt även hunnit med att byta till sommardäcken på bilen. Vi hjälptes åt, jag & pappa :) Nu fattas det bara en tvätt och lite justering av bromsarna bak (vad vi nu ska göra, jag vet inte, jag har ingen koll :P), men sen är bilen tipptopp igen :) Iaf så tipptopp som en gammal bil kan bli.

Nu ska jag äta lite gottis :)

Dagens händelse

Hej hopp! Jag var uppe tidigt idag, redan klockan 6 ringde alarmet! Anledningen var att jag skulle infinna mig hos bilbesiktningen kl. 7. Väl där så satte jag mig ner och tittade på medan killen gjorde kontrollen. Märkte när han testade bromsarna att de inte var något vidare, attans! Sen hissade han upp bilen och började knacka under den, särskilt på två ställen.

Jaha, tänkte jag, då är det rost också, så går den inte igenom. Sen kom han bort till mig och sa att bromsarna bak var ju inget vidare, men det var det enda också! Sen sa han "Du har Metallica i bilen!". Haha, jag blev lite förvånad, eftersom jag hade lyssnat på Volbeat på vägen dit, men så tänkte jag att han kanske hade sett nån annan skiva i bilen, eller att jag hade nån Metallica-låt på Volbeat-skivan. Det hade jag inte kom jag på sen, men ändå när han kom tillbaka efter rundturen med bilen så sa han igen att det var minsann länge sen man hörde Metallica. dom är ju bra!

Jag sa inte att det faktiskt var Volbeat. Han verkade bli så glad av att det "var" Metallica :) Hursomhelst så gick bilen ändå inte igenom. Bromsarna bak var så sjuukt dåliga, 0,6 på högra bak! Men jag vill nog tro att "Metallica" i bilen gjorde att han inte sa något om rosten :)

Sjal med nitar


Visar iaf ena köpet idag, en svart sjal med nitar från Pieces. 159:- kostade den tror jag, inte det billigaste någonsin, men den är ju snygg! Kunde inte låta bli, har letat efter en snygg sjal med nitar. Fanns i vit också :)

Gör din egen dörrmatta


Såg på Äntligen Hemma tidigare, och jag tyckte det var en ganska kul idé att spraymåla en vanlig enkel dörrmatta med något roligt motiv. Gillar verkligen den med fotavtrycken och den som det står hej! på :)

Allt du behöver för att göra en alldeles egendesignad dörrmatta är en billig dörrmatta (Karin använde mattan Trampa, men det finns ännu billigare), lite sprayfärg och något att göra en mall av :)

Vilken gillar Du bäst av dessa, eller hade du gjort något annat motiv? :)

T i s d a g

Hej kära vänner! Då har man kommit hem från jobbet ;) Har varit i Sölvesborg idag och arbetat på Liv Interiör :) Det är en provanställning som går ut på att jag ska ha ansvar för deras webbshop, och andra grafiska element :) Har stora förhoppningar på detta, och hoppas verkligen att jag kan göra ett bra  jobb som de blir nöjda med :) Ska bli riktigt spännande iaf :) Wish me luck ;)

Hade en halvtimma över på lunchen så då slank jag in på Schack Matt. Inte bra för min plånbok haha! Fick med mig ett par vita jeansleggings och en riktigt snygg svart sjal med nitar :) Kommer bilder senare tror jag (ska försöka hålla vad jag lovar för en gångs skull! :P)

Söta t-shirts!



Jag bara älskar dessa t-shirtarna från Gina Tricot! Har själv 4 stycken tror jag, men de kommer hela tiden i fler skitsnygga motiv. Och visst är de här söta? Särskilt pandan :) Men jag gillar verkligen t-shirts med text också så de andra två är ju också to die for ;)

Vad tycker ni? Är det snyggast med text, tryck eller kanske mönstrade t-shirts?

Nya tischan


Så kommer då äntligen bilderna på nya tischan! Som ni har väntat! Haha, nej men förlåt att jag har lovat och lovat utan att hålla nåt, men nu kom de iaf :) 99kr kostade den och riktigt slapp och skön :)

M å n d a g

Ja då var måndagen snart till ändo och jag har kommit hem till Bromölla igen. Snart är det dags för två avsnitt Two and a half men.

Dagen har gått riktigt snabbt idag. Skönt! Jag har packat upp nya varor som kom idag och lagt in på hyllorna i butiken. Denna veckan har vi Tag 2 betala för 1 på alla påskgrejer så skynda fynda! Snart är allt slut, för gud vad det har gått åt idag! Var mycket danskar i Karlshamn idag också, och jag som inte fattar ett ord danska! Hade stora problem att förstå dem! Haha. Är det inte konstigt att vi svenskar har så himla svårt att förstå danskarna, när de faktiskt förstår oss ganska bra?

Imorrn får jag lite sovmorgon, ska bli skönt :) Ska också försöka passa på att tvätta bilen och byta till sommardäck innan besiktningen på onsdag. Ni får hålla tummarna kl. 7 på onsdag så bilen går igenom ;)

Inga bilder

Hej svejs! Känner att jag har varit lite tråkig den senaste tiden. Inte mycket bilder i bloggen, har inte haft så mycket att ta bilder på tyvärr. Men jag lovade ju er lite bilder på min nya tröja så det kommer nog sen. Först ska älsklingen och jag ut och vandra en runda i Svängsta. Kanske kan ta med kameran och fota lite? Fast det är bara lilla kameran jag har med mig så det blir inga superbilder ;)

Jag får väl ändå ge er nån bild, så här kommer en 3 i 1-bild :) Usch som jag ser ut på de här bilderna, men det bjuder vi på :P Haha!

