Titta titta ;)



Hihi, kunde inte låta bli att köpa dom den här gången. Det är då dessa stövletter jag hade hittat på BR skor, som jag inte köpte först. Men drog med älskling dit efter Markislagret och de fanns kvar i min storlek! Testade dom en gång till för säkerhets skull och älsk tyckte att jag skulle köpa dom så här är dom! :D
Vad tycks? :)

Jag kunde inte låta bli...



Jag och älsklingen var på Markislagret igår och tittade på julgrejerna och jag kunde bara inte låta bli att köpa dessa urgulliga prydnadssaker ;P Billiga var dom allihopa också! Ljushållaren kostade 28kr, Tomten 19,90kr, och det söta hjärtat kostade 29,90kr. Tomten matchar dessutom en ljusstake jag köpte för ett tag sen, som är gjord av samma designer, Carin Kry :) Älskar hennes saker, så fort jag hittar nåt som jag gillar så tro fan att det är hon som har designat det! Haha. Nästan iaf :D

Tyvärr har jag ju inte så mycket plats för prydnadssaker på mitt rum, så antagligen åker de väl ner i nån kartong tills man kan flytta till egen lägenhet. *suck* Vill flytta nuuu!

Dagens citat

Satt här vid datorn tidigare idag, pappa satt vid sin, bara en meter ifrån mig typ :P Han grejade  med nåt på aftonbladet tror jag, skulle kolla på en video som tydligen inte funkade som han ville för helt plötsligt sa han "Que?" (ordet vad, på spanska för er som inte vet). 

HAHA. Kunde inte hålla mig för skratt, ofta min pappa säger que ;P Brukar ju jag säga! Han är en riktig liten härmapa, min kära far <3

Photoshop-skills ;P



Haha jag vet, inte världens mest avancerade grej att göra kanske, för dom som kan photoshop. Men jag är faktiskt självlärd (förrutom lite hjälp från älsk) så jag blir alltid lika stolt över mig själv när jag lyckas göra något i Photoshop ^^

Det här är en liten kort lista på vad jag vill ha just nu. Har funderat på blanka leggings ett tag, och var nära att beställa ett par från H&M innan, men jag drog mig ur i sista sekund. Kanske inte borde gjort det? Känns ändå som ett bra plagg att satsa på, gör ju outfiten mer "festlig" eller vad man ska säga. Tycker det är så tråkigt med vanliga bomullsleggings :P

Jeans från H&M köpte jag ett par i somras, och jag älskar dom! Innan har jag provat deras jeans, och dom har suttit så konstigt liksom. Men dessa sitter skitbra! Och så sköna också :) Så jag vill hitta ett par till, som är tyyp likadana, kanske bara nån annan färg då :)

Stövletter httade jag också ett par på BR skor innan, men jag köpte inte dom eftersom 1. Jag är så dålig på att gå i klackade skor, och 2. Jag tyckte de var aningen dyra för mig just nu. Men nu i efterhand ångrar jag mig lite, skulle jag köpt dom? Man kanske skulle köra dit och se om de finns kvar än... De var jättefina iaf, har kollat runt på sajter men inte hittat några som ens kommer i närheten av dom :/ Blir kanske en liten runda imorrn då :)

Daughtry vs. Westlife



Såg på förkväll, som går på fyran, igår då Westlife var där, och de visade deras nya video och vet ni vad? De har gjort cover på Daughtry's underbara låt What about now! Varför kan dom inte hålla sig till sina egna låtar undrar jag? Har de inte gjort sjukt många covers de senaste åren? Är det ett tecken på att de inte KAN göra egen musik, eller är de bara lata?

Jag bojkottar iaf deras version och lyssnar på Daughtry istället, han är mycket bättre tycker jag!

Uttråkad

Har inget att göra så jag snodde denna :)

VÄLJ MELLAN:


Bilddagbok - Facebook Blogg! (jag är diplomat idag)
Katt - hund
Kaffe - Te O'boy!
Chips - Nötter
Skinka - Korv
Mobil - Mp3
Bergochdalbana - Fritt fall Titta på :)
Äpple - Plommon
Hårspray - Hårgéle
Hallon - Jordgubbar
Höst - Vinter
Dvd - Vhs
Sjö - Hav
Ica - Konsum
Ödla - Orm
Sol -  Måne
Skateboard - Inlines

Nytt från Stone Sour nästa år?



