Messy messy

Halloj!
Ni får ursäkta min blogg just nu. Började pilla med designen och nu ser det lite ut som crap (eller väldigt mycket), men jag jobbar på det! Jag är ju inte världens duktigaste på kodning och sånt så det går inte så snabbt, men jag lovar att försöka fixa det ikväll! Egentligen skulle jag ju pluggat, men jag får väl ta igen det imorrn :)

Tänkte att jag skulle fixa en helt ny design när jag har tid och ork. Hade tänkt fixa en ny header, och "sätta ihop" headern och själva inläggsramen (alltså inget mellanrum emellan), vet inte om jag ska lämna menyn hängandes eller kanske delvis sätta fast den? Jag vet inte, nu svamlar jag bara, men jag ska fixa den iaf :)
Kommentarer
Skrivet av: Erica

Oj, vad hög gräns för ett godkänt :O

Bra som dåligt förstås. Men har för mig att våra lärare nämnde hur de räknade ut var gränsen för G skulle ligga - men visst, det är säkert annorlunda från lärostalt till lärostalt.Våra salstentor har bestått av två delar. Första tentan var man tvungen att erhålla poäng på samtliga uppgifter samt att uppnå en viss poäng på första delen och en viss poäng på andra. Annars var det U i betyg oavsett om du fått tillräckligt många poäng på exempelvis del ett men för få på del två.Den andra salstentan var precis likadant, bortsett från att man inte behövde poäng på alla uppgifter. Lite enklare. Rätt surt att bli underkänd om man har skrapat ihop tillräckligt många poäng på bara ena delen. Hehe.

Datum: 2011-01-27 | Tid: 19:48:16
URL:http://chiwicoz.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0