Äntligen fredag!

Hej kära vänner! Nu har jag landat i älsklings säng :) Har hunnit ta en snabb dusch efter "jobbet" och tänkte ta en liten bit mat strax. Det har varit lugnt på Hemtex idag, inte så värst mycket att göra. Men jag får iaf mer och mer ansvar, och det är jättekul :)

Sprang inom H&M en runda idag igen, och hittade faktiskt en snygg tischa. Provade aldrig den, för jag hade knappt tid att stå i kö till kassan (tog 10 min) men vi får hoppas att den passar och sitter snyggt :) Kanske visar den imorrn eller på söndag, idag blir det bara att ta det lugnt med älsklingen och hans familj :)

Imorrn bär det av på kalas också, J's mormor fyller år och det ska firas! Jag har köpt en liiten present till henne som jag hoppas hon blir glad för :)

Nu kurrar det i magen! Ha en toppenkväll och helg allesammans! :)

Vilken bra dag!

Hej igen. Klockan har hunnit bli ganska mycket, tänkte snart gå ner i sängen och titta på tv tills jag somnar, men först vill jag bara skriva några rader om dagen.

Kom till Hemtex runt 12, mycket folk i butiken! H&M's öppning lockade även kunder till Hemtex (som ju ligger precis bredvid). Ganska snart så kom Pierre & Mimmi in och hälsade på. Kul! Tycker verkligen det är jätteskoj när folk man känner kommer in och säger hej :) Sen fick jag veta att jag skulle få lära mig kassan idag :) Lycklig! Haha. Ville ju jättegärna lära mig det, och när dagen var slut så hade jag faktiskt fått kläm på det viktigaste. Sen är det ju klart mycket mer att kunna, men jag tror jag klarade mig ganska bra idag :)

Var även inne en kort runda på H&M. Det var köer från kl. 9-13 eller nåt! Haha helt sjukt. Men det var iaf inga köer när jag var där, inte in iaf :) Hittade dock inte precis nåt, det var en ganska liten butik, men kul att det finns en H&M i Karlshamn också nu :) Nu väntar vi bara på en Gina-butik i Kristianstad med! :)

Ja, det var väl vad jag hade att berätta idag :) Nu ska jag borsta tänderna och nattakissa vovvarna, och sen sjunka ner i min stooora säng :)

T o r s d a g

Hejsan alla godingar! Idag mår jag lite risigt, ville knappt gå upp ur sängen. Usch. Så jag är hemma en stund, men jag ska iaf försöka att komma in till praktiken sen, vet att Ida är där själv idag, så jag vill inte lämna henne i sticket :) Dessutom öppnar ju H&M i Karlshamn  idag, och jag hade tänkt gå dit en runda på lunchen och spana :) Det ligger ju precis bredvid Hemtex så det är nära och bra :)

Idag kommer även mor&far hem från semestern. Tre veckor har de varit iväg, så jag misstänker att de är bruna som pepparkakor :P Har verkligen varit skönt att vara själva lite. Åh, vad jag önskar att jag och älsklingen hade en egen lägenhet! Förhoppningsvis så kan vi skaffa en snart...

Nu tror jag att mams&paps kommer hem snart så jag får passa på att vila mig en stund så jag orkar jobba sen :)

Mer mode åt fåglarna!

Det här häftiga fågelbordet från Koziol är ju hur läckert som helst! Lite roligare än alla tråkiga man kan köpa på stormarknaden tycker jag :) Och fåglarna kanske också vill äta vid ett modernt bord?

Finns här, i vit och grön, och kostar 359:-.

Min nya kalender


Kände att jag var i behov av en kalender nu när man har lite mer att göra om dagarna. Tycker ju om att organisera överhuvudtaget så det är kul med kalendrar :) Dock är det dyrt tycker jag! Men men :)

O n s d a g

Hemma! Och jag har även hunnit duscha och få lite mat i magen :) Sitter nu och tittar på Halv åtta hos mig. På Hemtex har vi haft ganska lite att göra idag, trots att vi fick nya varor. Det slutade med att jag fick städa! Svabba golven och allt :P Tror inte kunderna vågade gå in när jag städade, hade inga kunder alls den sista halvtimmen :O

Emma & Jonna kom in i butiken när jag stod och hade tråkigt, så det var välkommet :) Pratade ett bra tag faktiskt :) Det är kul när det kommer in folk man känner :) Jag är inte säker, men jag tror nästan att det var min gamla idrottslärare som var inne i butiken imorse, men om det var det så kände hon inte igen mig :) På lunchen gick jag till Bokia och köpte mig en kalender och så gick jag och hälsade på svärmor & co på torget också :) Värst vad social jag har varit idag! Haha.

Tänkte att jag snart ska koka lite ägg som jag kan ha på mackan imorrn, är lite trött på kokt medvurst och ost nu :) Men först ska vovvarna få sig ett skrovmål kyckling och jordnötssås! :)

Nummerfönster

Den här häftiga dörren från Polardörren blir specialdesignad för just ditt hem. Fönstret utgörs av ditt eget husnummer! Kanske inte så smart om man bor på nummer 1, men annars så :) Jättekul idé tycker jag, hade lätt kunnat tänka mig en sån dörr i mitt hem :)

Soffläge nu!

