Army of TWOEn annan sak som älskling och jag har hittat på i helgen är att spela Army of TWO: The 40th Day, alltså tvåan i serien. Fast än så länge har vi bara demot, blir att köpa spelet nästa gång vi är i stan för det är ett riktigt bra spel precis som ettan. Det finns allt för få spel som man kan spela två stycken på, tycker vi. Army of TWO är skitbra, för där MÅSTE man nästan vara två, iaf är storyn baserad på att man är just två spelare :)

Man spelar som Rios och Salem. Älskling brukar vara Rios, för han är biffigast (det är han längst fram i bild), och jag brukar vara Salem, för jag tycker han är snyggare ;) HAHA. Det är inte snyggt med för mycket muskler tycker jag :) Iaf så är man ett team som jobbar tillsammans alltid, två polare, och det som är kul är att man måste hjälpas åt för att komma vidare. T.ex. om man måste ta sig över ett staket så lyfter den ena upp den andra, som i sin tur får dra upp sin kompis :)

Riktigt roligt spel om man är två stycken :)
Kommentarer
Skrivet av: Maria

Den ligger i Gallerian. Det ligger ett fik och en annan klädaffär med balklänningar.

Datum: 2010-01-17 | Tid: 21:08:04
URL:http://mariamagnell.blogg.se/
Skrivet av: Anne

How cool must it be to be able to play a game with your girlfriend.

Oh, how i dream of such a thing :D

Army of Two kind of interested me before, but i dont own a console so no dice for me.

Splinter Cell (at least some of them) has a two-player coop mode as well though, so if you like playing together you might want to check that out as well :)But if you want the ultimate co-op experience, you should play ArmA 2 ^^

Datum: 2010-01-19 | Tid: 00:01:42
Skrivet av: Jelene

Hehe, find yourself a girl who likes games :) It's not that rare anymore I think :)

Yeah I know, but on the splinter cell game I have the co-op sucks :/ gonna get the new splinter cell when it comes out soon :)

Datum: 2010-01-19 | Tid: 12:35:04
URL:http://jelutti.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0