Läste en intervju med Corey Taylor precis. Han sa att de ska börja spela in en ny skiva med Stone Sour i januari! Åååh jag kan inte vänta! Jag älskar Stone Sour. Jag älskar allt Corey gör! :D Han är hårdrockens Elvis alltså ^^ Såå himla fin röst, och så bra på att skriva :)

Ska bli sjukt spännande när nya skivan kommer, han säger i intervjun att det ska bli mer melodiöst, men även mörkare än förra skivan. Stone Sour är ett sånt band som jag direkt föll för, och det är inte vanligt! Från första tonerna var jag fast :) Sedan dess har jag sett dom live två gånger, en gång på Hultsfredsfestivalen, och en gång i Köpenhamn :) Och de var sjukt bra båda gångerna :) Längtar tills jag får chansen att se dom igen :)



Förresten håller jag inte alls med fansen han nämner i intervjun som tycker att Snuff är en Stone Sour-låt. Visst, den hade passat in där också, men jag är glad att han valde att göra den med Slipknot. Den blir så speciell då, hade den blivit en Stone Sour-låt hade den bara blivit en i mängden, fortfarande lika bra, självklart. Men eftersom de brukar göra såna låtar så hade den inte stuckit ut som den gör på en Slipknot-skiva :)

Åååh, längtar! :)

Dexterama



Ni har väl inte missat serien Dexter? Det är en jättebra serie som handlar om en seriemördare (Dexter) som också jobbar på polisen, som blodanalytiker, allt detta trots att han avskyr blod ^^ Men han är inte en vanlig mördare. Han mördar bara onda människor, såna som förtjänar det ^^

Serien är inne på fjärde säsongen i USA nu, men den kommer väl tyvärr inte till Sverige på ett tag :/ Men det finns ju alltid böckerna! Jag läste själv ut fjärde boken igår kväll. Så himla bra är dom! Hoppas på en femte bok också, med tanke på hur fyran slutade så måste det komma en till :P

De första två säsongerna finns att köpa här för bara 199kr/st.

Lussebullebak(?)



Heter det så? Lussebullbak...lussebak...lussebullsbak...Inget låter rätt, så vi bestämmer att jag har rätt i rubriken! :P

Det här är iallafall resultatet av mitt och mammas LUSSEBULLEBAK :D Visst ser det gott ut? :)

Julen är ju inte långt iväg ändå, snart är det första advent. Man kanske får börja fundera på julklappar nu? Har ni börjat köpa julklappar än? (de få som läser min blogg iaf haha)

Jag får liksom ingen ordning (live Kristianstad)



Hittade det här klippet från Kristianstad, denna låten är också sjuukt bra, och med ljusshowen! Underbar!

Dagens låt: Ett sällsynt exemplar



En sjuuukt bra låt, som jag har gått och blivit förälskad i efter konserten :)
Just det här klippet är från föregående spelning, i Malmö, men den är ju lika bra för det :)
Enjoy!

Gårdagens outfit



Såhär såg jag ut på konserten :)

Tunika: Gina Tricot
Strumpbyxor: Vetefan :P
Väska: Asos
Halsband: H&M
Stövlar lånades av mamma :)

Lasse!



Här kommer en bild från igår. Det var en sjuuukt bra spelning och publiken var underbar. Jag tror Lasse blev riktigt rörd av uppbackningen han fick :) En magisk kväll!

Låtar som spelades:
Järnvägsspår (bra inledning)
Dunkla rum
För dig (jättefin låt verkligen)
Åt samma håll (älskar denna låten!)
Kedjebrev
Du får mig (ååh den är så fiiin)
Varning för ras
Hugger i sten
Söndag 13.3.99
I Stockholm
Solen i ögonen (allsång!)
Elegi
Kom ihåg mig
Jag får liksom ingen ordning (ösigt & Braaa)
Elden
Om du lämnade mig nu
Ett sällsynt exemplar (sjuuukt bra!!)
Söndermarken

Det var nog inte ens alla, det var några jag inte kände igen, tyvärr har jag inte hört alla hans låtar, men de flesta kände jag igen iaf :)



Här är sällskapet för kvällen, Johan & Ida :) Mycket trevlig kväll var det :)

Nymodigheter på datorn



Såhär ser mitt skrivbord ut nu. Älsk har installerat Windows 7 till mig :) Bakgrundsbilden är min egna som jag tog i somras :)

Har också installerat nya Sims-expansionen, och hunnit med att testa liite. Ganska kul, men det verkar vara ganska styrt ändå som expeditionsresor och inte sol&bad som det har varit förr, i Sims 2. Men jag har som sagt inte hunnit spela så mycket så jag får kanske återkomma om det :)

Ikväll blir det mys med älskling. Vi har huset för oss själva så vi ska bara ta det lugnt och titta på Idol och lite sånt :) Kanske lite glass med blåbär senare? MUMS!