Hej vänner! Nu har jag landat i soffan igen :) Fick sluta en halvtimme tidigare idag så jag passade på att tanka på vägen hem när det inte blev lika sent :) Idag har jag fått lite mer blandade uppgifter, bl.a. stryka påslakan och trä dem på täcken och sen hänga upp dem :) Och sista timmen satt jag inne på kontoret och klippte och klistrade och fick vara allmänt kreativ :) Haha. Skönt att kunna slappna av lite i fötterna sista stunden så :)

Fick även med mig en liten kompis hem :) De här kycklingarna har varit väldigt populära, så jag kände att jag fick passa på innan de tar slut :) Oerhört söt, och dessutom så kan den ju funka lite året runt eftersom den inte är såå värst påskig :) Finns i tre storlekar, min är mellanstorleken. Visst är den fin? :)

T i s d a g

Tisdag och andra dagen på praktiken för min del. Har precis gjort mig iordning och hade några minuter över så jag tänkte bara skriva några rader :)

Kunde knappt somna igårkväll. Ändå var jag svintrött! Att jag aldrig kan somna i tid när jag ska upp tidigt! Det är lite jobbigt. Därmed är jag ju också trött nu på morgonen, gah! Tur att man har en timme innan butiken öppnas iaf :) Kommer nog inte komma hem förräns halv 7-7 ikväll, så vi får se om jag orkar lägga upp nåt kul då :)

Nu måste jag kila! Ha en toppendag allihopa! (och kom gärna och hälsa på mig i butiken om ni har vägarna förbi ^^)

Billiga soffor!


Alla dom här sofforna kommer från IKEA, och kostar under 5000:-! Bra tips för den som ska flytta till eget och behöver en billig första soffa. De tre övre är i tyg och de tre undre är i läder. Riktigt snygga är dom också :)

Vilken är din favorit?

Första praktikdagen avklarad


Hejsan! Har nu kommit hem från första praktikdagen på Hemtex. Har väl inte precis lärt mig nåt just idag, blir ju alltid först till att lära sig butiken lite, var allting finns osv. Så jag har packat upp varor och prismärkt lite. Och de sista timmarna fick jag stå och stryka påslakan och gardiner *suck* evighetsjobb! Blev ju skynkligt igen så fort man rörde det! :P Haha. Men all in all så har det varit en bra första dag :) Kan knappt vänta tills jag ska få lära mig kassan :) Och så har de en hel del fint som jag vill haaa! :)

Nu är det soffläge som gäller resten av kvällen! :)

Ta in våren!


Ta in en bit av våren med de här ursnygga kuddfodralen från Ellos! Lätt att matcha också. Kostar 135:- för alla tre :)

Mat i magen!


Nu har vi fått mat i magen här hemma. Vi gjorde lite annorlunda idag, bytte salamin mot köttbullar :D Haha. Ser helt fel ut med köttbullar på pizza men det var faktiskt gott :) Dock så skar brorsan baconet i för stora bitar, så det blev inte riktigt färdigt enligt min smak. Sen hade vi överbliven tacosås på också :) Det ser kanske lite äckligt ut, men tro mig, det var gott! :)

S ö n d a g

Och så var helgen över...nej, inte riktigt, men nästan. Älskling har åkt hem, han mådde inte så bra :/ Stackarn. Men vi hade ganska trevligt igår. Först såg vi Men in Black, och efter det Jurassic Park. Två klassiker på en kväll! Ganska lyckat haha.

Idag blir det hemmagjord pizza till middag. Goott! Brukar ni göra hemmagjord pizza, och isåfall, vad har ni på den? Vi brukar ha svamp, bacon, salami, tomatskivor och oliver på "min" bit :)

Satt precis och rensade på mitt minneskort till systemisen. Hittade den här gamla bilden som älskling har tagit på mig. Haha. Han vet att jag hatar att ha på mig hörlurar, känner mig som en riktig geek :P Så då måste han bara jävlas med mig och ta kort :P Det är förresten älsklings dator på bilden, inte min :P Hans är för stor att ha i knät egentligen, men jag hade inte min med mig :)

Ännu ett påsk-inlägg :P


Som jag tidigare nämnt så börjar jag min praktik på Hemtex i Karlshamn nu på måndag, och det ska bli så himla kul :) hoppas jag iaf :) Men liksom, inredning! Kan ju inte bli fel haha :D

Hursomhelst, när jag var inne i butiken i veckan såg jag att de hade mycket fint till påsken, så jag tänkte bara visa ett axplock av deras påskpynt så ni också kan få lite inspiration och tips :) Bilderna kommer från Hemtex hemsida.

L ö r d a g

Tjohej! Då var helgen här igen :) Igår spenderade vi faktiskt hela kvällen vid teven allihopa. Såg Disaster Movie. Det är så typiskt min brors humor med såna filmer, själv tycker jag mest att de överdriver allt, även om vissa scener faktiskt var lite småroliga :P

Blev även lite nostalgi med Pingu-parodier haha. Kommer ni ihåg dom? Så sjuka! Skäms egentligen lite för att jag tycker det är roligt, men vafan! :P Haha. Man lever bara en gång!

Hittade även ett annat kul klipp som vi satt och asgarvade åt. Bara för det var så sjukt roligt så lägger jag upp det här så att ni också kan njuta av det :D

Vår-outfit


Jag är ju ingen modeexpert eller så, men jag tyckte själv att jag fick ihop en helt okey outfit som passar bra till våren och sommarens ljumma dagar. Vad tycker ni?

