M å n d a g - 7 j u n i

Hej hej.
Nu har jag kommit hem från jobbet. Det var en lugn dag idag, inte sådär jättemycket folk i affären så jag har fått lite gjort i webbshoppen också :) Lagt in fler grejer från Rice bl.a. Man blir så himla glad av deras grejer :)

På tal om glad, måste berätta om en rolig händelse, eller snarare ett par roliga händelser. I fredags när jag jobbade så hade Nea (arbetskompis) på sig en likadan tröja som jag har hemma, inga konstigheter så långt. MEN dagen efter kom jag in i butiken, och det första Nea säger är: "Jag hade tänkt ta på mig den tröjan imorse!". Så vi kom fram till att vi hade två stycken likadana tröjor som vi dessutom båda hade köpt vid samma tillfälle :) SEN, idag när hon kom så bara tittade hon på mig, log och pekade sen på sin egen tröja. Då hade vi lyckats pricka in likadana tröjor HAHA. Nästan iaf, båda hade svart/vit-randig tröja, bara olika modeller. Gud vad vi skrattade :D

Nu ska jag nog ta igen mitt Sims-spelande som inte sparades igår kväll. Skitdator! Tror jag behöver skaffa ett nytt batteri till den. Meeen palla det :P Nu får ni njuta av en bild på mig som jag tog i butiken idag när det var som lugnast. Så kan de se ut :)


Mobba inte blicken haha, sjukt trött i ögonen ^^
Kommentarer
Skrivet av: Nea

Hahaha vi är roliga vi! Våra garderober lär se likadana ut :D

Datum: 2010-06-07 | Tid: 21:05:17

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0