Bästa idag! ;P

Har precis kommit hem från en snabb runda in till Kristianstad. Älskling skulle tvunget ha ett nytt spel, Battlefield: Bad Company 2. Och brorsan skulle ocskå ha ett, så de kan spela ihop, så medan brosan diskade efter maten så körde älsklingen och jag till Elgiganten. Väl där så skyndade vi oss till spelhyllan. Inga spel! Så gick vi och frågade en kille som jobbade där, och enligt datorn så skulle de ha iaf ett ex kvar, som dock var reserverat egentligen, om jag förstod det rätt. Men så gick han iväg och plötsligt kom han tillbaka med ett spel i handen! Sista exet sa han, så vi tog det. Sen skulle älsk ha en musmatta också, och medan han gick dit så tittade jag på lite PS3-spel och råkade höra en gubbe som pratade med en annan säljare. Han sa att han hade reserverat ett (han sa inte vad), och säljaren sa att det kanske hade blivit snott. Anade direkt att de snackade om spelet, och gick bort till älsklingen och berättade.

När vi sedan stod i kassan och skulle betala spelet så kommer gubben och säljaren där, och säljaren utbrister "där är det ju!". Jag blev lite nervös att de skulle ta spelet för oss haha. Men han sa bara att "då hann han före, tyvärr, hade du kommit 2 minuter tidigare så" :P Haha. Gubben blev skitsur, förståeligt. Jag hade också blivit sur :P

Sen fick vi köra till Siba och köpa ett spel till brorsan också, som tur var hade de det där för samma pris :) När vi kom ut från Siba dock, så hade nån idiot parkerat skitnära mig så jag kunde knappt komma in i min bil :O Hatar sånt! Hade nästan lust att stanna kvar och skälla ut honom/henne! :D Haha.
Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0