Ååh, jag är verkligen såå nära att beställa allt jag vill ha från H&M nu. Sitter och dreglar över tangentbordet varje dag ^^

Vårkänslor hos JellyBean


Snart är våren här, och vad är härligare med våren än alla färger? :) Jag själv älskar färger och skulle inte säga nej till de här härliga tallrikarna och skålarna från JellyBean i sprakande vårfärger. Är helt kär i deras våningskakfat, som du ser i bakgrunden på bild 3.

Vad föredrar ni, färg eller svart & vitt? :)

T o r s d a g

Tjillevippen!

Den här torsdagen började med städning, och hör och häpna, det var faktiskt älsk som föreslog det! Så han dammsög medans jag plockade undan och röjde i köket. Efter det tog vi en välförtjänt dusch och bestämde oss för att köra någonstans. De här två veckorna vi har varit själva nu har vi nämligen knappt gjort någonting. Iallafall har det varit ett himla inrutat liv. Älsk vid sin dator, jag vid min, middag, tillbaka till datorerna, eller jag vid tv:n och han vid datorn tills klockan 22-23 på kvällen varpå vi har gått ner i sängen och tittat på Arkiv X. Helt sjukt inrutat, eller hur? :O

Så det blev en runda till Eko. Vi gick faktiskt och strosade i en hel timme där inne! Fanns mycket att titta på! :) Inte så mycket att  köpa dock, jag fick med mig bomullspads och ett nytt tandborstfodral :P Har haft ett gammalt chockrosa innan, som jag har haft så länge jag kan minnas haha. Så jag tyckte det var dags för ett nytt & fräscht :)

Idag står förresten älskling för maten, och för en gångs skull tänker han testa nåt nytt! :P Han brukar inte laga så mycket mat annars, och när han väl gör det så blir det oftast pasta och korv eller köttbullar ;D Men idag så jävlar! Det blir fylld kycklingfilé inlindad i bacon med pommes till :) Mumma! Hoppas vi iaf :)

Han är kanske ingen hejare i köket, men han kan verkligen hantera el! :)

Älskar denna

Jag älskar verkligen den här reklamen. Främst för att hunden är så himla söt när den får gasmasken på sig :D Skrattar varenda gång jag ser det haha :D

 

Har ni någon favoritreklam?

Bygglov 16/3

Var det någon annan som såg Bygglov ikväll? Jag tyckte att sovrummet de gjorde blev jättemysigt. Kanske inte riktigt min stil, men ändå fint :) Gillade inte riktigt golvet i barnrummet dock, hade själv hellre valt en snygg heltäckningsmatta eller ett trägolv. Men byrån brevid sängen på bilden nedan är ju hur söt som helst :)

Lamporna i taket i sovrummet var också häftiga, söta :) Och den platsbyggda soffan ser riktigt mysig ut :)

Vad tycker ni?

Nelly-beställningen

Beställde ju från Nelly i förra veckan och paketet kom igår på posten, sjuukt snabba dom är :P Tänkte visa grejerna nu.

Den här tröjan har jag suktat efter länge, fanns dock bara kvar i medium som minsta, och det är liite för stor men jag behåller den iaf, myströja :) Finns här.

Den här tröjan köpte jag mer som en bonus, men gud vad nöjd jag blev med den! Riktigt skön i materialet och kraftigt tyg så den håller nog länge också :) Gillar verkligen att den är rundad nertill både fram och bak. Kommer bli snygg till leggings :) Finns här.

Leggingsen på bilderna är förresten också nya. Från H&M är dom, och riktigt snygga och sköna :) Kanske tillochmed köper ett par till, de finns ju faktiskt i tre andra färger nu :)

T i s d a g

Hej hå! Sitter på min vanliga plats med datorn i knät igen. Har precit fått i oss lite mat här hemma. Det var min tur idag, och det blev pastasallad, mums! Hade i isbergssallad, makaroner, gurka, tomat, tonfisk, majs och fetaost och färska stekta champinjoner + thousand island dressing till. Så himla gott! Vad brukar ni ha i/till er pastasallad?

Grabbarna har också hittat till sina datorer igen, vet inte riktigt vad de gör just nu faktiskt, men antagligen spelar de WoW eller Battlefield :) Själv vet jag inte vad jag ska hitta på, känner inte riktigt för att spela idag. Vad gör ni när ni har tråkigt?

Behöver verkligen klippa mig, vågar knappt visa mig ute nu haha. Nej men min färg har blekts så färgen är inte den snyggast just nu. Hade varit skönt att få lite ljusa slingor i håret nu till våren. Och så kanske jag ska klippa lugg igen? Som på bilden nedan, eller vad tycker ni?

Merci!


Godaste chokladasken ever! Jag får typ alltid en sån ask när jag fyller år, och på julafton :)
Love it!

Påsken närmar sig


Påsken står för dörren och det börjar bli dags att köpa påskpynt (om man nu inte redan har en massa :P). Cult Design tycker jag gör jättefina saker, särskilt till påsk & jul, och årets kollektion är inget undantag. Härliga kycklingar och glada våriga färger, gillar verkligen ljusmanschetten med konfetti :) Den stora hönan Agda är en godisskål :) Härligt!

Busy days

Tjenixen, nu är jag hemma igen! *intressesmurfarna hoppar* Nej, men iaf, mötet gick bra, väldigt bra :) Gick även en runda på stan och så pratade jag med de på Hemtex om lite stuff med :)

När jag kom hem var brevlådan full av post, och mitt paket från nelly :) Visar kanske sakerna sen, och det jag köpte i Karlshamn också :) Nu måste jag fixa med lite. Ringa några samtal och sånt där. Gud, jag hatar att ringa till folk haha, men det går bättre när jag faktiskt vill ringa till nån. Låter kanske konstigt haha, men ja, så är det :P

Nu börjar det iaf likna nåt. Håller tummarna för att allt ska gå som jag vill :) Då blir det perfekt!


