Adventure

Vi är verkligen sugna på att boka en ny resa till sommaren, men vi har tyvärr svårt att hitta en vecka som passar :/ Mest kollar vi på Italien och Grekland. Hade varit riktigt skönt. Förra resan till Cypern var alldeles underbar, och den var faktiskt som ett litet äventyr! Det var första gången vi reste själva, på tu man hand, och så åkte vi ju iväg på utflykter med lokalbussarna. Och de är ju inte alltid att lita på utomlands haha!

En dag åkte vi till Derynia, som är den närmsta staden till gränsen mot den turkiskockuperade delen av Cypern. Busschauffören släppte av oss precis vid gränsen och lovade att det skulle komma en buss inom en timme som vi kunde ta för att komma hem igen. Problemet var bara att den där bussen aldrig kom, och tillslut, när vi hade stått och väntat i ungefär en timme, stannade en lokalbo till med bilen vid vägkanten och sa till oss att det nog var bäst att vi tog en taxi tillbaka för busschaufförerna kunde man inte lita på. Tydligen hade de lämnat fler turister på det där sättet! 

Som tur var så gick vi in mot centrum och hittade en annan busshållplats, där en buss stannade en kvart senare, så vi kom hem utan att behöva lägga pengar på taxi :) Verkligen ett äventyr! ;)


Väntar på bussen som aldrig kom, mitt ute i ingenstans!
Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0