Titta vad jag hämtade ut :)



Fyra biljetter till Lars Winnerbäck i Kristianstad! :)

Går med älsk & Ida och hennes Johan :) Mys!

Mmmmm...



Gott med ett par rutor choklad. Ni vet väl att mörk choklad kan hjälpa mot huvudvärk? De här två bitarna tog udden av min iaf :)

Har pluggat klart för idag, och nu blir det lite träning på den nya crosstrainern och sen en dusch på det!

Dessutom är det ju Bonde söker fru idag! Det får man inte missa! Och Oskyldigt Dömd, med Persbrandt :)

Trevlig "på riktigt"

Jag fick världens gulligaste kommentar idag av en tjej på jobbcoachningen (är så dålig på namn, så jag vet faktiskt inte vad hon heter, är faktiskt osäker på om hon ens har sagt det :P)

Vi skulle iaf göra en övning där vi skulle fråga minst 5 personer i gruppen hur de uppfattade en. Jag uppfattas tydligen som snäll, ordningsam, social, glad och så :) Och det är ju kul! Men det som verkligen värmde mitt hjärta var när den här tjejen sa att hon tyckte jag var trevlig "på riktigt". Hon förklarade det som att de flesta människor är trevliga, bara för sakens skull, för att man vill uppfattas som trevlig, även om man kanske inte är det. Men att jag verkligen är trevlig (eller snarare verkar vara det, eftersom vi inte känner varandra så bra). Det tyckte jag var jättesnällt sagt :) Det lyste upp min dag faktiskt :)

Dagens roligaste: Bensinpumpstrubbel

Måste dela med mig av en rolig sak som jag fick bevittna tidigare idag.

Jag kom till bensinmacken för att tanka innan jag skulle köra till Karlshamn. Det var kö, och jag ställer mig bakom en annan bil som väntar. Då ser jag hur en kvinna, hon kunde väl vara i 30-årsåldern, håller på och drar i bensinslangen. Hon har alltså kört in från fel håll och har då sitt tanklock på andra sidan, och försöker alltså dra slangen över på "rätt" sida.

Jag trodde jag skulle dö! Sånt ser man bara på film annars. Och så händer det rätt framför ögonen på mig! Dagens roligaste, helt klart. Kanske tillochmed månadens roligaste, men jag ska väl inte säga för mycket :P

Hur som helst, det misslyckades ju självklart, och hon blev tvungen att flytta på sig. Men icke att hon ställde sig och väntade för ett nytt försök, nej hon fick bli utan bensin idag. Eller så körde hon till en annan mack, kanske bättre lycka där? ^^

Mat-Tina

Sitter och tittar på Tinas cookalong, med Felix Herngren. Skoj! Han är rolig på ett avspänt sätt. Han verkar inte ens försöka vara rolig, han bara är det! Och går helt sin egen väg. Eller ja, kanske snarare sin mammas väg :D Litar inte alls på Tina, utan frågar sin mamma hela tiden hur hon brukar göra :D Haha.

Blir nog inte så mycket mer tv-tittande ikväll. Kanske kollar lite på Scrubs innan jag går & lägger mig bara. Är trött idag, detta gråa höstväder! USCH!

Imorrn ska jag på möte i Karlshamn igen. Tråkigt. Börjar bli less på det. Men det är nog bara hösstvädret som talar egentligen. Blir alltid så deppig av det :/ Nu fortsätter Tina!

Tankar...

Ibland känner jag mig som en riktigt bra människa.

Men oftast räcker det inte till. Man är väl i grund och botten nöjd med sig själv, till en viss grad iaf. Förhoppnigsvis är det så för de flesta. Men jag känner väl mig ganska otillräcklig ibland. Det finns så mycket man vill göra och åstadkomma, men det känns som man inte har medlen för det.