Bus i blicken ;P

M å n d a g

Måndag igen och det innebär möte med min nya coach i Karlshamn. Ja jag har fått en ny coach, min andra skulle gå tillbaka till sitt gamla jobb tror jag. Och min nya coach verkar faktiskt jättetrevlig, mer i min egen ålder :) Så jag ska snart klä på mig och se om gamla Bettan startar haha :P Älskling har redan kört, han skulle också på möte, fast i Ronneby!

Mer än så vet jag faktiskt inte om dagen. Det är en vecka kvar tills jag börjar min praktik på Hemtex idag, ska bli kul. Och om allt går som jag vill så blir det ännu bättre ;) Hoppas hoppas!

NU måste jag kila. Ha det bra!

Klockor!


Har kollat ett tag efter snygga plastklockor till ett rimligt pris. Idag hittade jag den här sidan, där alla klockor kostar mellan 495-595kr. Helt okey pris, inte sant? Och snygga är de ju :) Jag funderar på att beställa den vita i mitten, men det finns jättemånga fler än de på bilden, så det är inte lätt att välja :P

Vad tror ni om en sån klocka? :)

S ö n d a g

Och så var det söndag igen. Den började sent som vanligt, jag fattar inte hur jag kan somna om sådär hela tiden? Fast till mitt försvar får jag väl säga att jag var uppe gaanska länge. Fick köra och hämta brorsan på fest vid halv 2, sen kollade vi på Snabbare än döden, en westernfilm som gick på fyran, med Russell Crowe & Leonardo DiCaprio. Ganska bra var den faktiskt :)

Har spenderat de senaste 1½ timmarna med att städa huset. Älskling har dammsugit och torkat golven, så duktig så :) Och själv har jag städat toan. Haha låter som att jag inte har gjort så mycket medan älskling har gjort allt, men jag har faktiskt plockat undan och vattnat växterna också :)

Fick även slänga in Tess i duschen igår. Hon fick följa med ut och gå med oss, och blev helt smutsig under magen, och det gick inte väck! Så hon fick sig en liten snabbdusch :) Klippte klorna på både henne och Ammie också, fast Ammie gnällde som fan och drog undan tassarna hela tiden, jobbiga hund :P Anyway, nu när man har gjort alla nödvändiga sysslor är det väl bara att luta sig tillbaka och njuta av dagen :)


Hela och rena vovvar :)

Känner ni igen den här killen?



Jag och älskling såg ett avsnitt av Arkiv X igår kväll, och från stunden vi såg killen ovan så tjatade älsk om att han verkligen kände igen honom från någonstans. Till slut kom han på vem det liknade, själv såg jag inte likheten och förnekade det hela in i det sista. Men så när eftertexterna kom och det visade sig att det faktiskt var den som älsklingen trodde så fick jag ge mig :P Men jag ser fortfarande inte någon likhet (eller vad man ska kalla det, man måste ju vara lik sig själv?)

Hursomhelst, kan ni se vem det är?

Lördagsmys!

Hej hopp! Idag sov jag lääänge. Vaknade kl. 11 och fick lite panik att jag hade sovit så pass länge ändå haha. Men men, det var bara att masa sig upp och äta frukost. Vi har varit utan smör här hemma i 2-3 dagar eftersom ingen har orkat köra till affären, så efter frukosten fick det banne mig bli en runda till Maxi :) Köpte en massa gottit till ikväll också, vad jag har förstått så är det väl final i Melodifestivalen ikväll så vi kommer nog titta på det och käka chips & dipp och en massa annat gott :P Får nog bli en motionsrunda imorrn haha! :D

Hursomhelst! Älskling har funnit sig tillrätta vid sin dator igen. Han och brorsan har fullkomligt levt vid sina datorer sen mamma&pappa åkte. Haha. Så jag får roa mig så gott jag kan vid min lilla laptop :P Har blivit en hel del Sims-spelande kan jag säga! Hade velat spela mer Heavy Rain än jag har gjort, men playstationet är nere på mitt rum och det är så kallt där nere så jag sitter hellre här så jag kan få lite sol i ansiktet :)

I denna fåtöljen brukar jag sitta om dagarna, med datorn i knät, eller på soffbordet framför :)

Sugen igen :P


Nu har jag gått och blivit sugen att beställa från H&M igen! Haha. Alltså jag verkligen älskar H&M! De har så mycket snygga grejer, och hela tiden kommer det in mer som man bara måste ha! :) Inte så bra för ekonomin kanske :P

Sjalen kollade jag på inne i stan, men älsk tyckte inte om den så därför köpte jag den inte. Men jag går hela tiden in och kollar på den, så jag vill nog ha den ändå :P Linnet är så sjukt snyggt, letade efter det inne i stan men hittade inte det :/ Samma sak med sandalerna. Och de vågar jag inte riktigt beställa, har ingen aning om vilken storlek jag har i deras skor för alla jag provat har varit olika i storlekarna :S

Har ni någon favoritaffär som ni bara måste handla på? :)

Härliga ränder hos H&M


Jag älskar ränder, och inredningsdetaljer är inget undantag. Dessa snygga kuddfodral från H&M hade säkerligen fått flytta in hos mig om jag bara hade haft en lägenhet att pryda med dem. Billiga är dom också, bara 49,50:-/st! Vill ha! >.<

Coolaste hunden någonsin!

