>> Två metrar taxTess & Ronja

Det är kul hur två hundar av exakt samma ras kan se så olika ut som Tess och Ronja gör. Tess har mycket smalare och längre nos och mycket ljusare ögon än Ronja, och fast att båda är viltfärgade enligt papprena så är Tess mer åt black&tan-hållet. Ronja ser ju dock mer ut som en tax "ska" se ut, vet inte varför Tess ser ut som hon gör, men en sak är säker. Söta är dom båda två iaf :)
Kommentarer
Skrivet av: Jennie ♥

hoppas du haft en bra dag? :)

Datum: 2011-01-29 | Tid: 21:45:37
URL:http://jennsiii.blogg.se/
Skrivet av: Eric

Så pass. Men det är bra tycker jag att möjligheten finns att förbättra sitt betyg. Men vad händer om du skriver ett G på första tentan och sedan gör om den för att du vill få VG men av någon anledning får ett U. Vilket betyg räknas då? Det högsta eller det senaste? :OHehe ja. Det skiljer en hel del från lärostalt till lärostalt minsann.Haha. Är man inte ensam om att vara förvirrad så kan det vara okej. Brukar tolka det som att man inte är den enda som inte riktigt fattat galoppen ;)

Se där. Det är ju snällt att ni får lov att göra en provtenta innan. Det hade man inte tackat nej till inför resten av tentorna heller :)

Datum: 2011-01-30 | Tid: 11:32:42
URL:http://chiwicoz.blogg,se

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0