Jag tror de flesta kan känna igen sig i detta. Ibland krävs det att man lyckas med något man verkligen vill, för att känna att man är den där människan som kan! Och att man räcker till, att man är en bra människa, kort och gott. Det skulle ju vara skönt om varje dag var sådan, inte sant? :)

Detta är inget depp-inlägg, även om det kanske verkar så. Jag tror att jag bara försöker få fram att alla kan, bara man vill :) Viljan är nog det viktigaste, för vill man något så tror jag att det blir lättare att lyckas med det.

Nu har jag gett mig fan på att jag vill jobba inom inredning, så då ska jag göra allt jag kan för att komma dit :)

Det känns som att jag tappade bort mig själv ett tag. Jag ville verkligen göra det jag älskar, men kunde jag inte göra det, vad skulle jag då göra? Jag kom på en snabblösning, men jag har nu kommit fram till att det kanske inte är rätt för mig, trots allt. För det är inte vad jag vill egentligen. För när det kommer till kritan, är det inte vad man verkligen brinner för, som man ska satsa på?

Förhandsbokat!



Har nu precis förhandsbokat nya expansion till Sims 3, som släpps nu på torsdag :) Längtar!

Måste dock formatera om min dator innan jag installerar det, den har börjat sega som faaeen ;P Så det får älsk hjälpa mig med :)

IKEA

Ja i onsdags var jag på IKEA. Jag köpte ett nytt täcke och dessa fina ljusstakarna, det är två stycken i olika höjder :) Jättefina!

Vet inte vad mer jag ska skriva. Jag måste plugga idag. Har inte hunnit med det på hela veckan, har varit så mycket annat på gång! Men nu får jag ta mig i kragen! :)

Dagens låt

Den här låten är så himla fin :) Och jag gillar verkligen Amanda Jenssen, höll på henne redan i Idol, henne och Daniel :) Denna är från hennes nya skiva.
Lyssna och njut! :)



Snart är vi där!

Nej, jag pratar inte om någon semesterresa, tyvärr! Jag babblar fortfarande om den där satans bloggen :)

Det börjar likna nåt nu va? Och jag är super-ultra-mega-stolt över mig själv för att jag har lyckats med allt detta! :D

Imorrn bär det av till Älmhult iaf :) Ska man verkligen orka det? Är helt slut efter vår raid i Kristianstad idag! Men man får väl ta sig i kragen ;D

Ikväll är det House! Det är bra, mycket bra. Det måste man se. Och så är det Äntligen Hemma. Det ska jag också glo på :)

Träffade förresten Hampen igår :) Vi var ute och gick en runda och pratade om allt som har hänt osv. Det var spännande ;P Länge sen man träffade Hampen också, så det var jättekul att han hörde av sig :)

Nej, nu får det räcka med bloggande för idag tycker jag. Man vill ju inte bli beroende haha!

Det började på sjukhuset...

...och slutade med tusen kassar i bilen :P

Skulle bara följa med mamma in till sjukhuset, men efter det ville mamma in till stan, så vi åkte dit, gick och fikade. Det var för övrigt alldeles för tidigt för fika. Jag åt en donut med choklad. Mådde illa efter det :/

Sen fick vi gå och fördriva tiden tills affärerna öppnade, Domus hade öppet så vi gick lite därinne. Sen blev det en runda inne på h&m, där jag köpte denna klänning! :)



Jag som aldrig brukar ha klänning också! ^^ Men den var fiiin :)

Sen köpte vi lite julklappar också :)

Nu får det räcka för idag

Nu måste jag nanna.

Måste erkänna att jag fastnade lite här, med bloggen. Faktiskt kul när man lyckas :) Och även om jag inte är i närheten av nöjd än så får det duga så länge. Min mamma tyckte iaf att det var jättefint :)

Så nu säger jag godnatt och sov gott!

Designen på gång

Jao, då har man lekt sig fram lite med designen. Har försökt använda mina gamla kunskaper från skolan, men ack vad djupt in de sitter. Nu har jag iaf knåpat ihop en liten ful logga, ni får ursäkta de fula kanterna, jag har aldrig lärt mig Photoshop! Så det här är bara kladd :P Kanske min kära pojkvän vill hjälpa mig med det :)

Men vad tycker ni so far? Inte allt för illa hoppas jag? ;D

Välkommen till min nya blogg!

Bara testar :)





RSS 2.0