Hittade precis det här klippet med världens coolaste parkour-hund! Helt grym är hon ju! Man förstår ju att det har krävts en del träning, men det ser verkligen ut som att hunden älskar det! :)

Nytt från Nelly



Klickade nyss hem de här två sköningarna härifrån. Passade på att utnyttja ett erbjudande från Facebook, som gav 100kr rabatt. Har nämligen kollat länge på den vita tröjan, men har tyckt att den är lite väl dyr. Men sjukt snygg är den iaf :)

Bättre än väntat :)

Hejsan svejsan! Har precis kommit hem från bion. Alice i Underlandet var riktigt bra faktiskt! Glatt överraskad, eftersom jag gick dit med i princip inga förväntningar :) Johnny Depp var som vanligt briljant i sin rolltolkning, och roade en hel del :) Dock fick vi inte ut så mycket av just 3D-bilden. Tror vi satt för långt bak :/ Så ett tips till er andra om ni tänker se filmen är att ta platser lite längre fram, kanske mitten av salongen eller så :) Vi satt nämligen längst bak...

Nu blir det bara mys resten av kvällen tror jag. Är grymt sugen på lite Arkiv X :) Vi är faktiskt redan inne på säsong 7, alltså knappt 3 säsonger kvar! Men så har vi ju tittat på det under drygt ett år också :)

Alice in Wonderland

Hej hå! Snart är även denna onsdag till ända, och imorrn väntar föreläsning i Karlshamn. Både jag & älsk går upp kl. 7 imorrn, och sen kommer jag få skjuts till min föreläsning och upphämtad efteråt igen :) Lyx!

Blir även bio imorrn. Vi ska se Alice i Underlandet, tillsammans med P & M :) Enda anledningen jag vill se den är för att Johnny Depp är med, om jag ska vara ärlig så är jag inte så värst insatt i berättelsen. Det enda jag vet är att det handlar om Alice som hamnar i Underlandet, och det kan man ju lista ut bara genom titeln! Haha. Men det kommer alldeles säkert bli trevligt :)


Väggord


Väggord är ju en inredningsdetalj som verkligen har slagit igenom de senaste åren, och idag har väldigt många ett eller flera väggord som pryder väggarna i hemmet. Och hela tiden kommer det nya. Här är tre av mina favoriter. Jag gillar när orden verkligen har mening, visdomsord och så, och därför skulle jag jättegärna vilja ha något av dessa (eller alla tre :P) väggord i mitt framtida hem :)

Vad tycker ni om väggord, och om ni gillar det, vilken text skulle ni vilja ha då? :)

Hemma igen

Då var man hemma igen. Blev både en runda till Sölvesborg och till Kristianstad. Vad som hände i Sölvesborg håller jag hemligt än så länge, berättar kanske vid ett senare tillfälle :)

I Kristianstad blev det inte så mycket shoppat. Jag hade en hel lista med saker jag ville testa, men jag hittade knappt något av det :/ Men några saker blev det iaf. Två slappa t-shirtar från H&M och ett fint diadem från Lindex.

Träffade även på Ida inne i stan. Gick rakt förbi henne utan att se henne haha. Hörde bara att nån sa "där är Johan" eller nåt i den stilen, och tolkade väl det som att det var nån Johan kände, men så var det Ida :) Haha.

T-shirtarna såldes i 2-pack och kostade 99:- för båda, och diademet kostade 39,50:-.

O n s d a g

Hej svejs! Idag är det onsdag och jag och min älskling tänkte åka in till stan en runda och shoppelishoppa lite :) Haha. Har letat sen förra sommaren efter ett par snygga sandaler, tyyp i gladiatormodell, fast lägre i skaftet hade jag tänkt mig, så hoppas jag hittar några. Har faktiskt spanat in ett par som jag tänkte testa :)

Har ju också fortfarande kvar en del av mitt ena presentkort på H&M som jag fick i julas, så det blir antagligen något köpt där, som alltid :P Skönt att slippa betala det själv för en gångs skull! Jag handlar gaanska mycket på just H&M nämligen ^^

Nu ska jag ringa ett litet samtal innan det bär av. Hörs kanske senare :)

Vill ha sommar nuuu!

Visst är det helt underbart när solen tittar fram och att det går mot ljusare tider :) För det känns verkligen att vintern håller på att ge med sig, och det dröjer förhoppningsvis inte länge förrän våren är här :)

Satte precis ihop det här kollaget på H&M's hemsida. Tänk vad skönt när man kan gå omkring klädd så :) Lääängtar!

Fyra snygga trappor


Har ni tänkt på hur olika en trappa kan se ut, beroende på var i världen den finns? Kolla bara på dessa fyra. Den första tycker jag det syns allra tydligast var den kommer ifrån, kan ni se det? :)

Vilken trappa tycker du är snyggast? Själv gillar jag nog mest nr. 3 och 4 :)

Källa.

Facit:
1. Tokyo
2. Stockholm
3. Tribeca
4. Los Angeles

Nya avsnitt av 2 ½ men

Sitter och tittar på Two and a half men på sexan just nu. Säsongspremiär av säsong 7, det får ni inte missa! Så slå på teven och zappa till sexan med en gång! :)

Bruna nyanser i vardagsrummet


Det här vardagsrummet tycker jag är skitsnyggt. Stilrent, men ändå mysigt. Sen älskar jag ju valnöt :) Och med det vita till blir det fräscht :)

vad tycker ni om det?

