L ö r d a g - 2 2 m a j

Hejsan svejsan!

Nu har jag lyckats återhämta mig från gårdagen. Puh! Vilken dag det blev! Gick upp vid halv 8, och körde iväg mot Helsingborg runt kvart över 8. När vi kom fram till Helsingborg var det först en runda inne på IKEA som gällde. De håller på att bygga om därnere nu, och shit vilken förändring sen sist! IKEA lär säkert bli 3-4 gånger så stort som det har varit innan ^^

Fick med mig några grejer som jag skulle ha, den stora ramen, vägghyllan och ramen till förstoringen, fast den fick jag ta i vitt eftersom den var slut i svart, men det funkade fint det också :) Och så köpte jag även en svart lite mindre ram till någor random foto :)

Efter IKEA blev det en runda inne på Väla. Och trots att vi inte var där inne särskilt länge så hann jag bränna en del pengar. Hittade mycket fint på H&M, som vanligt. Och även lite annat smått och gott som jag kommer visa senare :)

Och så bar det av till mammas kusin, där jag även fick träffa mina nästkusiner som jag inte har träffat sen jag var kanske 4-5år :) Jättekul, och vi satt där länge och väl, och var inte hemma förrän runt 22-tiden. Som sagt, vilken dag! Jag var så trött när jag körde sista biten att mina ögon nästan ville slockna, men hem kom vi iaf, och där väntade min älskling på mig :) Tittade på De 12 apornas armé, sen slocknade jag ganska snabbt!
Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:





RSS 2.0