Vårfräscht hos Gina Tricot



Är inte det här linnet hur sött som helst? :) Egentligen inte min stil, men direkt när jag såg det tyckte jag om det :) Kan säkert användas som klänning också, till ett par leggings. Kostar 199:- och finns här.

Köksinspiration


Ni som känner mig vet säkert att jag tänker ganska mycket på inredning, och drömmer om en egen lägenhet som man kan inreda precis hur man själv vill. Så det är väl inte så konstigt att jag klickade mig in på ikea.se, och började titta på kök? :P Haha.

Hursomhelst, de här två köken gillar jag. Har sedan länge "bestämt" mig för ett vitt kök, men på sistone har jag börjat luta åt svart lika mycket, så något av det blir det nog i mitt framtida hem :) Älskar blandningen av vitt och valnöt i första köket, och faktum är att jag gillar att det inte är så modernt också. Känns hemtrevligt :) Det svarta är stilrent och modernt. Tycker köksfläkten är ganska frän ;)

Vad tycker ni? :) Vilken stil gillar ni på kök?

The Sims 3: Ambitions

Nu är det klart att nästa expansion till The Sims 3 kommer i juni. Den heter Ambitions, eller på svenska Drömyrke, och med denna expansion blir det möjligt att följa med sina simmar till jobbet! Dessutom kommer en rad nya jobb att följa med expansionen, som t.ex. arkitekt(!), brandman, eller stylist! :) Tycker det låter jättespännande, eller vad tycker ni?

Här är trailern till Ambitions:


(låten i klippet låter förresten som Rise Against, och det är ju inte helt omöjligt att det är dom, med tanke på att de hade Katie Perry med låten Hot n Cold på sims-språk till The Sims 2 :))

Nytt i garderoben


En av grejerna jag beställde från Ellos. Skitsnygg, vanlig vit t-shirt med nitar på axlarna :) I love it! Hoppas bara inte nitarna åker av i första tvätten, då blir jag ledsen!

Passade även på att beställa en snygg strandklänning när jag ändå var igång. Hade 300kr rabatt så :) Också den lite halvrockig, men ändå söt :) Blev iaf sjukt nöjd med allt jag beställde, och det är inte ofta det händer :P Så vad tycker ni, snyggt eller? :)

Present från bror <3

Kommer ni ihåg att jag nämnde att jag skulle få en present från min bror lite i efterhand? Idag fick jag den, och jag blev jätteglad! Det var Volbeats senaste skiva Guitar Gangsters & Cadillac Blood, i limited tour edition :D Detta innebär bl.a. att jag fick med en liten poster, ena sidan med turnédatumen från förra sommaren, då jag såg dom i Göteborg, och den andra sidan med en bild av bandet :) Dessutom fick man klistermärken, ett där det står Volbabe, och ett där det står Voldude ;D Haha. Ganska kul idé ju :)

Sen är det ju fler låtar och så på denna än den vanliga ;D


Tack brorsan! <3

Hämtade ut ett paket :)

När jag kom hem från Karlshamn körde jag inom Maxi för att hämta ut paketet från Ellos, som jag beställde häromdan. Snacka om stort paket! Beställde ju även två lampor till mamma, som hon ska ha i sovrummet :) Tänkte jag skulle visa iaf en sak som fanns i paketet, nämligen armbandet jag frågade er om råd om :)


Det blev det bruna trots att de flesta av er tyckte vitt. Och jag är nöjd, fast jag hade ju inte sagt nej till ett vitt också ;) Gillar sånahär mocka-armband med söta berlocker :) Detta har ju budskap också, och det gör ju bara det ännu bättre :)

På berlockerna står det:

Embrace . Unite . Love . Wish . Nurture . Inspire . Hope

F r e d a g



Då var det fredag igen. Dessvärre måste jag iväg till Karlshamn sen, möte med coachen. Och jag som inte har gjort ett skit sen senast! Förrutom att söka jobb då :P Skulle ju egentligen ha ringt till nån butik om praktik innan jag ska vara på Hemtex, men jag vill faktiskt inte. Känner mig inte motiverad att ha två praktiker. Tycker det räcker gott med en faktiskt.

Min tur att laga middan idag, det blir fläskfilé med potatisgratäng. Får ju lyxa till det lite på fredagar :) Men det får bli lite senare, ikväll eller nåt. Glömde att ta upp fläskfilén igår, och den måste ju tina innan man kan marinera den...

Turkost & grönt i sovrummet


Gjorde detta kollaget tidigare. Turkost och grönt tycker jag är så snyggt ihop. Fräscht liksom. Och så passar båda färgerna ihop med brunt också, så har man brunt i botten kan man variera mycket med turkost och grönt :)

Vilka färger gillar ni till inredning?

Bästa idag! ;P

Har precis kommit hem från en snabb runda in till Kristianstad. Älskling skulle tvunget ha ett nytt spel, Battlefield: Bad Company 2. Och brorsan skulle ocskå ha ett, så de kan spela ihop, så medan brosan diskade efter maten så körde älsklingen och jag till Elgiganten. Väl där så skyndade vi oss till spelhyllan. Inga spel! Så gick vi och frågade en kille som jobbade där, och enligt datorn så skulle de ha iaf ett ex kvar, som dock var reserverat egentligen, om jag förstod det rätt. Men så gick han iväg och plötsligt kom han tillbaka med ett spel i handen! Sista exet sa han, så vi tog det. Sen skulle älsk ha en musmatta också, och medan han gick dit så tittade jag på lite PS3-spel och råkade höra en gubbe som pratade med en annan säljare. Han sa att han hade reserverat ett (han sa inte vad), och säljaren sa att det kanske hade blivit snott. Anade direkt att de snackade om spelet, och gick bort till älsklingen och berättade.

När vi sedan stod i kassan och skulle betala spelet så kommer gubben och säljaren där, och säljaren utbrister "där är det ju!". Jag blev lite nervös att de skulle ta spelet för oss haha. Men han sa bara att "då hann han före, tyvärr, hade du kommit 2 minuter tidigare så" :P Haha. Gubben blev skitsur, förståeligt. Jag hade också blivit sur :P

Sen fick vi köra till Siba och köpa ett spel till brorsan också, som tur var hade de det där för samma pris :) När vi kom ut från Siba dock, så hade nån idiot parkerat skitnära mig så jag kunde knappt komma in i min bil :O Hatar sånt! Hade nästan lust att stanna kvar och skälla ut honom/henne! :D Haha.

Brorsans matlagning

Idag stod brorsan för maten här hemma. Vi har bestämt att vi ska laga middag varannan dag nu när mamma&pappa är iväg. Han gjorde kycklingspett med jordnötssås och ris. Det blev oväntat gott faktiskt, jag har varit lite skeptisk mot jordnötssås innan. Men hemmagjord blev faktiskt helt godkänt :) Inte så sött som den man får ute tydligen. Kanske man tillochmed kan äta igen nån gång :)

Färg vs. Svartvitt

Hittade ett par bilder på datorn idag, dessa är bland de första bilderna jag tog med min systemkamera <3 Gillar känslan i dom här två,  kan bara inte bestämma mig för om de är snyggast i färg eller svartvitt. Vad tycker ni?


Vilket är snyggast? :)

100 Suns


I believe in nothing
One hundred suns until we part
I believe in nothing
Not in satan, not in god
I believe in nothing
Not in peace and not in war
I believe in nothing
But the truth of who we are

30 Seconds to Mars till Sverige!

Ett av alla banden som jag gillar är 30 Seconds to Mars, vars sångare är Jared Leto (även känd som skådespelare i filmer som Lord of War, Panic Room, Fight Club m.fl.) Det har varit klart ett bra tag att de kommer till Sverige för en spelning den 10:e mars i Stockholm. Jag hade gärna gått, men tycker det är lite långt att åka.

 

Nu är det dock klart att de kommer tillbaka i sommar för en spelning på Hultsfred :) *hoppar av glädje* Då finns det kanske en liten chans att de gör fler spelningar på andra festivaler också i sommar :) Hoppas det iaf :)

 

Bygglov 2/3

Riktigt snyggt kök, gillar det mörka. Och gillar bordet och stolarna. Älskar lampan, och golvet :) Däremot gillar jag inte kaklet, lite för grilligt för min smak. Hade nog valt något enklare själv.


Mysigt vardagsrum i tunisisk stil. Inte min smak, men visst ser det gott ut med alla skålar i olika färger? :) Vad tycker ni?

I paketet:



I paketet från H&M fanns dessa två snyggingar. Har kollat på detta bältet tidigare, men varit osäker, eftersom jag inte brukar passa i såna. Men så kom rean, så jag chansade iaf :) 50kr har man ju råd att chansa med :) Och jag blev riktigt nöjd! Tycker det satt jättefint :) Väskor är jag som bekant helt galen i, och denna är enkel och snygg, helt i min stil :)

Förrutom dessa två saker låg där även ett par gråa jeansleggings och en blus, som tyvärr båda åker tillbaka. Leggingsen hade de skickat fel storlek :( Blusen gillade  jag inte, den såg inte ut som den gjorde på bilden :/

Inget vettigt alls

Oj vad tiden gick fort idag! Den började redan kl. 8, eftersom jag hade lovat att köra mor&far till tåget. De sitter på flyget till Thailand nu, usch vad jag också vill ivääg! Förhoppningsvis kommer jag & min älskling iväg nån gång iår...

Har spenderat näästan hela dagen med The Sims. Är verkligen inne i en sån period nu. Har dock hunnit med lite hemmasysslor emellanåt också. Lagade lite mat tillsammans med brorsan tidigare, fiskpinnar och mos :P Måste köra och handla imorrn för vi har slut på mjölk! Och så har jag vattnat blommorna och lite sånt :P Haha. Tänkte jag skulle gå ner och träna en stund nu, och sen hoppar jag in i duschen.

Har även fått ett litet paket från H&M på posten idag som jag är ganska nyfiken på :) Kanske visar er senare vad som finns i :)

M å n d a g

Hej svejs! Då var födelsedagsfirandet över för den här gången. Dock ska jag få en present av min kära bror också, men den får jag vänta lite på :P

Snart åker mamma & pappa utomlands också. De ska till Thailand igen de fuskisarna. Jag vill också iväg! Älsklings familj  har ju också varit iväg i Thailand i två veckor, de kommer hem nu på onsdag. Mina päron åker imorrn. HAHA. Sen ska de vara iväg i hela TRE veckor! Jag är så himla avis!

Har precis lagt en beställning hos Ellos. De börjar banne mig få in massa fina saker :) Beställde armbandet jag skrev om tidigare, det fick bli det bruna trots att de flesta tyckte vitt :) Tror att det vita lätt blir smutsigt faktiskt. Sen slank det med lite annat smått och gott, bl.a. ett nytt nitbälte. Mitt gamla gick sönder för ett bra tag sen, och så har jag inte hittat nåt snyggt, så vi får hoppas att detta passar, för snyggt var det iaf :)




RSS 2.0